28 Aralık 2018, Cuma 11:02:38

THY'den 5 yıllık yeni anlaşma

Türk Hava Yolları, QNB Finansbank ile yolcularına Miles&Smiles Kredi Kartı verilmesi konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.
  • Çok süper bir haber oldu ilk çıktığı gün başvurup garantiyi kapatacağım. 100 e 100 verirken 100e 1-5-10 arası verir oldu. Seyahat kampanyasından siteleri bile çıkardı. Booking hotels ets rezervasyonunu bile kampanyaya dahil etmiyor e peki nasıl 3000 TL yi 2 günde seyahat harcaması olarak göstereceğim. ? Saçma işler garanti güle güle
  • Ve mükemmel bir haber. 100 liraya eskiden 50-100 mil arasında veren garanti son yıllarda 10-20 mile kadar inmişti. QNB daha fazla vereceğini söylesin anında Garanti kredi kartımı iptal ederim.
  • görüşürüz garanti bankası. Nefret ediyordum sizden
  • Darısı maaşların başına...
  • Katar gumbur gumbur geliyor qnb:qatar national bank
  • Banka promosyonları eşit dağıtılacak mı???
  • Qatar geliyor inceden inceye qatar national bank qnb
  • Garanti’yle olan anlaşma devam edecek, halihazırda 2023’e kadar anlaşma var. Ama aynı zamanda QNB de Miles&Smiles verme hakkına sahip olacak. Bu da rekabet olması dolayısıyla yolculara yarayacak hem de son dönemde gereken önemi vermeyen Garanti’ye bir uyarı olacak. Bu açıdan mantıklı bir anlaşma olmuş. Sadece QNB yerine Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası gibi daha yaygın bankalar tercih edilebilirdi ancak anlaşmanın içeriği bilinmediğinden yorum yapmam yanlış olur.
  • Rekabet kurulu tekelciliği kabul etmedi, onun için 2 banka Miles&Smiles kartı çıkaracak.
  • Garantiden kurtulalım detaylı açıklama yokmu

Türk Hava Yolları, QNB Finansbank ile yolcularına Miles&Smiles Kredi Kartı verilmesi konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

THY'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada; QNB Finansbank ile THY FFP üyelerine yönelik Miles&Smiles Kredi Kartı verilmesi amacıyla 5 yıllık anlaşma yapıldığı duyuruldu.

THY açıklaması:

Ortaklığımız ile QNB Finansbank A.Ş. arasında, Türk Hava Yolları A.O. Yolcu Programı THY Frequent Flyer Programı kapsamındaki THY FFP üyelerine yönelik Miles&Smiles Kredi Kartı verilmesi amacıyla 5 yıl süre ile devam edecek yeni bir işbirliği sözleşmesi imzalanmıştır.

THY'den 5 yıllık yeni anlaşma

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Osman Gunduz ~ 5 yıl önce
Çok süper bir haber oldu ilk çıktığı gün başvurup garantiyi kapatacağım. 100 e 100 verirken 100e 1-5-10 arası verir oldu. Seyahat kampanyasından siteleri bile çıkardı. Booking hotels ets rezervasyonunu bile kampanyaya dahil etmiyor e peki nasıl 3000 TL yi 2 günde seyahat harcaması olarak göstereceğim. ? Saçma işler garanti güle güle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harika ~ 5 yıl önce
Ve mükemmel bir haber. 100 liraya eskiden 50-100 mil arasında veren garanti son yıllarda 10-20 mile kadar inmişti. QNB daha fazla vereceğini söylesin anında Garanti kredi kartımı iptal ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baybay garanti ~ 5 yıl önce
görüşürüz garanti bankası. Nefret ediyordum sizden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 5 yıl önce
Darısı maaşların başına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotx ~ 5 yıl önce
Katar gumbur gumbur geliyor qnb:qatar national bank

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Promosyon ~ 5 yıl önce
Banka promosyonları eşit dağıtılacak mı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abc ~ 5 yıl önce
Qatar geliyor inceden inceye qatar national bank qnb

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Garanti’yle olan anlaşma devam edecek, halihazırda 2023’e kadar anlaşma var. Ama aynı zamanda QNB de Miles&Smiles verme hakkına sahip olacak. Bu da rekabet olması dolayısıyla yolculara yarayacak hem de son dönemde gereken önemi vermeyen Garanti’ye bir uyarı olacak. Bu açıdan mantıklı bir anlaşma olmuş. Sadece QNB yerine Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası gibi daha yaygın bankalar tercih edilebilirdi ancak anlaşmanın içeriği bilinmediğinden yorum yapmam yanlış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmut ~ 5 yıl önce
Muhteşem bir haber, adamlar son zamanlarda mil vermeyi zaten kesmişlerdi, 100 tl ilk alışverişe 5 mil falan vermeye başladılar, havalimanı lounge lar falanda kapanmıştı zaten, umarım en koşa zamanda hayata geçer
Rekabet Kurulu ~ 5 yıl önce
Rekabet kurulu tekelciliği kabul etmedi, onun için 2 banka Miles&Smiles kartı çıkaracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birdal ~ 5 yıl önce
Garantiden kurtulalım detaylı açıklama yokmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000