01 Şubat 2013, Cuma 08:15:19

THY'DEN BIRMINGHAM ATAĞI

Türk Hava Yolları, Birmingham’dan seferlere başlayışının beşinci yılında artan yolcu sayısıyla birlikte seferlerini de artırıyor.
  • Hat zararda olur vay,hat iuiye gider vay,ne biçim yaratıkdınız yav,sizi rakip havayolları paraylamı tuttu
  • Muduru tanımam sız kotuluyorsanızmutlaka ıyı bırıdır,sızı gıdı sosyal demokrat gecınen kel aynak kusları
  • Harika bir haber ancak Birmingham'dan THY kullananlarin cogu Pakistan ve Hindistanli, buralardaki sehirlere de seferlerin baslatilmasi gerekiyor mesela Pakistan'in 10 milyonluk sehri Lahor'a seferi yok buyuk bir eksiklik.
  • Bu milletin en buyuk derdi paronoya sen bu adamin burda Birmingham da nasil calistigini biliyormusun Mr acaba yahu bu memlekette bu haset oldugu muddetce baska dusman aramayin cunku dusmanin kendisi yine bu haset icindeki TC vatandaslari herseye camur atma kiskanclik aypi be
  • yakinda da amsterdam sabiha gokcen seferi baslicakmis thy den o dogrumu bilemeyorum adminler bi goz atsaniz
  • Acaba rumuzlu arkadas,hemen muhalefete baslamasan catlarsın,mudur Hındıstanda kendını ısbat ettı ve bılegının hakkıyla mudur oldu.
  • müdür kardeş thy na nasıl girip de oraya müdür olduğunu da açıklayabilir mi acaba????

İstanbul’a haftada 7 olan sefer sayısı Mart ayının sonundan itibaren 10’a çıkarılıyor. THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk, “Hedefimiz yolcu ve seferlerimizi daha da artırmak.” dedi.

İngiltere’nin sanayi kenti olarak bilinen Birmingham seferlerini 2008 yılında başlatan THY, beşinci yılında haftada 7 olan seferlerini 10’a çıkarıyor. THY, Birmingham’da turizm ve seyahat sektöründe hizmet veren Asyalı acentelerin yöneticileri için davet düzenledi.

Toplantıya, Birmingham ve çevresindeki turizm sektöründe faaliyet gösteren firmaların yöneticilerinin yanı sıra, Birmingham Airport Asyalı İşadamları Derneği Temsilcisi Uday K. Dholakia da katıldı.

Toplantıda konuşan Birmingham Müdürü Selim Öztürk, THY’nin, İngiltere’nin sadece endüstri merkezi değil aynı zaman kültürel ve etnik mozaiği olan Birmingham’da dört yılı geride bırakırken hava taşımacılığında kendine yer açtığını belirtti.

THY’nin, Londra’nın Heathrow, Gatwick ile Manchester ve Ediburgh’dan düzenli sefer yaptığı 4 kentten birinin Birmingham olduğunu hatırlatan Selim Öztürk, “THY, İstanbul üzerinden dünyanın 96 ülkesinde 217 önemli kente uçuyor. Geride bıraktığımız 2012 yılında 33 yeni uçuş noktası daha ekledi seferlerine. 2013 yılında yeni 33 noktaya daha uçacak. İki yıl üst üste Avrupa’nın en iyi havayolu firması seçilen THY, En İyi Ekonomi Class Catering ödülünün de sahibi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle çalışmaktan memnun olacağız.” diye konuştu.

Asyalı İşadamları Derneği Birmingham Airport Temsilcisi Uday K. Dholakia da yaptığı konuşmada, THY’nın Birmingham’daki büyüyüşünü takdir ederek takip ettiğini belirtti. THY Birmingham çalışanlarının özverili çalışmalarından övgüyle söz eden Dholakia, görevi sona eren ve Litvanya’ya Müdür olarak gidecek olan H. Serkan Binyar’ı hediye vererek yeni görevini kutladı.

Toplantı sonunda yapılan çekilişte iki acente temsilcisi THY uçak bileti kazanırken, iki kişiye de İznik çini sanatının örneklerinden hediyeler takdim edildi.

THY'DEN BIRMINGHAM ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Master ~ 11 yıl önce
Hat zararda olur vay,hat iuiye gider vay,ne biçim yaratıkdınız yav,sizi rakip havayolları paraylamı tuttu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Master ~ 11 yıl önce
Muduru tanımam sız kotuluyorsanızmutlaka ıyı bırıdır,sızı gıdı sosyal demokrat gecınen kel aynak kusları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 11 yıl önce
Harika bir haber ancak Birmingham'dan THY kullananlarin cogu Pakistan ve Hindistanli, buralardaki sehirlere de seferlerin baslatilmasi gerekiyor mesela Pakistan'in 10 milyonluk sehri Lahor'a seferi yok buyuk bir eksiklik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pakistan ~ 11 yıl önce
Gemilere el koyduklari gibi Pakistanli'lar ucaklarada el koyar.
Tr ~ 11 yıl önce
Bu milletin en buyuk derdi paronoya sen bu adamin burda Birmingham da nasil calistigini biliyormusun Mr acaba yahu bu memlekette bu haset oldugu muddetce baska dusman aramayin cunku dusmanin kendisi yine bu haset icindeki TC vatandaslari herseye camur atma kiskanclik aypi be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akla bak.. ~ 11 yıl önce
Milletin hakkını ye torpille thy'na gir torpille müdür ol sonra insanlar soru sorunca da paranoya de..Aklını ve mantığını seveyim senin..
ramazan turkmen ~ 11 yıl önce
yakinda da amsterdam sabiha gokcen seferi baslicakmis thy den o dogrumu bilemeyorum adminler bi goz atsaniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Master ~ 11 yıl önce
Acaba rumuzlu arkadas,hemen muhalefete baslamasan catlarsın,mudur Hındıstanda kendını ısbat ettı ve bılegının hakkıyla mudur oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalaka!! ~ 11 yıl önce
Sen de avukatlık yapmazsan çatlarsın herhalde yalaka!!!
Master yağcı'ya!! ~ 11 yıl önce
beni de torpille işe alıp torpille hindistan a gönderselerdi ben de kendimi ispat ederdim...onun bunun yağcılığını yapma adam gibi yorum yaz torpilli badem!!
?? ~ 11 yıl önce
Master efendi, sen müdürün sözcüsü müsün avukatı mı???
acaba ~ 11 yıl önce
müdür kardeş thy na nasıl girip de oraya müdür olduğunu da açıklayabilir mi acaba????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000