08 Temmuz 2016, Cuma 12:32:14

THY’den bayram öncesi kıyım

Türk Hava Yolları’nda verimsiz oldukları gerekçesiyse savunmaları istenen çok sayıda kişinin bayram öncesi iş akdi fesh edildi.
  • diğerlerinin neden işten çıkarıldığını bilmiyorum am ben yaşadım.Kişisel çekememezlilikler yüzünden başarılı bir mühendis olmamam rağmen işten çıkarıldım. Catering projesinde gider projesinde ekip planlamada Kargoda sayısız emeklerim var Şirketin gider kontrolünde önemli projelere ekiplerimizin telefonla uyarılmasına sap iyileştirmelerine kadar sayısını bilmediğim projede çalıştım.Şirketin kar etmesi için elimden geleni yaptım.Gerekse geceleri sabahladım.Ama terfi durumları gelince arkamızda kimse olamadığı için nerden geldği belli olamayan bir müdürün ve yandaşlarının azizliğine uğtadım henüz emekliliğime 5 sene var ve ortada kaldım.Buna izin veren ve imza koyan basiretsiz bir ik var.sonuçta hepsini Allah'a havale ettim.Gün gelir hak sahibini bulur.
  • Koyunlar kendilerini biliyormuş demek. Ne güzel. Sevindim buna.
  • 13 senedir yönetimdesiniz. Halen hantal yapıdan kurtaramadınız mı şirketi.
  • Geç alınmış bir karar bence. Bu kişiler gibi THY de çalışıp da sosyal medyadan ülkenin Cumhurbaşkanına ve THY yönetimine uygunsuz içerik ve yazı yazanlar çok var. THY VE THY TEKNİK de çalışanların sosyal medya hesapları incelenmeli isim isterlerse teker teker sayabileceğim çok isim var.
  • Burası da bir sosyal medya sayılır. Yorum yoluyla iktidar aleyhinde atıp tutan, yediği kaba pisleyenlerin kim olduğu bulunmalı ve iş akidleri feshedilmelidir. Havacılık haber portalında yer alan bir haber altına siyasi yorum paylaşıp kendi ülkesinin Cumhurbaşkanı'na hakarete varan yorum paylaşanların ne TYH'de ne de iştirak firmalarında çalışmaya hakkı yoktur, olamaz. Beğenmeyen istifa eder defolur gider..
  • Bu şirkette emekliliği gelmiş de geçmiş o kadar insan var ki bu şekilde gönderilmese kimse emekli olmayacak.Yönetim kurulu bu tür insanları emekli etmekle çok haklı.Hantal yapıdan kurtulmak genç ve dinç çalışanların oluşması için EMELİLİĞİ GELMİŞ kişileri emekli edeceksin ki gençlere yer açılsın.Doğru karar.
  • Bildiğim 3 kişi var atılan.
  • Pakistanda sosyal medyadan ulu önder Atatürke küfreden THY personeli sakallı yobaz da atıldımı acaba?
  • O hasır altı yaptığınız ayakkabi kutularini sizlere yedirecek baba yigit birisi elbet çıkacaktır. Satilan vatanin her karış topraginin hesabıni elbet birgün soracaklar. Besmeleyle çaldığınız her kuruşun hesabi birgun sorulacak
  • atılanların yerine alırlar ikişer takunyalı..

Türk Hava Yolları’nda verimsiz oldukları gerekçesiyse savunmaları istenen çok sayıda kişinin bayram öncesi iş akdi fesh edildi.

Türk Hava Yolları, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarından dolayı çok sayıda çalışanın işine son verdi. Aralarında pilot ve kabin memurlarının da bulunduğu çok sayıda çalışanın geçtiğimiz haftalarda önce verimsiz oldukları gerekçesiyle savunmaları istendi. Savunmaların alınmasından birkaç hafta sonra çalışanlar kötü sürprizle karşılaştı. Bayram öncesinde savunmaları alınan çalışanlara tek tek iş akdi feshi bildirimi geldi. İş akitlerinin fesh edilmesi sonrası büyük şok yaşayan çalışanlar, bayram öncesi işlerine son verilmesine isyan etti.

