22 Nisan 2020, Çarşamba 23:54:10

THY'den 23 Nisan için özel uçuş

Türk Hava Yolları'ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel uçuş sürprizi
  • Gazi mustafa kemal tatürkün resmini görmeye bile tahammülleri olmayan insanlarda var ama onlara tek lafım var siz istesenizde istemesenizde bu dünya var oldukça mustafa kemal tatürkün resmi her yerde olucak ve olmayada devam edicek siz görmek istemeseniz bile vede şanlı türk bayrağımız göklerde dalgalanacak..
  • TBMM’nin açılışının 100. yılı kutlamalarında Meclis’te tüm liderler var, Erdoğan ise korona nedeniyle gelmeme kararı aldı. Bu nasıl bir ölümden korkaklıktır? Hani kefenini de alıp yola çıkmıştı lideriniz. Korkağın tekiymiş bir kez daha gördük.
  • Beğenmeyen 22 tane babası belirsiz bunu yanında cinsi ve ırkıda belirsiz kişiliksiz varmış demek ki ...
  • Ucusu takip edebilen var mi?
  • Bu uçuş yapılmadı galiba ben bulamadım
  • 09.00 da kalkıs yapabilseler şaşardım
  • Thy genel müdürlük binası üzerinde ATATÜRK'ün resminin olacağı günlerde olacak. 2 sene daha sabredin. İlk seçimde değil silivri,sürgüne gönderileceksiniz.
  • İssizlik 10 milyonu açtı. İşte şimdi sonun geldi akp. Ben 23 Nisanı böyle kutlayacağım. Dans ederek(sonu gelenler için)..Ohh yeaah!
  • Genel Müdürlük Binamızın üzerinde Şanlı Bayrağımızın yanında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün de portresini görmek istiyoruz artık...

Türk Hava Yolları (THY) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir uçuş yapılacağını açıkladı.

THY'den yapılan açıklamada Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek uçuşun TK1920 sefer sayısı ile yapılacağı belirtildi.

Öte yandan akşam saat 19.20'de ise sosyal medya hesabından 23 Nisan'a özel bir reklam filminin paylaşılacağı duyurulurken, yapılacak özel uçuşun Flightradar24 sitesinden canlı takip edilebileceği belirtildi.

THY'den 23 Nisan için özel uçuş

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

andr0meda ~ 4 yıl önce
Gazi mustafa kemal tatürkün resmini görmeye bile tahammülleri olmayan insanlarda var ama onlara tek lafım var siz istesenizde istemesenizde bu dünya var oldukça mustafa kemal tatürkün resmi her yerde olucak ve olmayada devam edicek siz görmek istemeseniz bile vede şanlı türk bayrağımız göklerde dalgalanacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan777 ~ 4 yıl önce
TBMM’nin açılışının 100. yılı kutlamalarında Meclis’te tüm liderler var, Erdoğan ise korona nedeniyle gelmeme kararı aldı. Bu nasıl bir ölümden korkaklıktır? Hani kefenini de alıp yola çıkmıştı lideriniz. Korkağın tekiymiş bir kez daha gördük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beğenmeyen sayısı ~ 4 yıl önce
Beğenmeyen 22 tane babası belirsiz bunu yanında cinsi ve ırkıda belirsiz kişiliksiz varmış demek ki ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1920 ~ 4 yıl önce
Ucusu takip edebilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 4 yıl önce
Bu uçuş yapılmadı galiba ben bulamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 4 yıl önce
09.00 da kalkıs yapabilseler şaşardım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SÜRGÜN ~ 4 yıl önce
Thy genel müdürlük binası üzerinde ATATÜRK'ün resminin olacağı günlerde olacak. 2 sene daha sabredin. İlk seçimde değil silivri,sürgüne gönderileceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Finito ~ 4 yıl önce
İssizlik 10 milyonu açtı. İşte şimdi sonun geldi akp. Ben 23 Nisanı böyle kutlayacağım. Dans ederek(sonu gelenler için)..Ohh yeaah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Çalışanı ~ 4 yıl önce
Genel Müdürlük Binamızın üzerinde Şanlı Bayrağımızın yanında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün de portresini görmek istiyoruz artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 4 yıl önce
Az kaldı iki sene sonra bademlerden kurtulacağız
UNUT O GÜNLERİ ~ 4 yıl önce
GERİDE KALDI ONLAR
Cevap ~ 4 yıl önce
Ne alaka.
Bırak artık ~ 4 yıl önce
Bu ayakları, Atatürkü siyasi malzeme olarak kullanmaktan vazgecin, o dönem bitti. Susda biraz ülken için bir şeyler yap, aman ha sarah hastanesi yapmaya kalkma sende:)
Bu ~ 4 yıl önce
güzel isteginizi önerinizi airport habere degil de genel müdürlük binanızdaki ilgili birime de iletseydiniz keşke!
Türk Milleti!! ~ 4 yıl önce
Sene olmuş 2020!! Yükselmede de rekor bizde maalesef ALÇALMADA DA rekor bizde..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000