21 Mart 2016, Pazartesi 09:01:53

THY'den ABD yolcularına özel hizmet

Türk Hava Yolları'nın Business Class yolcularına sunduğu "Turkish Airlines Exclusive Drive" hizmeti ABD'deki bütün uçuş noktalarında başladı.
  • Fakirler ölsün mantigi yine lanet olsun!!
  • Yakışır Türk Hava Yolları markasına. İstanbul ve Ankara'da da bu hizmeti alabilmek isteriz.
  • Havacılığın en önemli olayı olan uçuş güvenliğinde 60 büyük firma içinde 49. sırada olan bir firma, ikramla,sponsorluklarla,reklamlarla,bilmem ne drive ile, torpilli yönetici ve çalışanlarla mı 5. yıldızı alacak,dünya 1. olacak ???
  • Business'da uç dünyanın parasını öde, taksi parasından kısacam diye THY'yi seç. Anlamadım. Servisi beklemektense veya inince nasıl buluşacağız diye en küçük şüphedense atlar taksiye derhal gider adam. Bence pek tutmaz gibi.
  • af buyur!!! nedir looo bu exclusive drive? Ecnebi memlekettemi yaşıyoruz; Türkçe yazın kardeşim ne yazacaksınız. Ayrıca uçaklarda lahmacun ve çiğköfte dürüm istiyoruz ikram olarak ecnebi yemeklerinden sıkıldık. yok lazanya, yok pizza, yok Fransız usulü somon füme. hele looo kebabın suyumu çıktı, dönerin, kuru fasulyenin suyumu çıktı
  • nedir bu ekskulusif dırayv ?
  • Hotelden - JFK drive hizmeti. JFK - İST 330 veya 777 super business hizmeti. İstanbul Business lounge super. Sonra İstanbuldan dar govde ile business devam ettigini dusunelim. 319-320 veya 738 eskilerinden :) Oradaki cakma business koltuklar herseyi siler :( Yolcu tum yaptiklarini unutur. Cakma koltuklar kalir aklinda :(

Türk Hava Yolları'nın Business Class yolcularına sunduğu "Turkish Airlines Exclusive Drive" hizmeti ABD'deki bütün uçuş noktalarında başladı.

Türk Hava Yolları, müşteri deneyimini artıracak yeni ürünlerle dünya genelinde yolcularına daha iyi hizmet vermeyi planlıyor ve 5 yıldızlı havayolları arasına girmeyi hedefliyor. 

THY'nin esnek bütün Business Class yolcularına sunduğu "Turkish Airlines Exclusive Drive" hizmeti 1 Aralık 2015 itibariyle pilot uygulama olarak ABD'de Türk Hava Yollarının uçtuğu bütün noktalar olan Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Washington; Kanada'da Montreal ve Toronto ile Ortadoğu'da Dubai ve Kuveyt noktalarında başladı.

Dubai veya Kuveyt'den New York'a gitmek isteyen bir Business Class yolcuları, evinden Exclusive Drive hizmeti sayesinde ülkenin sosyal ve refah seviyesine uygun düşünülmüş prestijli bir Türk Hava Yolları Exclusive Drive logolu araçla alınıp havalimanına bırakılıyor ve New York'a indiğinde yine prestijli bir araçla havalimanından alınıp gideceği noktaya ücretsiz olarak konforlu bir ulaşım hizmeti sunuluyor. Yolcular, dönüşlerinde de hizmeti aynı şekilde ücretsiz alabiliyor.

THY hazırlıkları tamamlayınca "Turkish Airlines Exclusive Drive" hizmetini dünyada uçtuğu bütün noktalarda hizmete sunmayı hedefliyor. (.turkishny)

THY'den ABD yolcularına özel hizmet

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Ahh zalim hayat ahh ~ 8 yıl önce
Fakirler ölsün mantigi yine lanet olsun!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul ~ 8 yıl önce
Yakışır Türk Hava Yolları markasına. İstanbul ve Ankara'da da bu hizmeti alabilmek isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keko in the house ~ 8 yıl önce
Sanki her gün "business class" uçuyor da eve "exclusive" gidecekmiş.
? ~ 8 yıl önce
Havacılığın en önemli olayı olan uçuş güvenliğinde 60 büyük firma içinde 49. sırada olan bir firma, ikramla,sponsorluklarla,reklamlarla,bilmem ne drive ile, torpilli yönetici ve çalışanlarla mı 5. yıldızı alacak,dünya 1. olacak ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Business'da uç dünyanın parasını öde, taksi parasından kısacam diye THY'yi seç. Anlamadım. Servisi beklemektense veya inince nasıl buluşacağız diye en küçük şüphedense atlar taksiye derhal gider adam. Bence pek tutmaz gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahmut ~ 8 yıl önce
af buyur!!! nedir looo bu exclusive drive? Ecnebi memlekettemi yaşıyoruz; Türkçe yazın kardeşim ne yazacaksınız. Ayrıca uçaklarda lahmacun ve çiğköfte dürüm istiyoruz ikram olarak ecnebi yemeklerinden sıkıldık. yok lazanya, yok pizza, yok Fransız usulü somon füme. hele looo kebabın suyumu çıktı, dönerin, kuru fasulyenin suyumu çıktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
he valla doğru diyon.. şöyle pilav üstü kuru vercekler yanına da bir baş soğan offf ne güzel yenir valla...
.. ~ 8 yıl önce
nedir bu ekskulusif dırayv ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pompacı ~ 8 yıl önce
mc drive gibi bişey
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Hotelden - JFK drive hizmeti. JFK - İST 330 veya 777 super business hizmeti. İstanbul Business lounge super. Sonra İstanbuldan dar govde ile business devam ettigini dusunelim. 319-320 veya 738 eskilerinden :) Oradaki cakma business koltuklar herseyi siler :( Yolcu tum yaptiklarini unutur. Cakma koltuklar kalir aklinda :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
kardes sen birde diger havayollarinin dar govde business larini gor..lufthansa vs..thy onlara gore cok daha iyi.
Android Uygulamasi ~ 8 yıl önce
Digerleri zaten berbat. Demem su ki : Madem 5. yildizin pesindeyiz koltuklar da 5 yildiz olsun.
Yıldız ~ 8 yıl önce
Bu kabin ekibi ile ancak 1,5 yıldız olunur... Özellikle yeniler tam toplama....
... ~ 8 yıl önce
Sanki ananın karnında K/M doğdun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000