05 Haziran 2013, Çarşamba 10:18:59

THY'DEN BİR CODESHARE ANLAŞMASI DAHA

Türk Hava Yolları ve Air New Zealand ortak uçuş anlaşması imzaladı.
  • okadar talep vaken şimdide anlaşmalar.. bari avustralya hattını açsa biran önce thy
  • TK oldugu surece TK buyumeye devam edecektir, o gittigi gun TK de biter yazin bunu bir kenera.
  • THY tüm dünyayı kapsama alanına aldı gibi :)

Avrupa’nın üç yıl üst üste Skytrax ödülüne layık görülen havayolu taşıyıcısı Türk Hava Yolları ve iki kez ATW yılın havayolu şirketi seçilen Air New Zealand, Yeni Zelanda ve Türkiye’yi Hong Kong ve Los Angeles üzerinden birbirine bağlayan, her iki taşıyıcı tarafından sefer icra edilen güzergahlarda bir code share anlaşması imzaladı.

Anlaşma, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ve Air New Zealand CEO’su Christopher Luxon tarafından Cape Town’da düzenlenen bir etkinlikte imzalandı.

İki Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları ve Air New Zealand, ticari ilişkilerindeki gelişimi bir adım daha ileri taşımaya karar verdi. Code share anlaşması yolculara, Türkiye ve Yeni Zelanda arasındaki seyahatlerinde  her iki taşıyıcının uçuş ağından ideal bir bağlantı ve artan seyahat esnekliği ile yararlanma imkanı sağlıyor. İstanbul ve Auckland üzerinden icra edilen code share uçuşları her iki havayolunun yolcularına her iki ülkenin iç hat noktalarına uçuş imkanı sağlamasının yanı sıra, Türk Hava Yolları yolcularına Air New Zealand uçuş ağı üzerinden Avusturalya’ya seyahat etme olanağı tanıyor.

Air New Zealand CEO’su Christopher Luxon; "Bu codeshare anlaşması, Air New Zealand müşterilerine, bir dizi Akdeniz güzergahı  için  hem iş hem de eğlence açısından uygun bir ağ geçidi imkanı sağlamakta hem de Türk Hava Yolları müşterilerini Yeni Zelanda ve Avustralya’nın  önemli yerlerini ziyaret için teşvik etmekte.” dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil; “Bugün, Star Alliance’ın tanınmış bir üyesi olan Air New Zealand ile, ortak uçuş anlaşmasını sonuçlandırma konusundaki heyecanımızı değerli basın mensupları ile paylaşmaktan mutluyuz. İki farklı kültürden insanları birbirine bağlayan bu anlaşmanın avantajlarından biri de, her iki havayolu şirketinin yolcularına, en stratejik iki ağ geçidi, Hong Kong ve Los Angeles üzerinden, Türkiye, Yeni Zelanda ve Avustralya'ya seyahat etme imkanı sunmasıdır. Ayrıca, bu ortak uçuş anlaşması ile yolcular, Avustralya'da Auckland’ın ötesindeki noktalara seyahat edebilecek. Türk Hava Yolları olarak, Yeni Zelanda'nın önemli noktalarını yeni code share destinasyonları olarak sunmaktan mutluyuz." dedi.

Öte yandan AirportHaber, iki şirketin ortak uçuşlara başlayacağını 18 Nisan 2013 tarihinde yayınladığı "THY'DEN YENİ BİR ANŞALMA DAHA..." başlıklı haberle duyurmuştu.

THY'DEN BİR CODESHARE ANLAŞMASI DAHA

Yorumlar

hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
okadar talep vaken şimdide anlaşmalar.. bari avustralya hattını açsa biran önce thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 11 yıl önce
TK oldugu surece TK buyumeye devam edecektir, o gittigi gun TK de biter yazin bunu bir kenera.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı Olsun ~ 11 yıl önce
THY tüm dünyayı kapsama alanına aldı gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000