28 Şubat 2010, Pazar 08:25:40

THY'den Bosna'ya takviye

Türk Hava Yolları'nın (THY) yüzde 49 oranında hisse varlığıyla ortak olduğu Bosna Hersek Hava Yolları (BH Airlines) 2010 yaz tarifesini Antalya Kundu turizm bölgesinde bulunan Delphin Palace Otel'de gerçekleştirdiği toplantıda belirledi.
  • airbosna işinin en ufak bir katma değeri yok.mali açıdan.ama bosnalı kardeşlerimize kol kanat gerdik diye mutlu oluyorsak o başka.airbosna zaten devletin parasını yiyen bir karadelikti,şimdi de thynin paralarını çekiyor o çukura.
  • THY'nin ve Bosna Havayollari'nin birbirleri icin yarattiklari katma degere bakmak lazim. Bilen?
  • DIYORUM .KİM KENDİNE BENİM YAPMAM DERSE O YAPSIN.TURKIYEDE İŞ YAPAN SRK LER KAPANIYO . İNSANLAR İŞŞİZ SEN ORAYA BURAYA DESTEK CIKIP YAŞAMASINI SAGLIYORSUN . YAPMAN GEREKENI DUSUN. INSANLAR IŞSİZ OZAMAN KARGOYA SONRA SIRASI İLE HERKESE DESTEK OLMAN LAZIM SAYIN KOTİL GN .MD . OLARAK TARİHSEL MİSYONUNU YERINE GETIR.
  • air bosnanın 2 peraneli ucagıyla 2 tane 734 un seferlerinden thy ne hayır bekliyor cok merak ediyorum
  • Thy Air Bosna'nın %49 hisselerini alarak iyi bir hamle yaptı artık bundan sonra Air Bosna yavaş yavaş büyüyecek geçen gün okuduğum bir haberde Thy polonyalı Lot Polish havayolları ile ilgileniyormuş umarım bu haberde doğru çıkar gerçekten eğer Lot Polish havayollarını alırsa gerçekten büyük bir iş yapar Thy hakkımıza hayırlısı diyelim..
  • umarim AB Bosnayi ABye alir. Cunku etrafindaki herkese OK dedi ancak Bosnaya malum sebeplerden dolayi olumsuz bakiyor. Ondan sonrada kalkiyor hristiyan kulubu olmadigini inkar ediyorlar???

Çok sayıda seyahat acentesi yöneticisiyle de buluşan BH Airlines yetkilileri, bu toplantının aynı zamanda bir pazarlama konsepti içerdiğini kaydetti.

Toplantılara evsahipliğini ise BH Airlines CEO'su Nudzeim Recica ve THY Genel Müdür Ticaret Yardımcısı Orhan Sivrikaya üstlendi.

UÇAK TAKVİYESİ YAPILDI

THY Genel Müdür Ticaret Yardımcısı Orhan Sivrikaya, yüzde 49 oranında hisseyle ortak oldukları BH Airlines'ın pervaneli 2 uçakla operasyonlarını gerçekleştirdiğini, THY tarafından filoya iki uçak eklendiğini duyurdu.

THY'den Bosna'ya takviye

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
airbosna işinin en ufak bir katma değeri yok.mali açıdan.ama bosnalı kardeşlerimize kol kanat gerdik diye mutlu oluyorsak o başka.airbosna zaten devletin parasını yiyen bir karadelikti,şimdi de thynin paralarını çekiyor o çukura.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'nin ve Bosna Havayollari'nin birbirleri icin yarattiklari katma degere bakmak lazim. Bilen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DIYORUM .KİM KENDİNE BENİM YAPMAM DERSE O YAPSIN.TURKIYEDE İŞ YAPAN SRK LER KAPANIYO . İNSANLAR İŞŞİZ SEN ORAYA BURAYA DESTEK CIKIP YAŞAMASINI SAGLIYORSUN . YAPMAN GEREKENI DUSUN. INSANLAR IŞSİZ OZAMAN KARGOYA SONRA SIRASI İLE HERKESE DESTEK OLMAN LAZIM SAYIN KOTİL GN .MD . OLARAK TARİHSEL MİSYONUNU YERINE GETIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
air bosnanın 2 peraneli ucagıyla 2 tane 734 un seferlerinden thy ne hayır bekliyor cok merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Thy Air Bosna'nın %49 hisselerini alarak iyi bir hamle yaptı artık bundan sonra Air Bosna yavaş yavaş büyüyecek geçen gün okuduğum bir haberde Thy polonyalı Lot Polish havayolları ile ilgileniyormuş umarım bu haberde doğru çıkar gerçekten eğer Lot Polish havayollarını alırsa gerçekten büyük bir iş yapar Thy hakkımıza hayırlısı diyelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
umarim AB Bosnayi ABye alir. Cunku etrafindaki herkese OK dedi ancak Bosnaya malum sebeplerden dolayi olumsuz bakiyor. Ondan sonrada kalkiyor hristiyan kulubu olmadigini inkar ediyorlar???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000