11 Nisan 2019, Perşembe 09:40:59

THY'den 5 yıldızlı otel konforu

Büyük taşınmanın ardından operasyonlarını İstanbul Havalimanı’da sürdüren Türk Hava Yolları(THY), yolculara yönelik konfor seviyesini bir üst boyuta taşıdı.
  • UCUS PERSONELI terminalinde yiyecek birsey yok !!!!! koy bakkalindan bozma bi bufe yapmissiniz adamlar candy crush oynuyor !!!! Doco cay kahve harici piyasada yok onu da lutfederler gibi sunuyolar !!! Yonetim uyuma personeline sahip cik biraz !!! Yaptim olduculuk yok !!!
  • Pilotların istirahat edebileceği kalabileceği otel yspılacakmı Gece yarısı bu ıssız yollardan yorgun argın gidip Gelmek istemiyoruz
  • Azcık da çalışanlarınızın ulaşım, yiyecek, mesai gibi sorunlarına kafayı yorun allah aşkına
  • sinema mi izliyor yoksa aso tasdigi almak icin caba mi hariciyor.nerde olursa olsun terbiye terbiye.O koltuklar sinema izlemek icin var aso lar icin degil.
  • Tam bir kast sistemi oluşturulmuş .Yağlı müşteri(cip) ile büyüklerimiz(vip) içinhertürlü imkan sağla,Vatandaş ( ekonomi !!) sağılsın .Ama lüxün ayakkabılı seviyesi fotolarda görülüyor .Bizlerden uzak dursun ama çalışanlarına neden bu kadar eziyet ediyorlar .Onlar için yemek sağlamak makul kafeterya ,market vs açmak,sürekli şehire servis sağlamak , bu kadarmı zor
  • Turkish doco! :)
  • checkin yaptirirken gorevliye 10tl versesm bana giris karti verirle rmi
  • suitlrin gcligi kac lira bln varmi?
  • bn bu havalimanini kullanmiyorum gnllikl otobusl syahat drim ama bu salonu kullanabilirmiyim
  • Dördüncü resimde kirmizi koltukta sere serpe ayakkabilarini cikararak uzanmis gergedanin ayak kokusunu icine ceke ceke 5 yildizli otel konforu.. Herkese tavsiye edilir. Koltugun solundaki ayakkabilarina dikkat..

Büyük taşınmanın ardından operasyonlarını İstanbul Havalimanı’da sürdüren Türk Hava Yolları(THY), yolculara yönelik konfor seviyesini bir üst boyuta taşıdı. Süit odalardan duş kabinlerine, sinema ve kütüphaneden, geleneksel Türk yemekleri ikramına kadar birçok uygulamanın yer aldığı özel yolcu salonu adeta 5 yıldızlı otelleri aratmıyor.

Türk ve dünya havacılık tarihine geçen İstanbul Havalimanı’ndaki büyük taşınma sürecinin ardından havayolu şirketleri bu destinasyondan dünyanın dört bir yanına uçmaya başladı. Başarılı bir operasyonla yeni evine taşınan bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları da, uçuşlarını bu noktadan sürdürmeye devam ediyor. Dünyanın 124 ülkesinde 306 noktaya uçan ve bu alandaki liderliği elinde bulunduran THY, yolcu konforunu da bir üst seviyeye taşıdı. Aylar süren hazırlığın ardından İstanbul Havalimanı'nda açılmasıyla birlikte bu noktaları devreye alan THY, yolcularını burada ağırlamaya başladı.

Lüks otelleri aratmayan yolcu salonu

Türk Hava Yolları’nın İstanbul Havalimanı’ndaki dikkat çeken hizmet noktalarından birisi ise CİP Lounge olarak ifade edilen özel yolcu salonu. Büyük taşınma öncesinde Atatürk Havalimanı’nda 6 bin metrekarelik bir alanda yolculara hizmet veren CİP Lounge, İstanbul Havalimanı’nda daha da büyüyerek 9 bin 580 metrekareye ulaştı. 5 yıldızlı otelleri aratmayacak özellikte tasarlanan özel yolcu salonunda sinema, kütüphane, müze, çocuk oyun alanı, golf, geleneksel kahve barı ve çay bahçesi gibi birçok özellik bulunuyor. Özellikle transit yolcuların bekleme süreleri de göz önünde bulundurularak rahatlıkla dinlenebilmeleri için yolcu salonunda 24 adet süit, 24 adet de duş kabini oluşturuldu. Salonda bekleyen yolcular ihtiyaç halinde THY tarafından oluşturulan toplam 6 tane bulunan toplantı odalarında da özel toplantılarını gerçekleştirebilecek.

