15 Ocak 2013, Salı 15:39:14

THY'DEN '150' UÇAK AÇIKLAMASI

THY yetkilileri, firmalarla görüşmelerin sürdüğünü, alınan herhangi bir kararın bulunmadığını açıkladı.
  • Avrupanın en iyisi seçilmiş bir havayolu şehirlerarası otobüs firmasısya low cost bir havayolu firmasına minibüs denilmesine globilifoscular niye bu kadar içerledi anlamadım.Ali sabancı bile kulvarlarinin farklı oldugunu kabul ediyor.
  • Sarap mi iciyolarda dürüstler??
  • Sizinkiler hergün banka kurup 2 gün sonra iflas ettim deyip atti cep e milyon dolarlari.ödesin kerizler anlaminda...
  • Hamdi Topçu'nun THY'de dört görevi vardır. Birincisi: Uçak ihalelerinden one minute in desteğiyle banka transferleriyle cebine para indirmek! İkinci: Genel olarak işten atmak yada işe almamak ve alttaki personeli ezmek! Üçüncüsü: Rizelileri koruma kalkanı yaratarak THY bünyesine işe almaktır. Dördüncü: Yatmaktır.
  • Hükümet gidecekse secimde gider.senin siyasi fikriyatin burada sorulmuyor...adam kayirmada ilkler yasanmiyor.gidenler neden gitti?
  • Bazıları benden bahsetmiş. Görüşmeler bitmeden haber vermeyeyim dedim ama bazıları hala THY'de çalıştığımı iddia ediyor. THY ile profesyonel anlamda bağım yok ama yakın bir arkadaşım THY'de çalışıyor. Haberlerin çoğunu da ondan alıyorum. Hayatımda havacılıkla ilgili bir işle profesyonel anlamda meşgul olmadım. Sadece uçmayı seviyorum ve Türk havacılık firmalarının başarılı olmasını istiyorum.(THY, Pegasus, Atlasjet, Onur Air farketmez) Google çıkmadan önce de uçar ve havacılığa ilgi duyardım. Bazı karalama kampanyaları başlatanlara karşıyım ve karşı olmaya devam edeceğim. Havacılıkla ilgili bilgilerimi sınayacak insan çok çok azdır. Hele burada sadece Globally Fos diyen çoluk çocuk hiç sınayamaz. Hadi kalın sağlıcakla.
  • Sevgili dostumuz minibüs otobü benzetmen doğru mu bilmem ama THY'yi Dışişleri Bakanliği yurtdışı hatlar açılırken desteklemese, Atatürk'te THY'ye avanta çekilmese ve iç ve dış hatlarda Pegasus'a istediği hatlar verilip THY kayırılmasa, THY büyük ihtimalle Türkiye Taş Kömürü İşletmeleri, TCDD veya Tekel konumunda olurdu. THY'nin başarısı göz ardı edilmemeli ama arkasında Türk Devleti ve AKP Hükümetinin desteği olduğu, haksız rekabetle özel şirketlerin önünde gittiği de unutulmamalı. Burada asıl başarını Pegasus'un olduğu hatırlanmalı.
  • Tk'nın " AMA "sı : "Lan biz zaten bu uçakların bakımını cartını curtunu zor yapıyoruz.Camura oraya buraya saplıyoruz..Vaka desen 2-3 güne bir oluyor.Zaten bunlara bakan adamların cogunu işten attık...Geri cagırsak yerin dimine gireriz...Paso kuyruk vurma vakası var ortada zaten..Bu ucakları siparis etsek bırak kuyruk vurmayı , kuyrugu komple pistte bırakıp kalkarlar ... Zaten kobe ve messiye de 2 tane 737 parası verdik...Pegasusta yardırdı gidiyor...Bizde anca tambanbe-istanbul hattından medet umuyoruz:( yeni uçaklar için bir yıgın egitim olması lazım.kobeye verdigimiz paraları keske buna harcasaydık...En iiyisi biz şu işe bir daha el atalım" dır bence ... Not:(gllobalifosçulardandegilim)
  • finans medyasi (bloomberg) thy yi gaza getirmek pesinde bence...
  • Pegasus 100 uçak siparişi verdi, bizde 150 uçak siparişi vererek bir gövde gösterisi yapalım gibi algılanabilecek haberlere bile karış çıkarım, Pegasus nedir ki THY'ye örnek olabilsin, Birisi şehirler arası otobüs ise diğeri Bostancı dudullu minibüsüdür. selamlar

Türk Hava Yolları (THY) yetkilileri, filoya yeni 150 uçak katılacağı iddialarıyla ilgili, bu konuda firmalarla görüşmelerin sürdüğünü, alınan herhangi bir yönetim kurulu kararı bulunmadığını bildirdi.

THY yetkilileri, bazı basın yayın organlarında yer alan "THY'den dev sipariş. THY, filosuna 150 yeni uçak alacak" haberleriyle ilgili bilgi verdi.

THY Yönetim Kurulu'nun Airbus ve Boeing firmalarıyla yeni alınacak uçak konusundaki görüşmelerinin başladığını belirten yetkililer, görüşmelerin devam ettiğini ve henüz bu konuda alınan herhangi bir yönetim kurulu kararının bulunmadığını kaydetti.