İş akdi fesihlerinin performans yetersizliği olduğu söylense de asıl gerekçenin, çalışanların sosyal medya hesaplarında siyasi içerikli ve uygunsuz paylaşımlarından kaynaklandığı öne sürüldü.

©AirportHaber

THY’den bayram öncesi kıyım

Yorumlar Tüm Yorumlar (160)

serdarokthy ~ 8 yıl önce
diğerlerinin neden işten çıkarıldığını bilmiyorum am ben yaşadım.Kişisel çekememezlilikler yüzünden başarılı bir mühendis olmamam rağmen işten çıkarıldım. Catering projesinde gider projesinde ekip planlamada Kargoda sayısız emeklerim var Şirketin gider kontrolünde önemli projelere ekiplerimizin telefonla uyarılmasına sap iyileştirmelerine kadar sayısını bilmediğim projede çalıştım.Şirketin kar etmesi için elimden geleni yaptım.Gerekse geceleri sabahladım.Ama terfi durumları gelince arkamızda kimse olamadığı için nerden geldği belli olamayan bir müdürün ve yandaşlarının azizliğine uğtadım henüz emekliliğime 5 sene var ve ortada kaldım.Buna izin veren ve imza koyan basiretsiz bir ik var.sonuçta hepsini Allah'a havale ettim.Gün gelir hak sahibini bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koyun ~ 8 yıl önce
Koyunlar kendilerini biliyormuş demek. Ne güzel. Sevindim buna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vataşdaş'a ~ 8 yıl önce
13 senedir yönetimdesiniz. Halen hantal yapıdan kurtaramadınız mı şirketi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 8 yıl önce
Geç alınmış bir karar bence. Bu kişiler gibi THY de çalışıp da sosyal medyadan ülkenin Cumhurbaşkanına ve THY yönetimine uygunsuz içerik ve yazı yazanlar çok var. THY VE THY TEKNİK de çalışanların sosyal medya hesapları incelenmeli isim isterlerse teker teker sayabileceğim çok isim var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çapulsavar ~ 8 yıl önce
Burası da bir sosyal medya sayılır. Yorum yoluyla iktidar aleyhinde atıp tutan, yediği kaba pisleyenlerin kim olduğu bulunmalı ve iş akidleri feshedilmelidir. Havacılık haber portalında yer alan bir haber altına siyasi yorum paylaşıp kendi ülkesinin Cumhurbaşkanı'na hakarete varan yorum paylaşanların ne TYH'de ne de iştirak firmalarında çalışmaya hakkı yoktur, olamaz. Beğenmeyen istifa eder defolur gider..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağcısavar ~ 8 yıl önce
muhteşem fikirlere sahip senin gibi iktidar yalakalarına da ödül verilmeli şöyle en iyisinden yağlı bir kemik falan...
Çapulsavar a ~ 8 yıl önce
Senin yediğin lokma HELAL'mı! Torpilsiz pazarda limon satamazsın, seni THY de çalışıyorlar.
Çapulsavar ~ 8 yıl önce
Yediğim lokma helal mi, değil mi fikir yürütebilecek haddi nereden buluyorsun kendinde.. Emin ol nice çapulcucudan(yani sen) daha helal yaşıyorum ben.. Bu şirkete tırnaklarımla kazıya kazıya geldim ben. Cv'mi göstersem ağzın açık kalır, hatta dilin biyerine yapışır kim daha hakediyor THY'yi tartışmayalım istersen. Bir de şuna emin ol adam olan THY'de çalışmayı hakeder, senin gibiler değil..
çapulsavar a - 2 ~ 8 yıl önce
Evet, cv ni merak ediyoruz. Hangi hamili kart vasıtasıyla girdin o işe! Git dilini istediğin yere yapıştır. Bağlı koyunlara göz kulak olamayacak adamlarsınız.
