29 Aralık 2014, Pazartesi 23:25:15

THY'DEN BİR İPTAL DUYURUSU DAHA

Türk Hava Yolları (THY), olumsuz hava koşulları için bugün bazı seferlerini iptal etmişti. Yapılan yeni açıklamayla yarın yapılacak bazı seferin de iptal edildiği duyuruldu.
  • Magdur rumuzlu yorum kesin Airporthaber editorleri tarafindan yazilmistir :)
  • hangi cagdayiz rumuzlu hıyar sana ne güldüm ha. 100bin feet e çıkan uçak dedin yasana agzimla değil baska yerlerimle güldüm.
  • thy pilotlarıda ekipleride en iyileridir rusyadaki hava sartlarıyla burası aynı tutulamaz istanbula kar düştümü yada damlası düştümü kara trafiği bile karışıo kaldı ki thy için ucus ne olursa olsun yapılsından cok can güvenliği önemlidir. Görüş iniş için uygun ortam yoksa ucagın kalkmaması herkes için daha hayırlıdır maduriyet parayla olsun bnce cana gelmesindense ayrıca ne ekiplerde bu durumlarda suclu değillerdir rötarlar ekip içinde beklemedir iptaller ekip içinde iptaldir
  • Magdur arkadasımızın yer hizmetleri ya da kabinden olduğunu düşünüyorum, sebebi; her uçakta kendini milyon avroluk işler bağlamaya gittiğini zanneden şizofrenlerle karşılaşıyorlar, işleri gereği, sen bir doktora görün manyak diyemediklerinden ,burada "troll"luk yapıp sanal olarak onların linç edilmesini izliyorlar, teşekkür ederim bana da iyi geldi okumak.
  • Türkiye kış şartlarınından çok daha sert yaşandığı, karın 6 ay kalkmadığı Kuzey Avrupa ve Amerika , Rusya' daki şehirlere bakın. Uçuşlar ne derece iptal oluyor. Bu kar ne ki... Kendimizi kandırmayalım. Ne alt yapı var , ne de kriz yönetecek personel.
  • Yaw sanki keyiften iptal ediyorlar he seninde dediğin laf mi yani farzetki sen bindin uçağa hava şartları nedeni ile düştü ucak iş görüşmesini o zaman azrail le yaparsın azcik canınızın kıymetini bilin..
  • "Magdur" insanlar ölsûn mü?
  • Hava kosullarindan dolayi olan bir durum neyin pesindesin ? Her yerden cıkıyorsunuz
  • Magdur yapma ya milyon Dolarlık is imzamiycaktin ne olcak simdi !
  • Sizce THY uçuşlarını iptalini gerçekleştirirken kâr mı amaçlıyo, ya da kâr ettiğini mi düşünütosunuz? Lütfen biraz tarafsız ve basit algılayın, hava şartları çok kötü ve THY, yolcuların ve şirketin; ALLAH korusun herhangi bir kaza ve kayıbın olmamasını herşeyden önce tutar.

Türk Hava Yolları (THY), dün akşam saatlerinde, bugün için bazı seferlerini fırtına beklentisi nedeniyle iptal ettiğini duyurmuştu.

Bu akşam üzeri resmi internet sitesi üzerinden yeni bir açıklama yapan Türk Hava Yolları, yarın yapılacak bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. 

THY'den yapılan açıklamada seferlerin, meteorolojik beklenti sebebi ve kapasite azaltılması nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

THY'den yapılan açıklama şöyle;

30.12.2014 tarihinde, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI meteorolojik beklenti sebebiyle, olası kapasite azaltılması doğrultusunda, aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz.

TarihUçuş NoKalkış YeriKalkış SaatiVarış YeriVarış Saati
30.12.2014TK2032(IST) İstanbul Atatürk Havalimanı06:55(KYA) Konya Havalimanı08:10
30.12.2014TK2033(KYA) Konya Havalimanı08:55(IST) İstanbul Atatürk Havalimanı10:15
30.12.2014TK1035(IST) İstanbul Atatürk Havalimanı07:30(BUD) Budapeşte Ferenc Lıszt Intl. Havalimanı08:35
30.12.2014TK1036(BUD) Budapeşte Ferenc Lıszt Intl. Havalimanı09:25(IST) İstanbul Atatürk Havalimanı12:20
30.12.2014TK2138(IST) İstanbul Atatürk Havalimanı10:00(ESB) Ankara Esenboğa Havalimanı11:05
30.12.2014TK2139(ESB) Ankara Esenboğa Havalimanı11:50(IST) İstanbul Atatürk Havalimanı12:55
30.12.2014TK2142(IST) İstanbul Atatürk Havalimanı11:00(ESB) Ankara Esenboğa Havalimanı12:05
30.12.2014TK2143(ESB) Ankara Esenboğa Havalimanı13:00(IST) İstanbul Atatürk Havalimanı14:05

 

THY'DEN BİR İPTAL DUYURUSU DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Magdur rumuzlu yorum kesin Airporthaber editorleri tarafindan yazilmistir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangi cagdayiz'a ~ 9 yıl önce
hangi cagdayiz rumuzlu hıyar sana ne güldüm ha. 100bin feet e çıkan uçak dedin yasana agzimla değil baska yerlerimle güldüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 9 yıl önce
thy pilotlarıda ekipleride en iyileridir rusyadaki hava sartlarıyla burası aynı tutulamaz istanbula kar düştümü yada damlası düştümü kara trafiği bile karışıo kaldı ki thy için ucus ne olursa olsun yapılsından cok can güvenliği önemlidir. Görüş iniş için uygun ortam yoksa ucagın kalkmaması herkes için daha hayırlıdır maduriyet parayla olsun bnce cana gelmesindense ayrıca ne ekiplerde bu durumlarda suclu değillerdir rötarlar ekip içinde beklemedir iptaller ekip içinde iptaldir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Magdur arkadasımızın yer hizmetleri ya da kabinden olduğunu düşünüyorum, sebebi; her uçakta kendini milyon avroluk işler bağlamaya gittiğini zanneden şizofrenlerle karşılaşıyorlar, işleri gereği, sen bir doktora görün manyak diyemediklerinden ,burada "troll"luk yapıp sanal olarak onların linç edilmesini izliyorlar, teşekkür ederim bana da iyi geldi okumak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Türkiye kış şartlarınından çok daha sert yaşandığı, karın 6 ay kalkmadığı Kuzey Avrupa ve Amerika , Rusya' daki şehirlere bakın. Uçuşlar ne derece iptal oluyor. Bu kar ne ki... Kendimizi kandırmayalım. Ne alt yapı var , ne de kriz yönetecek personel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yaw sanki keyiften iptal ediyorlar he seninde dediğin laf mi yani farzetki sen bindin uçağa hava şartları nedeni ile düştü ucak iş görüşmesini o zaman azrail le yaparsın azcik canınızın kıymetini bilin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Magdur" insanlar ölsûn mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hastamisiniz ?. ~ 9 yıl önce
Hava kosullarindan dolayi olan bir durum neyin pesindesin ? Her yerden cıkıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Magdur yapma ya milyon Dolarlık is imzamiycaktin ne olcak simdi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış Felsefe ~ 9 yıl önce
Sizce THY uçuşlarını iptalini gerçekleştirirken kâr mı amaçlıyo, ya da kâr ettiğini mi düşünütosunuz? Lütfen biraz tarafsız ve basit algılayın, hava şartları çok kötü ve THY, yolcuların ve şirketin; ALLAH korusun herhangi bir kaza ve kayıbın olmamasını herşeyden önce tutar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000