08 Ağustos 2015, Cumartesi 09:57:21

THY'den Ankara yolcularına uyarı

Türk Hava Yolları (THY), Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yapılacak tadilat nedeniyle yolcularını uyardı.
  • KISH uykusundan uyanmayan kalmadi fakat yinede VARMIS.
  • Güzel zamanlama bravo. Tam sezonda tadilat. Sonra da buraya müşteri havayolu bekleyin. Bu zihniyete gelirler mi sizce...
  • esb dış hat bankoları tadilat/iyileştirme nedeniyle bir süreliğine kapalı; sanırım eylül ayına hazırlıklar başladı. umarım, umut vadeden faaliyetler sonrası, ortaya ele gelir, dişe dokunur ciddi bir proje çıkar ve uzun süren özlemimiz giderilir.

Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesinden yolculara özel yaptığı duyuruda Ankara Esenboğa Havalimanı'nı kullanacak yolcularını uyardı.

THY'den yapılan açıklama şöyle; 

Değerli Yolcularımız,

Havalimanı işletmesi tarafından Esenboğa Havalimanı’nda bulunan dış ve iç hat terminallerinde tadilat yapılacaktır. Bu sebeple dış hat bankoları 10.08.2015 – 21.08.2015 tarihleri arasında kapalı olacaktır. Dış hat bankoların kapalı olacağı tarihler arasında havalimanındaki A ve B girişleri kapatılacak, tüm girişler C ve D kapılarından yapılacaktır. Dış hat terminalinin tadilatta olduğu süre içerisinde Türk Hava Yolları ve AnadoluJet dış hat yolcularının bilet ve bagaj işlemleri D adası bankolarından yapılacaktır.

İç hat banko yönlendirmeleri hususunda yolcularımıza gerekli duyuru daha sonra yapılacaktır. Havalimanı girişlerinde ve havalimanı içinde tadilatla ilgili duyurular ve yönlendirmeler havalimanı işletmesi tarafından yapılacaktır. 

THY'den Ankara yolcularına uyarı

Yorumlar

Realist ~ 9 yıl önce
KISH uykusundan uyanmayan kalmadi fakat yinede VARMIS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 9 yıl önce
Güzel zamanlama bravo. Tam sezonda tadilat. Sonra da buraya müşteri havayolu bekleyin. Bu zihniyete gelirler mi sizce...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara... ~ 9 yıl önce
esb dış hat bankoları tadilat/iyileştirme nedeniyle bir süreliğine kapalı; sanırım eylül ayına hazırlıklar başladı. umarım, umut vadeden faaliyetler sonrası, ortaya ele gelir, dişe dokunur ciddi bir proje çıkar ve uzun süren özlemimiz giderilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mülayim Sert ~ 9 yıl önce
Yahu bu Ankara havaalanı yapılalı daha ne kadar oldu ki tadilat yapılıyor? Süper tasarım, harika planlama, mükemmel iş bitiricilik.. Demek ki her yeri yağı bol bulmuş ortadoğu halkı gibi en pahalı granitle camla paslanmaz çelikle vs doldurmakla olmuyor bu işler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000