10 Nisan 2015, Cuma 17:00:05

THY'DEN 5 KİŞİYE SİMÜLASYON UÇUŞU

Türk Hava Yolları, hayatında bir kez bile olsa pilot olmayı istemiş veya hayal etmiş 5 talihliyi hayalleriyle buluşturuyor.
  • Ucurur ucurur adam isterse size ne ...alin ms fs 2010 tatmin olun
  • Konuyu nereye çektiniz be kiskanclik krizlerine bak icraat var Tebrikler
  • Sözde güzel bir uygulama yapmışlar
  • Zaten thy bir bizi ucurmadi simulatorde. Demek ki hem laik hem musluman olunmadigi gibi, hem pilot hem de yerli olunmuyormus(!)
  • Niye böyle bir şeye ihtiyaç duymuşlar ki, Simülatörlerin Session' ları (çalışma programında ayrılmış süreler) mı boş, SFI' lar (Simülatör Öğretmenleri) boşta oturuyor bir işe yarasınlar mı demişler? Bu simülatörler, gerçek uçaktan çok daha karmaşık, elektronik donanımlı cihazlar. Her elektronik cihaz gibi hassas tarafları var. Bu nedenle de gerçek uçaktan çok çok daha pahalıdır. Çekersin lövyeyi bir süre sonra kablosu kopar, göstergeler aşırı yüklenmeden bozulur vs. vs. türlü türlü arıza üretir. Demek ki THY' nin parası çok. Yok zenginin malı züğürdün çenesini yorsun, namımız yürüsün diyorsanız o başka...
  • peki kazananların hepsi mayıs ayında mı simulasyonu deneyebilecekler yoksa her hafta kazanan kişiler ayrı ayrı, kazandıkları hafta mı olacak?
  • Ama O Keriz Ben Değilim. Hehehe artık yemezler. 1 milyon milde olanları gördük.
  • bunu yapan bir Türk havayolu şirketi zaten var. Bkz: flypgsva
  • Nedir? Buraya yazar misiniz?
  • Vay be Qantas'a bak. Helal olsun.

Türk Hava Yolları, hayatında bir kez bile olsa pilot olmayı istemiş veya hayal etmiş 5 talihliyi hayalleriyle buluşturuyor.

Kazanan talihliler, Türk Hava Yolları simülatörü ile uçuş deneyimi yaşıyor.

Bayrak taşıyıcı havayolu şirketi, havacılık gönüllülerine son derece keyifli bir imkân sunuyor. Hayatında bir kez bile olsa pilot olmayı istemiş veya hayal etmiş 5 talihliyi hayalleriyle buluşturan Türk Hava Yolları, bu ve benzeri aktivitelerle toplum nezdinde havacılığa yönelik ilgiyi artırıyor.

11.04.2015-16.05.2015 tarihleri arasında Türk Hava Yolları Facebook sayfasını ziyaret eden kullanıcılar, “O Pilot Benim” uygulamasında verilen metni, tıpkı bir Türk Hava Yolları pilotu gibi okuyor, sesini kaydediyor ve yarışmaya katılıyor. Her hafta 1 kişi olmak üzere, toplamda 5 kişi, en iyi anonsları yaparak, Türk Hava Yolları’ndan çok özel bir uçuş simülasyonu deneyiminin sahibi oluyor.

“O Pilot Benim” kampanyasına ait tanıtım videosunun yıldızları ise yıllardır şirket bünyesinde çalışarak hayallerini gerçekleştirmiş olan Türk Hava Yolları pilotları.

Yarışmaya katılmak için kazanmak isteyenlerin, sadece www.facebook.com/turkishairlinesTR  adresinden “O Pilot Benim” uygulamasını seçmeleri, bilgisayarlarındaki mikrofonları kullanarak en iyi anonsları yapmaları ve iletişim bilgilerini eksiksiz doldurmaları yeterli.

İstanbul ile sınırlı tutulmayan yarışmada hayallerini gerçekleştirmek isteyen talihlilerin, Türk Hava Yolları’nın İstanbul’a direkt uçuşunun olduğu noktalardan kalkışla İstanbul’a uçuş biletleri de milli havayolu tarafından karşılanıyor.

Kısacası, “O Pilot Benim” diyenler Türk Hava Yolları ile kazanıyor ve Türk Hava Yolları simülatörü ile hayallerine uçuyor.

THY'DEN 5 KİŞİYE SİMÜLASYON UÇUŞU

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ucurur ucurur adam isterse size ne ...alin ms fs 2010 tatmin olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cava res ~ 9 yıl önce
Konuyu nereye çektiniz be kiskanclik krizlerine bak icraat var Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air55 ~ 9 yıl önce
Sözde güzel bir uygulama yapmışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zaten thy bir bizi ucurmadi simulatorde. Demek ki hem laik hem musluman olunmadigi gibi, hem pilot hem de yerli olunmuyormus(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Session ~ 9 yıl önce
Niye böyle bir şeye ihtiyaç duymuşlar ki, Simülatörlerin Session' ları (çalışma programında ayrılmış süreler) mı boş, SFI' lar (Simülatör Öğretmenleri) boşta oturuyor bir işe yarasınlar mı demişler? Bu simülatörler, gerçek uçaktan çok daha karmaşık, elektronik donanımlı cihazlar. Her elektronik cihaz gibi hassas tarafları var. Bu nedenle de gerçek uçaktan çok çok daha pahalıdır. Çekersin lövyeyi bir süre sonra kablosu kopar, göstergeler aşırı yüklenmeden bozulur vs. vs. türlü türlü arıza üretir. Demek ki THY' nin parası çok. Yok zenginin malı züğürdün çenesini yorsun, namımız yürüsün diyorsanız o başka...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chemin ~ 9 yıl önce
peki kazananların hepsi mayıs ayında mı simulasyonu deneyebilecekler yoksa her hafta kazanan kişiler ayrı ayrı, kazandıkları hafta mı olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O Pilot Benim ~ 9 yıl önce
Ama O Keriz Ben Değilim. Hehehe artık yemezler. 1 milyon milde olanları gördük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayret ~ 9 yıl önce
bunu yapan bir Türk havayolu şirketi zaten var. Bkz: flypgsva

Yanıtla

Kalan karakter 1000
link ~ 9 yıl önce
Nedir? Buraya yazar misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vay be Qantas'a bak. Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000