03 Ocak 2009, Cumartesi 15:22:21

THY'den bir yenilik daha!

Türk Hava Yolları, şirkete ait resmi internet sitesini yep yeni bir görünüme kavuşturdu.
  • arkadaslar sabah yogunlugu haric hicbir zaman thy kontuarlarinda yogunluk olmaz cunku ona gore personel gorevlendirilir.herkes lokantada diye sacmalayan kendini havaci olarak nitelendiren civaci arkadas sacmalama.....sabah ise tum kontuarlar dolu olsa bile frekans sayisinin coklugu ve yolcularin 0700 ucaklari icin 0600 -0610 gibi alana gelmeleri bu yogunlugun olusmasina sebep.oysa thy kontuarlari hersabah 0400 da acilir...bilmeyene ve laf olsun diye yazanlara....
  • Türk Hava Yolları en büyük yeniliği, 'TÜRK AIR' olan çağrı adını 'TURKISH' e dönüştürmekle ülkedeki mağaza tabelalarına taş çatlatır bir yenilik yapmıştı. Geçenlerde birisi kazara 'Türk Hava Yolları' diye seslendi. Pilot da; "Ben Türk Hava Yolları Değilim, ben Turkish'im" diye bir azarladı ki; ödülünü de almıştır herhalde. Son yenilik ne ki!!!
  • bazı arkadaşlarımız hala inatla karalamaya devam etselerde onların kalemleriyle karalanmıcak akdar büyük bir şirketimiz var çok şükür. adam web sayfası konusu açmış yorumunu yap demiş bizimki genel müdür entellektüel olsaymış diyo. yani anlıcanız bu adamlar dünya üzerinde 1 numara olsalar o bazı kişiler gine konuşacaklar alışkanlık yapmış. öle ileri geri konuşacağınıza az konuşunda konuştuklarınızı belki ciddiye alan birileri çıkar. böle herkonuya gereksiz ve eleştirili yorum yazarsanız anca yazarsınız sonrada gönder tuşuna basarsınız. sallayan olmaz. şekil A da olduu gibi
  • İlk sayfa yeni ama gerisi aynı zevksizlikte aynı fonksiyonsuzlukta ve hiç ama hiç kullanım kolaylığı sunmayan bir site. Övüne övüne bitirilemeyen 777ler filo listesinde bile yok... Komik!!!
  • bence internet sitesi yerine şu kontuarlarındaki rezilliği her gün yeniletmeseler daha iyi olacak
  • iyi güzel hoşta belki, kotil böyle uluslararası bir firmaya yakışmıyor, daha entellektüel görmüş geçirmiş bir yönetici,imajına önem veren bizi uluslararası sahalarda daha iyi temsil edecektir.
  • Hint'lilerden sadece ucagi degil mankenide almisiz :) tebrikler thy!
  • Bu kiz heralde yanilmiyorsam hintli bir film yildizi? kiz gercekten cok guzelmis ama gozleri biraz portlek cikmis
  • thy nin yaptigi bu uygulamayla cuma gunki gorulenler arasinda ne alaka oldugunu merak ediyorum dogrusu. Ben bir check-in memuru degilim ancak nasil bir is oldugunu gayet iyi bilirim. Bazen cok yogun olur bazende cok sakin olur. Amaciniz THY yi yipratmaksa bu cabalariniz bosa. Eglenecek daha guzel konular cok sukur Turkiyemizde birhayli cok, onlari deneyin isterseniz...
  • Cuma günü saat 12:30. THY kontuarlarında biriken yolcular neredeyse ilk giriş kapısına kadar uzamış. En az 500 kişi sırada. THy de sadece 6 kontuar açık. Yolcunun eziyetini anlatmama gerek yok sanırım. Peki Check in yapacak memurlar nerede ? Hepsi lokantada yemek yiyiyor. Bravo değil mi ?

Son dönemde bir çok alanda yaptığı yeniliklerle adından söz ettiren Türk Hava Yolları, bugünden itibaren yeni tasarımlı internet adresinden hizmet verecek.

Türk Hava Yolları ile seyahat edecek yolcuların uçak biletlerini satın aldıkları, şirketle ilgili gelişmeleri takip ettikleri www.thy.com adlı internet sitesi yenilendi. Eskiye nazaran çok daha güzel ve şık bir görünüme kavuşan sitede önemli duyurular ve fırsatlar büyük puntolarla ziyaretçiye gösteriliyor.

