31 Ocak 2013, Perşembe 11:46:46

THY'DEN BİR SEFER DAHA...

Türk Hava Yolları, bugün Gabon’un başkenti Libreville ’i uçuş ağına ekleyerek sefer yaptığı ülke sayısını 97’ye , Afrika’daki uçuş yaptığı noktası sayısını ise 34’e yükseltti.
  • Angara'dan Avrupaya direk ucmak isteriz.
  • Sanırım bugüne kadar buralara uçmadığımız bir hataydı. Her halde en çok AF,AZ,BA buna çok içereleyecekler yada çok memnun olacaklar, bileti satıp anlaşmalar ile TK yolcuyu taşıtacaklar. Uçak tipi sanırım B737-900 olacak şimdilik yolcu için yeterli fakat Cargo / Kargo ne olacak ? Afrika ülkeleri için oldukça talep var sanırım. TURKISH Cargo Başkan ve yardımcılarının görüşleri nedir ihracatçılar ve kargo acenteleri merak ediyorlardır her halde. Hayırlı Olsun.

Dünyada en çok ülkeye uçan Avrupa’nın En İyi Havayolu Türk Hava Yolları, bugün Gabon’un başkenti Libreville ’i uçuş ağına ekleyerek sefer yaptığı ülke sayısını 97’ye  Afrika’daki uçuş yaptığı  noktası sayısını ise 34’e yükseltti. 

İstanbul’dan Libreville’e Douala aktarmalı karşılıklı olarak haftada 3 gün planlanan seferlerle tüm vergiler dahil gidiş - dönüş 484 Avro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edebilir.   

THY'DEN BİR SEFER DAHA...

Yorumlar

THY ~ 11 yıl önce
Angara'dan Avrupaya direk ucmak isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Retired ~ 11 yıl önce
Sanırım bugüne kadar buralara uçmadığımız bir hataydı. Her halde en çok AF,AZ,BA buna çok içereleyecekler yada çok memnun olacaklar, bileti satıp anlaşmalar ile TK yolcuyu taşıtacaklar. Uçak tipi sanırım B737-900 olacak şimdilik yolcu için yeterli fakat Cargo / Kargo ne olacak ? Afrika ülkeleri için oldukça talep var sanırım. TURKISH Cargo Başkan ve yardımcılarının görüşleri nedir ihracatçılar ve kargo acenteleri merak ediyorlardır her halde. Hayırlı Olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000