23 Eylül 2011, Cuma 11:10:33

THY'DEN BİR İLK...

Türk Hava Yolları yolcularının artık uçuslarda da dünya ile iletişimi kopmayacak.
  • bu ilk degilki... bunu kanada'da Westjet de yillardir yapiyor. ne olmus yani...
  • Gerçeği İsrail Hava Kuvvetleri.. Panasonik arkasına neden saklanmaktalar,Sebeb Çok Basit. Manşet şöyle olmalı ; THY-İSRAİL HAVA KUVVETLERİNE PARA GÖNDERMEKTE...
  • BU DUNYADA ILK OLMAYIP ILK ACILDIGINDAN BERI ABD DE JET BLUE HAVAYOLLARINDA DIRECT TV LISANSI ALTINDA 40 KANAL CANLI YAYIN OLARAK YAKLASIK 15 YILDAN FAZLA BIR ZAMANDIR UYGULANMAKTADIR; AYRICA ABD DE COGU HAVAYOLUNUN ZATEN BUTUN UCUSLARINDA UYGULAMA MEVCUTTUR.
  • Ne olmus yani, sen ilk okul mezunu isen .. o zaman sana Egitim sart.. hemde Tmel egitim..
  • tüm uçaklarda olur inşallah...
  • Teşekkürler THY, kim ne derse desin sen bizim 1 numaramızsın.
  • Beyler Starling'e cevap veren tam liseli ha. :D Eğitim şart demiş bir de.
  • Olsaydı şimdiye kadar olurdu nasıl bir mantıktır evladım? Şimdiye kadar olmaması olmayacağı anlamına nasıl gelir? Swiss Air'in kazasından haberiniz yok sanırım.
  • elektrik prizi de demiyor haberde , nasıl bir zeka var sende.neyse uçakta zaten priz var.olsaydı şimdiye kadar olurdu birşeyler.
  • Peki sen haytinde kullandigin tüm elektronik esyanin , gida maddelerin nereden geldigini biliyormusun? Bu konuda da hassasmisin? acaba.. bir bak bakalim Dünyada neler oluyor.. takilip kalmayin böyle basit konulara.. madem öyle.. o zaman .. sen calis... iyisini yap .. senin teknolijini kullansinlar .. EGITIM SART !!
Kıtalararası uçuş yapan uçaklarda bulunan PLANET eğlence sistemine artık Panasonic Avionics Corporation tarafından geliştirilen Global Communication Suite (GCS) sistemi de dahil ediliyor.  Bu sistemle birlikte yolcular, artık IFE eğlence sistemiyle dünyada ilk defa televizyon programı eş zamanlı izleyebilecekler.

Yine yolcular koltuk arkası ekranlardan Miles&Smiles ve Müşteri İlişkileri bölümlerine online ulaşılabilecektir. GCS sisteminin bir sonraki adımı ise kablosuz - wifi hizmeti. Kısa süre içinde ilgili kuruluşlardan alınacak onaydan sonra Türk Hava Yolları yolcuları artık uçaklarda internet kullanabilecek, e-maillarine ulaşabilecekler. 
 
Kıtalararası uçuşlarda koltuk arkası ekranlardan dünyada ilk kez sunulacak canlı televizyon yayını ile başlangıçta BBC World, BBC Arabic ve Euronews kanalları kesintisiz olarak yolculara sunulacak olup kısa sürede bu kanallara türkçe yayın yapan kanallar ile spor kanalları eklenecektir.  

Türk Hava Yolları’nın sistemin takılı olduğu/olacağı uçaklarında tüm sınıflarda koltuklarda bulunan elektrik prizleri, yolcuların satın almış oldukları internet erişimini kesintisiz devam ettirebilmeleri için elektronik cihazlarını şarj edebilmelerine olanak sağlayacak. 
 
Yolcular, dünyada ilk kez koltuk arkası ekranlardan online sunulacak hizmetlerimizden faydalanabilecekler. PLANET portal aracılığı ile son dakika haberlerine ulaşabilecekler. Miles&Smiles üyelerimiz ise hesap bilgilerine erişerek, mil durumları ve aktiviteleri hakkında bilgi edinebilecekler. PLANET, aynı zamanda Miles&Smiles ayrıcalıklarından faydalanmak isteyen tüm yolculara da online olarak Miles&Smiles üyeliğine başvuru fırsatı sunuyor olacak. Yolcular aynı zamanda uçuşları ile ilgili geri bildirimlerini Müşteri Hizmetleri bölümünden online iletebilecekler.
 
Kablosuz-wifi internet ile yolcular beraberlerinde getirmiş oldukları dizüstü ve tablet bilgisayarlar ile Iphone, Blackberry vb. kablosuz ağ bağlantısı özelliğine sahip cihazlar vasıtasıyla kesintisiz olarak internete erişebilecekler. Kullanımı çok kolay olan bu sistemden yararlanacak olan tüm yolcular kredi kartlarını kullanmak suretiyle uçuş sırasında alacakları kullanıcı adı ve şifreleriyle internete bağlanabilecekler.







 
THY'DEN BİR İLK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu ilk degilki... bunu kanada'da Westjet de yillardir yapiyor. ne olmus yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçeği İsrail Hava Kuvvetleri.. Panasonik arkasına neden saklanmaktalar,Sebeb Çok Basit. Manşet şöyle olmalı ; THY-İSRAİL HAVA KUVVETLERİNE PARA GÖNDERMEKTE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU DUNYADA ILK OLMAYIP ILK ACILDIGINDAN BERI ABD DE JET BLUE HAVAYOLLARINDA DIRECT TV LISANSI ALTINDA 40 KANAL CANLI YAYIN OLARAK YAKLASIK 15 YILDAN FAZLA BIR ZAMANDIR UYGULANMAKTADIR; AYRICA ABD DE COGU HAVAYOLUNUN ZATEN BUTUN UCUSLARINDA UYGULAMA MEVCUTTUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne olmus yani, sen ilk okul mezunu isen .. o zaman sana Egitim sart.. hemde Tmel egitim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tüm uçaklarda olur inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Teşekkürler THY, kim ne derse desin sen bizim 1 numaramızsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beyler Starling'e cevap veren tam liseli ha. :D Eğitim şart demiş bir de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olsaydı şimdiye kadar olurdu nasıl bir mantıktır evladım? Şimdiye kadar olmaması olmayacağı anlamına nasıl gelir? Swiss Air'in kazasından haberiniz yok sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
elektrik prizi de demiyor haberde , nasıl bir zeka var sende.neyse uçakta zaten priz var.olsaydı şimdiye kadar olurdu birşeyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Peki sen haytinde kullandigin tüm elektronik esyanin , gida maddelerin nereden geldigini biliyormusun? Bu konuda da hassasmisin? acaba.. bir bak bakalim Dünyada neler oluyor.. takilip kalmayin böyle basit konulara.. madem öyle.. o zaman .. sen calis... iyisini yap .. senin teknolijini kullansinlar .. EGITIM SART !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000