09 Mayıs 2017, Salı 09:46:39

THY'den Arnavutluk Havayolları'na destek

Türk Hava Yolları (THY), Arnavutluk havayolları projesinin hayata geçirilmesine destek olacak.
  • Osmanliyi Balkanlarda ilk sirttan bicaklayan Arnavutlar oldugunu unutmayalim. Turkleri Balkanlarda zorla asimile eden ve Turkluklerini tanimayan Arnavutlari unutmayalim.
  • Antalya'da yatan A 330'lar Arnavutluga gecirilip schengen bolgesine rahat imkan yapilabilir.
  • Dogu Avrupada yasayan Tirana dan yaziyorum, THY nin daha once uzun sure yazildi, Air Balkans adi ile sirket kurmali, Arnavutluk, Makedonya, Bosna Hersek Sirbistan Karadag arasinda bu insanlari Almanya da gocmen cok oldugu icin oraya ve Istanbula dolmus otobus mantigi ile THY ye baglayarak Amerika baglantilarini saglamali, burada cok potansiyel var Roma Tirana ucaklari ful cekiyor, THY nin gunde iki ucagi yuzde 80 dolulukta Tirana Frankfurt uzerie Istanbula a codesharing yapilabilir neden mi Tirana Bosna Frankfurt gibi uclu hub yapilabilir, bu ulkelerden devlet destegi izinlerde saglanir, acil Air Balkans diye bir hava yolu kurulmalidir,
  • Hmm...
  • GUZEL GUZEL
  • Geldi aklıma. Aynısı olur.
  • Reklam yüzü de almedaolsun bari git united a destek ol şirket olaylarla boğuşuyor
  • ya bizene kardeşim arnavutluk havayollarından senin havayolu şirketin bu kadar tasarruf tedbirlerine rağmen ilk çeyrekte kap'a 1.421 milyar TL zarar açıkladı, sen önce bu havayolu nasıl kara geçer nasıl hizmet kalitesi arttırılır nasıl 5 yıldızlı havayolları arasında yer alır nasıl insanlar bizi tercih eder bunlara kafa yorsana
  • Çok güzel gelişmeler. Balkanlardaki her ülke ile ilişkilerimizi çok yükseklere çıkarmaya devam etmeliyiz. Çok, pek çok insanımın oralardan göç etti, hala kan bağı, gönül bağı devam ediyor. Bu arada fotoğraf da çok güzel çıkmış. Mutlu insanlar görmek güzel...
  • Maalesef Bosna Havayolları'nı andıran bir girişim daha. Umarım aynı olumsuz sonuçla karşılaşılmaz.

Türk Hava Yolları (THY), Arnavutluk havayolları projesinin hayata geçirilmesine destek olacak.

Arnavutluk havayolları projesinin tanıtımı, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın da katılımıyla başkent Tiran'daki Başbakanlık binasında yapıldı.

Başbakan Rama, burada yaptığı açıklamada, bu havayolu şirketinin sektörde yeni bir çağ açacağını belirterek, Arnavutluk havayolları projesinin hayata geçirilmesine destek olduğu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür etti.

Şirketin ilk seferinin bu yıl içinde gerçekleşebileceğini söyleyen Rama, "Hedefimiz Arnavutluk havayollarının kurulması için çalışmaktı. Bugünkü toplantımızda da projenin tamamlanmasına doğru gittiğimizi gördük. İlk uçuşların bu yıl içinde gerçekleşeceğinden umutluyuz." dedi.

Tiran'daki Rahibe Teresa Havaalanı'nı kastederek eski hükümetin yaptığı imtiyaz anlaşmasını eleştiren Rama, Arnavut vatandaşların düşük maliyetli havayolu şirketlerinin pazara girmesini zorlaştıran bu anlaşmadan kaynaklı fiyatlardan memnun olmadığını ifade etti.

Rama, Avlonya'daki havaalanının açılması ve Saranda'da turistik havaalanı inşa edilmesinin, sektördeki durumu normalleştireceği değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı da havayolu projesinin hayata geçirilmesi için fizibilite çalışmaları aşamasında olduklarını ifade ederek, hem havaalanı hem de uçuşlarda Arnavut yolculara hizmetin kalitesini artırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Aycı, bu yeni havayolu şirketinin tüm uçuş noktalarında Arnavut yolculara büyük destek sağlayacağını sözlerine ekledi.


 

THY'den Arnavutluk Havayolları'na destek

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Balkanlar ~ 7 yıl önce
Osmanliyi Balkanlarda ilk sirttan bicaklayan Arnavutlar oldugunu unutmayalim. Turkleri Balkanlarda zorla asimile eden ve Turkluklerini tanimayan Arnavutlari unutmayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Aslında çok yanlış bir değerlendirme değil. Balkanlarda Boşnaklar dışında Osmanlıya karşı ayaklanıp savaşmayan bir millet yoktu. Milli Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy bir Arnavuttu.Bu arada bizi Türkiye de arkamızdan bıçaklayan ve Türklükle ilgili hiçbir şeye tahammül edemeyenlere ne demeli..
A 330 ~ 7 yıl önce
Antalya'da yatan A 330'lar Arnavutluga gecirilip schengen bolgesine rahat imkan yapilabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330cu ~ 7 yıl önce
Antalya'da yatan thy uçağı yok. :-)
Hata ~ 7 yıl önce
Dogu Avrupada yasayan Tirana dan yaziyorum, THY nin daha once uzun sure yazildi, Air Balkans adi ile sirket kurmali, Arnavutluk, Makedonya, Bosna Hersek Sirbistan Karadag arasinda bu insanlari Almanya da gocmen cok oldugu icin oraya ve Istanbula dolmus otobus mantigi ile THY ye baglayarak Amerika baglantilarini saglamali, burada cok potansiyel var Roma Tirana ucaklari ful cekiyor, THY nin gunde iki ucagi yuzde 80 dolulukta Tirana Frankfurt uzerie Istanbula a codesharing yapilabilir neden mi Tirana Bosna Frankfurt gibi uclu hub yapilabilir, bu ulkelerden devlet destegi izinlerde saglanir, acil Air Balkans diye bir hava yolu kurulmalidir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arnavutluk ~ 7 yıl önce
Hmm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PERFECT ~ 7 yıl önce
GUZEL GUZEL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bosna Havayolları ~ 7 yıl önce
Geldi aklıma. Aynısı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almeda ~ 7 yıl önce
Reklam yüzü de almedaolsun bari git united a destek ol şirket olaylarla boğuşuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 7 yıl önce
ya bizene kardeşim arnavutluk havayollarından senin havayolu şirketin bu kadar tasarruf tedbirlerine rağmen ilk çeyrekte kap'a 1.421 milyar TL zarar açıkladı, sen önce bu havayolu nasıl kara geçer nasıl hizmet kalitesi arttırılır nasıl 5 yıldızlı havayolları arasında yer alır nasıl insanlar bizi tercih eder bunlara kafa yorsana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 7 yıl önce
Çok güzel gelişmeler. Balkanlardaki her ülke ile ilişkilerimizi çok yükseklere çıkarmaya devam etmeliyiz. Çok, pek çok insanımın oralardan göç etti, hala kan bağı, gönül bağı devam ediyor. Bu arada fotoğraf da çok güzel çıkmış. Mutlu insanlar görmek güzel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikaye ~ 7 yıl önce
Maalesef Bosna Havayolları'nı andıran bir girişim daha. Umarım aynı olumsuz sonuçla karşılaşılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000