Çapulsavar ~ 8 yıl önce
Koyunlara sahip olamayabiliriz zararsızca sessiz sedasız otlarlar çünkü, ama senin gibi itlerin tasmasını iyi tutar, iyi sustururuz zira havladığınızda kuduz musunuz yoksa kapıda bağlı zararsız bir it misiniz bilinmez. Gezide saldık herkezi ısırdınız neme lezım dikkatli olmak lazım.. :)
Tavan ~ 8 yıl önce
Yalakalık tavan yapmış. İsteyen istediği yerde istediği yorumu yapar. Ne var bunda? Nedendir bu arap kafası düşüncesi ? Neden çağdaş düşünmek yerine araplar gibi bağnaz bir yapıya sahipsiniz ? Allahtan azınlıksınız
Çapulsavar ~ 8 yıl önce
Keşke gezideki gençler kadar kitap okumayı sevseniz, sanatsever olsanız, ensar vakfını savunmasanız, bilime ilime önem verseniz ve de çağdaş olsanız ne güzel olur.
Capulcuyum ne var ~ 8 yıl önce
Terbiyesizlik tavan yapmis. Yoruma bak. Bir de utanmadan cevap yaziyor.
Capulsavar ...si ~ 8 yıl önce
Osmanli cocuklari yorum yapiyor. Bak provakatorluk yapacagina adam ol adam, senin agzini kirmak cok isterdim ama ne yazikki Turkiyede degilim
serdarokthy ~ 8 yıl önce
Sen iktidarı onu bunu yağlayıncaya kadar şirket için ne yaptın onu açıkla görevini ve hizmetini açıklada bizde bilelim
vatandaş ~ 8 yıl önce
Bu şirkette emekliliği gelmiş de geçmiş o kadar insan var ki bu şekilde gönderilmese kimse emekli olmayacak.Yönetim kurulu bu tür insanları emekli etmekle çok haklı.Hantal yapıdan kurtulmak genç ve dinç çalışanların oluşması için EMELİLİĞİ GELMİŞ kişileri emekli edeceksin ki gençlere yer açılsın.Doğru karar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir gün ~ 8 yıl önce
Bir gün sende o yaşa geleceksin. O zaman daha iyi anlarsın. Çağdaş ülkelerde emekli yaşı 65.
Km ~ 8 yıl önce
Bildiğim 3 kişi var atılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F84 ~ 8 yıl önce
Pakistanda sosyal medyadan ulu önder Atatürke küfreden THY personeli sakallı yobaz da atıldımı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayakkabi kutular ~ 8 yıl önce
O hasır altı yaptığınız ayakkabi kutularini sizlere yedirecek baba yigit birisi elbet çıkacaktır. Satilan vatanin her karış topraginin hesabıni elbet birgün soracaklar. Besmeleyle çaldığınız her kuruşun hesabi birgun sorulacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 8 yıl önce
Az önce haberlerden öğrendim , Hakkari Aktütün karakolu önünde kurulan tuzak sonucu 4 askerimiz şehit olmuştur. Her gün giden , bu gün itibarıyla sayıları 1000'e dayanan Canların hesabı da açılımcı katillerden mutlaka sorulacaktır.
Çapulsavar ~ 8 yıl önce
CIAmaatin ipiyle kuyuya inenlerden briyle daha karşı karşıyayız sayın seyirciler. Ayakkabı kutularını bize yedir eğer varsa, ama bir kez de olsa BUZZ RESIDANCE vakasından, KK'nın önünde durduğu mavi klasörden falan bahset bence. O zaman "helal olsun, delikanlıymış.. Tarafsız yorum yazmış" der, hakkını teslim ederim.. Hee bir de ceketin üzerinden tansiyon ölçtüren muhterem bozuntusu var tabiii.. :)
F84 ~ 8 yıl önce
atılanların yerine alırlar ikişer takunyalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000