Türkiye’nin geleneksel tatları dünya vatandaşlarına ikram ediliyor

Asya, Avrupa ve Afrika kıt'alarına yakın coğrafi konumunun da avantajıyla bölgenin küresel ölçekteki aktarma merkezi olmaya aday İstanbul Havalimanı’nda, burayı kullanacak dünya vatandaşlarına Türkiye’nin geleneksel lezzetleri de ikram edilmeye başlandı. Ege yöresinin zeytinyağlı yemeklerinin yanı sıra yolculara, Kayseri mantısı, kuru fasulye, patlıcan musakka, sarma gibi yemekler de ikram ediliyor. Ayrıca yolcular baklava ve kadayıf gibi Türk tatlılarından da tadabiliyor.

Kontuara gelen yolcular bilet işlemlerini oturarak gerçekleştiriyor

İstanbul Havalimanı’na geçişle birlikte Türk Hava Yolları tarafından devreye alınan bir diğer hizmet noktası da Businnes Class yolcular için oluşturulan Check-in kontuarı. Biletlerini almak için kontuara gelen yolcular, bilet işlemlerini görevlilerin bulunduğu bankoların önündeki koltuklara oturarak ayakta beklemeden gerçekleştirebiliyor. Aynı şekilde yolcular, kontuar adası içerisine konulan koltuklara da oturarak dinlenebiliyor. 











THY'den 5 yıldızlı otel konforu

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

FO ~ 5 yıl önce
UCUS PERSONELI terminalinde yiyecek birsey yok !!!!! koy bakkalindan bozma bi bufe yapmissiniz adamlar candy crush oynuyor !!!! Doco cay kahve harici piyasada yok onu da lutfederler gibi sunuyolar !!! Yonetim uyuma personeline sahip cik biraz !!! Yaptim olduculuk yok !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn Ayçi ~ 5 yıl önce
Pilotların istirahat edebileceği kalabileceği otel yspılacakmı Gece yarısı bu ıssız yollardan yorgun argın gidip Gelmek istemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 5 yıl önce
Sadece pilotlar mı uçuştan sonra evine yorgun argın gidiyor acaba ?
Yolcuyu düşündüğünüz yeter ~ 5 yıl önce
Azcık da çalışanlarınızın ulaşım, yiyecek, mesai gibi sorunlarına kafayı yorun allah aşkına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ccc ~ 5 yıl önce
Yolcuları düşünmeseler senin sıkıntı ve sorunlu gördüğün işini bulamazsın
avrupa avrupa ~ 5 yıl önce
sinema mi izliyor yoksa aso tasdigi almak icin caba mi hariciyor.nerde olursa olsun terbiye terbiye.O koltuklar sinema izlemek icin var aso lar icin degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayrımcılık havaalanı ~ 5 yıl önce
Tam bir kast sistemi oluşturulmuş .Yağlı müşteri(cip) ile büyüklerimiz(vip) içinhertürlü imkan sağla,Vatandaş ( ekonomi !!) sağılsın .Ama lüxün ayakkabılı seviyesi fotolarda görülüyor .Bizlerden uzak dursun ama çalışanlarına neden bu kadar eziyet ediyorlar .Onlar için yemek sağlamak makul kafeterya ,market vs açmak,sürekli şehire servis sağlamak , bu kadarmı zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halkın istediği ~ 5 yıl önce
Halk nasıl yönetilmek isteniyorsa onu yaşıyoruz. Askerlikte de aynı. Ne söylersen söyle güç her zaman kazanır
Çünkü ~ 5 yıl önce
Turkish doco! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 5 yıl önce
checkin yaptirirken gorevliye 10tl versesm bana giris karti verirle rmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 5 yıl önce
suitlrin gcligi kac lira bln varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 5 yıl önce
bn bu havalimanini kullanmiyorum gnllikl otobusl syahat drim ama bu salonu kullanabilirmiyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kul Yusuf ~ 5 yıl önce
Dördüncü resimde kirmizi koltukta sere serpe ayakkabilarini cikararak uzanmis gergedanin ayak kokusunu icine ceke ceke 5 yildizli otel konforu.. Herkese tavsiye edilir. Koltugun solundaki ayakkabilarina dikkat..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun ~ 5 yıl önce
Nasıl farkettin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000