Siteye, bir de First Class sınıfının tanıtım filmi eklendi. www.thy.com sitesinin önceki versiyonunda ana sayfada kabin memurlarına yer verilmezken yeni tasarımda ana sayfada bir kadın bir de erkek kabin memurunun fotoğrafı yer alıyor.

Sitede ayrıca ülkelerin ve önemli bazı şehirlerinin tanıtıldığı bölüm de bulunuyor.

thy

Sitenin yeni halini incelemek için resmin üzerine tıklayabilirsiniz...

THY'den bir yenilik daha!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

akdeniz ~ 15 yıl önce
arkadaslar sabah yogunlugu haric hicbir zaman thy kontuarlarinda yogunluk olmaz cunku ona gore personel gorevlendirilir.herkes lokantada diye sacmalayan kendini havaci olarak nitelendiren civaci arkadas sacmalama.....sabah ise tum kontuarlar dolu olsa bile frekans sayisinin coklugu ve yolcularin 0700 ucaklari icin 0600 -0610 gibi alana gelmeleri bu yogunlugun olusmasina sebep.oysa thy kontuarlari hersabah 0400 da acilir...bilmeyene ve laf olsun diye yazanlara....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
momurcan ~ 15 yıl önce
Türk Hava Yolları en büyük yeniliği, 'TÜRK AIR' olan çağrı adını 'TURKISH' e dönüştürmekle ülkedeki mağaza tabelalarına taş çatlatır bir yenilik yapmıştı. Geçenlerde birisi kazara 'Türk Hava Yolları' diye seslendi. Pilot da; "Ben Türk Hava Yolları Değilim, ben Turkish'im" diye bir azarladı ki; ödülünü de almıştır herhalde. Son yenilik ne ki!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 15 yıl önce
bazı arkadaşlarımız hala inatla karalamaya devam etselerde onların kalemleriyle karalanmıcak akdar büyük bir şirketimiz var çok şükür. adam web sayfası konusu açmış yorumunu yap demiş bizimki genel müdür entellektüel olsaymış diyo. yani anlıcanız bu adamlar dünya üzerinde 1 numara olsalar o bazı kişiler gine konuşacaklar alışkanlık yapmış. öle ileri geri konuşacağınıza az konuşunda konuştuklarınızı belki ciddiye alan birileri çıkar. böle herkonuya gereksiz ve eleştirili yorum yazarsanız anca yazarsınız sonrada gönder tuşuna basarsınız. sallayan olmaz. şekil A da olduu gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yenilenen Ne?? ~ 15 yıl önce
İlk sayfa yeni ama gerisi aynı zevksizlikte aynı fonksiyonsuzlukta ve hiç ama hiç kullanım kolaylığı sunmayan bir site. Övüne övüne bitirilemeyen 777ler filo listesinde bile yok... Komik!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stuka ~ 15 yıl önce
bence internet sitesi yerine şu kontuarlarındaki rezilliği her gün yeniletmeseler daha iyi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 15 yıl önce
iyi güzel hoşta belki, kotil böyle uluslararası bir firmaya yakışmıyor, daha entellektüel görmüş geçirmiş bir yönetici,imajına önem veren bizi uluslararası sahalarda daha iyi temsil edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esref ~ 15 yıl önce
Hint'lilerden sadece ucagi degil mankenide almisiz :) tebrikler thy!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 15 yıl önce
Bu kiz heralde yanilmiyorsam hintli bir film yildizi? kiz gercekten cok guzelmis ama gozleri biraz portlek cikmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevapveren ~ 15 yıl önce
thy nin yaptigi bu uygulamayla cuma gunki gorulenler arasinda ne alaka oldugunu merak ediyorum dogrusu. Ben bir check-in memuru degilim ancak nasil bir is oldugunu gayet iyi bilirim. Bazen cok yogun olur bazende cok sakin olur. Amaciniz THY yi yipratmaksa bu cabalariniz bosa. Eglenecek daha guzel konular cok sukur Turkiyemizde birhayli cok, onlari deneyin isterseniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 15 yıl önce
Cuma günü saat 12:30. THY kontuarlarında biriken yolcular neredeyse ilk giriş kapısına kadar uzamış. En az 500 kişi sırada. THy de sadece 6 kontuar açık. Yolcunun eziyetini anlatmama gerek yok sanırım. Peki Check in yapacak memurlar nerede ? Hepsi lokantada yemek yiyiyor. Bravo değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000