25 Haziran 2009, Perşembe 08:58:13

THY'DEN 4 YENİ ATAMA!

Türk Havayolları son genel kurulundan sonra personel atamalarına hız verdi. Son atamalara müfettişlerde dahil oldu. İki müfettiş taşrada satış müdürlüklerine atandı. İşte ayrıntılar...
  • Allah'tan dileğimiz bu mübarek günde bu atamalarda emeği geçenleri vicdanları hiç yalnız bırakmasın.Tüm Airport Haber çalışanlarının ve okuyucularının da kandilini tebrik ediyorum.
  • Teftiş yapan müfettişleri de sürgün edeceklerse kalan müfettişlerden nasıl adaletli bir denetleme beklersiniz.Bakın bu iş artık tarikat marikat olayını aştı çoktan yapılanlara ivedi bir şekilde dur demek lazım.Orhan İkiz kendine yapılanlrın intikamını alıyor.Bu şartlarda onurlu bir insan o birimde müfettiş olarak çalışmamalı derhal tepkisini göstermeli ama para tatlı tabi bir şey diyemiyorum.
  • buna sürgün denir
  • Gerekçe nedir? Bakan bürokrat yakınına kadro mu kalmadı yoksa....
  • THY büyüyor. Bu mubarek günde Candan ve Hamdi'ye de bir atama çıkmasını diliyorum.
  • Başmüfettişi bilet satış ofisine atamak...Allah cezanızı verecek birgün...
  • ÇOK KIYMETLİ MÜFETTİŞLER OLDUKLARI BEN YAKINEN BİLİYORUM EN UFAK BİR YOLSUZLUĞA VE YANLIŞ UYGULAMAYA GÖZ AÇTIRMAYAN ÇOK KIYMETLİ KİŞİLERDİ BEN BU İKİLİDEN ÜÇ SEFER DEMETLEME GEÇİRDİM HER SEFERİNDE HATALARIM OLMADIĞI GÖRÜŞÜ ALDIM AMA CEZA ALANLARDA OLDU ÇOĞU KİŞİYİ İŞTEN EL ÇEKTİRDİLER ACIKCASI "ÇÜRÜK YUMURTA"YI AYIRMAYI ÇOK İYİ BİLEN İNSANLAR BÖYLE KİŞİLERDEN TÜM YURTTA OLSA KEŞKE BEN KENDİLERİNE YENİ MAKAMLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. ŞİMDİ DİKKAT EDELİM BAKALIM YOLSUZLUKLAR ARATACAKMI ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞALLAH KISA BİR SÜRE SONRA GÖREVLERİNE DÖNERLER TEKRAR BAŞARILAR DİLİYORUM ÇOK ÜZÜLDÜM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • Alti yildir yapilan atamalara hic onemi olmayan 4 kislik bir atama daha yapmislar...TEftis Kurulunun adi var kendi yok bu bolumu lav edip muffetisleri sga sola taynin edende bu yonetimdir...THY tarihinde gorulmemis tum tayinleri gerceklestiren TARIKATA dayili atamalari gerceklestiren ilk ve tek yonetimdir...ALLAH ONLARI THY DEN EKSIK ETMESINDE tayinlere devam etsinler!!!!!
  • aynı kafada olmayanlara uygulanan cezadan başka bişey değil bu kardeşim...

Türk Havayolları’nda atamalar dur durak bilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan çok sayıdaki atamalara dün bir yenisi daha eklendi.

Bu kez atamaların içinde müfettişlerde bulunuyor. Türk Havayolları Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görevli Başmüfettiş Bilal Yıldız Elazığ Bilet Satış ofisine gönderildi. Başmüfettiş Celil Misafir ise Erzurum Satış Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere başmüfettişlikten alındı.

Erzurum Satış Müdürlüğü’nde görevli Erhan Özeren ise Adıyaman Satış Müdürlüğü’nde atandı. Elazığ Satış Müdürü Mustafa Sumnu ise Adana Satış Müdürlüğü’ne gönderildi.

Türk Havayolları bu atamalarla personeli rotasyona mı tabi tutuyor yoksa cezalandırıyor mu anlaşılmadı.

©Airporthaber Özel

THY'DEN 4 YENİ ATAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Allah'tan dileğimiz bu mübarek günde bu atamalarda emeği geçenleri vicdanları hiç yalnız bırakmasın.Tüm Airport Haber çalışanlarının ve okuyucularının da kandilini tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Teftiş yapan müfettişleri de sürgün edeceklerse kalan müfettişlerden nasıl adaletli bir denetleme beklersiniz.Bakın bu iş artık tarikat marikat olayını aştı çoktan yapılanlara ivedi bir şekilde dur demek lazım.Orhan İkiz kendine yapılanlrın intikamını alıyor.Bu şartlarda onurlu bir insan o birimde müfettiş olarak çalışmamalı derhal tepkisini göstermeli ama para tatlı tabi bir şey diyemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
buna sürgün denir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gerekçe nedir? Bakan bürokrat yakınına kadro mu kalmadı yoksa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY büyüyor. Bu mubarek günde Candan ve Hamdi'ye de bir atama çıkmasını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Başmüfettişi bilet satış ofisine atamak...Allah cezanızı verecek birgün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ÇOK KIYMETLİ MÜFETTİŞLER OLDUKLARI BEN YAKINEN BİLİYORUM EN UFAK BİR YOLSUZLUĞA VE YANLIŞ UYGULAMAYA GÖZ AÇTIRMAYAN ÇOK KIYMETLİ KİŞİLERDİ BEN BU İKİLİDEN ÜÇ SEFER DEMETLEME GEÇİRDİM HER SEFERİNDE HATALARIM OLMADIĞI GÖRÜŞÜ ALDIM AMA CEZA ALANLARDA OLDU ÇOĞU KİŞİYİ İŞTEN EL ÇEKTİRDİLER ACIKCASI "ÇÜRÜK YUMURTA"YI AYIRMAYI ÇOK İYİ BİLEN İNSANLAR BÖYLE KİŞİLERDEN TÜM YURTTA OLSA KEŞKE BEN KENDİLERİNE YENİ MAKAMLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. ŞİMDİ DİKKAT EDELİM BAKALIM YOLSUZLUKLAR ARATACAKMI ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞALLAH KISA BİR SÜRE SONRA GÖREVLERİNE DÖNERLER TEKRAR BAŞARILAR DİLİYORUM ÇOK ÜZÜLDÜM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Alti yildir yapilan atamalara hic onemi olmayan 4 kislik bir atama daha yapmislar...TEftis Kurulunun adi var kendi yok bu bolumu lav edip muffetisleri sga sola taynin edende bu yonetimdir...THY tarihinde gorulmemis tum tayinleri gerceklestiren TARIKATA dayili atamalari gerceklestiren ilk ve tek yonetimdir...ALLAH ONLARI THY DEN EKSIK ETMESINDE tayinlere devam etsinler!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aynı kafada olmayanlara uygulanan cezadan başka bişey değil bu kardeşim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000