22 Mart 2016, Salı 16:32:19

THY'den ABD çıkarması

Türk Hava Yolları, satış artırma faaliyetleri kapsamında New York ve Chicago'da ayrı ayrı iki Balkan gecesi düzenledi.
  • Ülkemiz adaletinin yapamadığını yapan saygıdeğer Preet abimiz bunları da hayırsever reza efendi gibi, ülkemizde normal şeyler olup oralarda anormal olan yani torpil yapmak,yaptırmak ve kul hakkı yemek gibi şeylerle suçlayıp da içeri attırmasın sakın...
  • torpilli kardeşler ne de güzel poz vermişler !!!
  • Ama dikkatimi çekti, Thy müdürleri sakal bırakabılıyor mu!!!
  • Önyargılı olmayayım diyorum ama fiziksel prezentasyonlarına ve toplu resimlerdeki pozlarına bakınca "buram buram torpille geldim ve şirketin kaymağını yiyorum" havası ister istemez insanın gözüne çarpıyor. Yiyin efendiler, yiyin. Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yiyin. Devir sizin devriniz nasıl olsa. Ama biraz Reza Zerrab'ın şimidiki durumuna bakıp feyz alın bence. Anlayan anlamıştır.
  • Bütün dünya terörle uğraşırken bizimkiler gece düzenliyor. Yakışır THY na...
  • 30 nisanda başlıyor Amerika Antalya uçuşları 777 340 330 hangisi biliyormusumuz
  • mert baskan geldi tk ya hareket geldi guzel insan adam gibi adam durmak yok yola devam
  • Mahalle yanarken bazıları da saçını tararmış!!
  • tutuklanmadan gelin!!

Türk Hava Yolları, satış artırma faaliyetleri kapsamında New York ve Chicago'da ayrı ayrı iki Balkan gecesi düzenledi.

Organizasyonlara T.C. Başkonsolosu Ertan Yalçın, T.C. Chicago Başkonsolosu Umut Acar, THY Satış Başkanı Ziya Taşkent, THY Doğu Avrupa ve Balkanlar'dan sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Dorman, New York Müdürü Cenk Öcal, Chicago Müdürü Tuncay Eminoğlu, THY'nin 17 ülke müdürünün yan sıra, Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerinin Başkonsolosları, Balkan etnik acenteleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Balkan dernekleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan Satış Başkanı Ziya Taşkent, Türk Hava Yolları'nın 304 uçaklık filosu ile dünyanın en çok ülkeye uçan havayolu durumuna geldiğini, büyüme hedeflerinin her geçen gün arttığını vurguladı. Ayrıca 2018 yılında tamamlanması planlanan İstanbul'daki yeni havalimanından da bahseden Taşkent , her geçen yıl THY'nin hizmet ve servis kalitesini artırdığını ifade etti.
Satış Başkan Yardımcısı Mert Dorman ise, Amerika'da yaşayan Balkan, Ukrayna ve Kafkas kökenli yolcuların ülkelerine, İstanbul aktarmalı olarak Türk Hava Yolları'nın hizmet kalitesi, uygun fiyatları ve iyi bağlantı süreleri ile seyahat etmelerini tavsiye etti.

Doğu Avrupa ve Balkanlar'a İstanbul'dan olan seferlerin her geçen yıl arttığı ve bölgedeki büyüme stratejileri doğrultusunda Ukrayna Ivana Frankivsk ve Dubrovnik gibi yeni noktalara sefer başlatarak bölgeye olan uçuş alternatiflerini artırdıklarını ve bu sayede hem lokal hem de transit yolcu sayılarını artırdıklarını belirten Mert Dorman, Balkanlar ile Amerika arasındaki trafiğe özel bir önem verdiklerini ifade etti ve Amerika'dan Doğu Avrupa ve Balkanlara seyahat edecek yolculara, "THY misafirperverliği ve kalitesi ile İstanbul aktarmalı deneyim yaşayın" mesajını verdi.

Gecede misafirlere THY büyüme süreci, İstanbul lounge, uçak içi hizmetler, sponsorluklar, uçak sayısı ve diğer hizmetleri anlatan detaylı bir sunum ve video gösterimi yapıldı. Bilet çekilişi ve hediye takdimlerinin ardından aile fotoğrafı çekildi.



THY'den ABD çıkarması

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

aman dikkat ~ 8 yıl önce
Ülkemiz adaletinin yapamadığını yapan saygıdeğer Preet abimiz bunları da hayırsever reza efendi gibi, ülkemizde normal şeyler olup oralarda anormal olan yani torpil yapmak,yaptırmak ve kul hakkı yemek gibi şeylerle suçlayıp da içeri attırmasın sakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil airlines ~ 8 yıl önce
torpilli kardeşler ne de güzel poz vermişler !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şekilci değilim ~ 8 yıl önce
Ama dikkatimi çekti, Thy müdürleri sakal bırakabılıyor mu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
Önyargılı olmayayım diyorum ama fiziksel prezentasyonlarına ve toplu resimlerdeki pozlarına bakınca "buram buram torpille geldim ve şirketin kaymağını yiyorum" havası ister istemez insanın gözüne çarpıyor. Yiyin efendiler, yiyin. Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yiyin. Devir sizin devriniz nasıl olsa. Ama biraz Reza Zerrab'ın şimidiki durumuna bakıp feyz alın bence. Anlayan anlamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 8 yıl önce
Bütün dünya terörle uğraşırken bizimkiler gece düzenliyor. Yakışır THY na...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 8 yıl önce
30 nisanda başlıyor Amerika Antalya uçuşları 777 340 330 hangisi biliyormusumuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 8 yıl önce
base açılıyormu
yalniz kurt ~ 8 yıl önce
mert baskan geldi tk ya hareket geldi guzel insan adam gibi adam durmak yok yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurdışı şef ~ 8 yıl önce
Makam almasına rağmen değişmeyenlerden , inşallah bu şekilde devam eder
Mert dorman ~ 8 yıl önce
İşini layıkıyla yapan ender insanlardan biri Mert Dorman...
mert efendi ! ~ 8 yıl önce
işe torpille girdi mi girdi torpille makam sahibi oldu mu oldu, kul hakkı yiyen birini niye şakşaklıyorsunuz yoksa sizler de mi kul hakkı yiyenlerdensiniz?
yangın yeri ~ 8 yıl önce
Mahalle yanarken bazıları da saçını tararmış!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yu es ey ~ 8 yıl önce
tutuklanmadan gelin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000