13 Ocak 2014, Pazartesi 10:27:47

THY'DEN BALKANLARA ÖZEL UÇUŞ İMKANI

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, Ukrayna, Balkanlar ve Kafkaslar’a indirimli fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.
  • İşler yolunda gıdıyor hemde çok yolunda gıdıyor ama sen buna sevınemezsın çünkü anladığım kadarıyla sende bır karışıklık var
  • Ben şimdi Genceye baktım , 602 try
  • işler yolunda gitmiyor herhalde globally fıssssssssss...habire indirin indirim

Son yıllarda elde ettiği başarılarla havacılık sektöründeki öncü konumunu gittikçe pekiştiren Türk Hava Yolları, transfer merkezi İstanbul’dan Ukrayna’da Kiev, Odessa, Donetsk, Dnepropetrovsk, Simferopol ve Lviv’e; Balkanlar’da Bükreş, Podgorica, Köstence, Saraybosna, Sofya, Tiran, Belgrad, Zagreb, Üsküp, Priştina, Kişinev ve Ljubljana’ya; Kafkaslar’da Tiflis, Batum, Nahcivan ve Gence’ye gidiş-dönüş her şey dahil 99 Euro’ya uçuş imkanı sağlıyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Ukrayna’nın tümüne; Balkanlar’ın Saraybosna, Priştina, Üsküp, Podgorica, Tiran ve Belgrad şehirlerine vizesiz; Kafkaslar’ın Tiflis ve Batum şehirlerine ise sadece kimlik kartı ile giriş yapabiliyorlar.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 13 Ocak - 31 Ocak 2014 tarihleri arasında satın almaları halinde, seyahatlerini 5 Şubat 2014 - 30 Nisan 2014 tarih aralığında gerçekleştirebilecekler.

Her şey dahil 99 Euro tutarındaki bilet fiyatları Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleridir. Ücretler, bilet satış ofisleri ve acentalarda değişiklik gösterebiliyorken kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemiyor.

Kampanya ile ilgili bir diğer önemli ayrıntı ise Kafkaslar’da Tiflis, Batum, Nahcivan ve Gence’ye gerçekleştirilecek uçuşlara ait bilet tutarı 99 Euro; Bakü uçuşlarına ait bilet tutarı ise 189 Euro olarak belirlendi.

THY'DEN BALKANLARA ÖZEL UÇUŞ İMKANI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İşler yolunda gıdıyor hemde çok yolunda gıdıyor ama sen buna sevınemezsın çünkü anladığım kadarıyla sende bır karışıklık var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben şimdi Genceye baktım , 602 try

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 10 yıl önce
işler yolunda gitmiyor herhalde globally fıssssssssss...habire indirin indirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Yüksek fiyat da işinize gelmiyor, düşük fiyatta. Sizin gibilere ne yapılsa yaranılmaz. Siz en iyisi yürüyerek gidin gideceğiniz yere...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000