20 Kasım 2014, Perşembe 09:58:55

THY'DEN BUSINESS YOLCULARA ÖZEL HİZMET

Türk Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı'nı kullanan business class yolcularına özel bir kampanya başlattı.
  • .SAW da bes para etmez yurtdisi lounge var.Avrupa birincisiyiz diye ovunen havayoluna yakismiyor.ic hat lounga larda belesci sineklerden gecilmiyor. loungdan servis ile ucaga gidiyoruz 20 kisi birde bakiyorum business da sadece 4 kisiyiz.bu olay bir degil iki degil.business ile ekonomi arasindaki fark eziyet gormeden cile cekmeden yolculuk.4 ila 5 saat yolculuk icin business cok super.gidis ve geliste ailenle bagaj icin yarimsaat sira beklemiyon.ucaga itis kalkis yapmadan once biniyon.ucak ici hizmeti daha farkli koltukta robot gibi mecburi oturmuyon.sakin genel de bir iki koltuk bos sen bir bilet aliyon ama yolculukta ekonomiye gore uc koltuk genisliginde seyahat ediyon.cocuklu bebekli aileler icin super bebegin kuset te yatarak gitsin sen.her ucakta var.talep edersen.tuvalete gitmek icin arada dolasan servis hosteslerini asio ulasiyon bu sefer sira bekleme derdin yok.ucaktan indikten sonra paporttan gidis geliste onca sirayi beklemiyon longelardan hizmet alip dinleniyon daha ne olsun
  • Tk sabiha da boşuna çırpınıyor.. Anadolu yakasının kime ait olduğu belli ^^
  • A- rakipler evden şöförlü VIP araçla alıp bırakıyor. B- vale hizmetini kapsamaması gerçekten anlaşılır değil. C- o boarding pass'ı teslimde gösterebileceğinden saklayıp teslim etmesi kullanı ı dostu değil D- Atatürk'de de olmaması şık değil E- business uçuşlardaki yüksek mil kazanımı düşünüldüğünde henüz mili işletilmemiş boarding passlar fake üye hesaplarına işlenmemesi için önlem almalılar!
  • O kadar parayi odeyen hic dusunmeden park ucretinide oder zaten.
  • Şaka mı bu? Businness ekonomi fiyat farkına ben 3 gün değil 3 ay araba park ederim. Hatta Pegasusla falan gitsem otoparkı satın alırım heralde.

Türk Hava Yolları Sabiha Gökçen Havalimanı'nı kullanarak yurtdışına uçuş yapacak business class yolcularına ücretsiz otopark hizmeti sunmaya başladı. THY'nin business class yolcuları uçuş tarihinden itibaren 3 gün süreyle araçlarını ücretsiz olarak otoparka bırakabilecek.

THY tarafından yapılan açıklamada kampanyanın 15 Kasım 2014- 15 Kasım 2015 tarihleri arasında geçerli olacağı belirtildi. Açıklamada, "Business uçan yolcularımızın kampanyadan faydalanabilmeleri için gidiş-dönüş uçuş kartlarını (boarding pass) otopark ödeme noktalarındaki yetkililere teslim etmeleri gerekmektedir. Vale hizmeti alan yolcularımız için kampanya geçerli olmayacaktır" denildi.

THY'DEN BUSINESS YOLCULARA ÖZEL HİZMET

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

business ~ 9 yıl önce
.SAW da bes para etmez yurtdisi lounge var.Avrupa birincisiyiz diye ovunen havayoluna yakismiyor.ic hat lounga larda belesci sineklerden gecilmiyor. loungdan servis ile ucaga gidiyoruz 20 kisi birde bakiyorum business da sadece 4 kisiyiz.bu olay bir degil iki degil.business ile ekonomi arasindaki fark eziyet gormeden cile cekmeden yolculuk.4 ila 5 saat yolculuk icin business cok super.gidis ve geliste ailenle bagaj icin yarimsaat sira beklemiyon.ucaga itis kalkis yapmadan once biniyon.ucak ici hizmeti daha farkli koltukta robot gibi mecburi oturmuyon.sakin genel de bir iki koltuk bos sen bir bilet aliyon ama yolculukta ekonomiye gore uc koltuk genisliginde seyahat ediyon.cocuklu bebekli aileler icin super bebegin kuset te yatarak gitsin sen.her ucakta var.talep edersen.tuvalete gitmek icin arada dolasan servis hosteslerini asio ulasiyon bu sefer sira bekleme derdin yok.ucaktan indikten sonra paporttan gidis geliste onca sirayi beklemiyon longelardan hizmet alip dinleniyon daha ne olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
Tk sabiha da boşuna çırpınıyor.. Anadolu yakasının kime ait olduğu belli ^^

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 9 yıl önce
THY nin SAW doluluklari gayet iyi bosa yorulma beygirsever orayida almak uzereyiz szi oaray gelen Qatar wizz ile rekabete calisin THY yolcusu zaten beygire binmiyor
Misafir ~ 9 yıl önce
A- rakipler evden şöförlü VIP araçla alıp bırakıyor. B- vale hizmetini kapsamaması gerçekten anlaşılır değil. C- o boarding pass'ı teslimde gösterebileceğinden saklayıp teslim etmesi kullanı ı dostu değil D- Atatürk'de de olmaması şık değil E- business uçuşlardaki yüksek mil kazanımı düşünüldüğünde henüz mili işletilmemiş boarding passlar fake üye hesaplarına işlenmemesi için önlem almalılar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
O kadar parayi odeyen hic dusunmeden park ucretinide oder zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka ~ 9 yıl önce
Şaka mı bu? Businness ekonomi fiyat farkına ben 3 gün değil 3 ay araba park ederim. Hatta Pegasusla falan gitsem otoparkı satın alırım heralde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000