THY, 2012 yılında önümüzdeki 4 yıl içinde teslim alınmak üzere 20 Boeing 777-300 ve 15 Airbus 330-300 uçakları için anlaşma imzalamıştı. 

THY'DEN '150' UÇAK AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

onur ~ 11 yıl önce
Avrupanın en iyisi seçilmiş bir havayolu şehirlerarası otobüs firmasısya low cost bir havayolu firmasına minibüs denilmesine globilifoscular niye bu kadar içerledi anlamadım.Ali sabancı bile kulvarlarinin farklı oldugunu kabul ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 11 yıl önce
Sarap mi iciyolarda dürüstler??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam kayirmak neki?? ~ 11 yıl önce
Sizinkiler hergün banka kurup 2 gün sonra iflas ettim deyip atti cep e milyon dolarlari.ödesin kerizler anlaminda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçu'nun THY'de dört görevi vardır. Birincisi: Uçak ihalelerinden one minute in desteğiyle banka transferleriyle cebine para indirmek! İkinci: Genel olarak işten atmak yada işe almamak ve alttaki personeli ezmek! Üçüncüsü: Rizelileri koruma kalkanı yaratarak THY bünyesine işe almaktır. Dördüncü: Yatmaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
yorumunuza bravo tebrik ederim kendimce bir ekleme yapmak isterim, o yuzden bir avrupadan bir amerikadan siparis aciklaniyor, verilen sicak sicak komisyonlar ortaya sacilip bir taraf kusmesin diye. ee bir gun vikileas belgelerinde cikar, su kadar komisyon bunlara gitti diye. bizde ne akilliymis rizeli havacilik 'uzmanlarimiz (!)' diye bakariz.
siyaset yapma burda... ~ 11 yıl önce
Hükümet gidecekse secimde gider.senin siyasi fikriyatin burada sorulmuyor...adam kayirmada ilkler yasanmiyor.gidenler neden gitti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MM ~ 11 yıl önce
Bazıları benden bahsetmiş. Görüşmeler bitmeden haber vermeyeyim dedim ama bazıları hala THY'de çalıştığımı iddia ediyor. THY ile profesyonel anlamda bağım yok ama yakın bir arkadaşım THY'de çalışıyor. Haberlerin çoğunu da ondan alıyorum. Hayatımda havacılıkla ilgili bir işle profesyonel anlamda meşgul olmadım. Sadece uçmayı seviyorum ve Türk havacılık firmalarının başarılı olmasını istiyorum.(THY, Pegasus, Atlasjet, Onur Air farketmez) Google çıkmadan önce de uçar ve havacılığa ilgi duyardım. Bazı karalama kampanyaları başlatanlara karşıyım ve karşı olmaya devam edeceğim. Havacılıkla ilgili bilgilerimi sınayacak insan çok çok azdır. Hele burada sadece Globally Fos diyen çoluk çocuk hiç sınayamaz. Hadi kalın sağlıcakla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasa ~ 11 yıl önce
MM madem cok havacılık sevdan var ne guzel ama bence cok savundugun thy ınsanlara yaptıklarını bır arastır kul hakkı yemekte ödül alma derecesıne gelen thy nasıl vicdanla calısıyor ona bır bak ıstersen. Guzel havacılık hakkında bılgın varmıs bızde havacıyız bızde isteriz ulkede A380 ler B747 ler ucsun her sırkette ama thy bu ucakları nasıl alıyor kımlerın sırtından para kazanıyor en önemlısı umut tacirciliği yapıyor birgun senın akraban cocugun veya tanıdıgın emekler verıpte sırf cemaatcı deıl dıye sırf bakan tanıdıgı yok diye ekmegınden olursa ya da haksız yere ekmegınden edılırse o gun belkı anlarsın dedıgımı. Yoksa THY BIZIM HALKA ACIK AMA BU ADAMLAR HALKIN MALINI RIZELILER TARLASINA CEVİRDİ!!!!!! Bu başarı adı altında lanse edılen gerceklerı arastır ınsanları robot gıbı calıstırılmasını önce mılletı ıssız bırakan devletın sonra ıkı kurusa muhtac edıp robot gıbı calıştırmasına bak ve zaten tembel halkımız suspus halkımız buna da hayır demeye korkar konusanlarda susturulur!!
THY'ye yanıt ~ 11 yıl önce
Sevgili dostumuz minibüs otobü benzetmen doğru mu bilmem ama THY'yi Dışişleri Bakanliği yurtdışı hatlar açılırken desteklemese, Atatürk'te THY'ye avanta çekilmese ve iç ve dış hatlarda Pegasus'a istediği hatlar verilip THY kayırılmasa, THY büyük ihtimalle Türkiye Taş Kömürü İşletmeleri, TCDD veya Tekel konumunda olurdu. THY'nin başarısı göz ardı edilmemeli ama arkasında Türk Devleti ve AKP Hükümetinin desteği olduğu, haksız rekabetle özel şirketlerin önünde gittiği de unutulmamalı. Burada asıl başarını Pegasus'un olduğu hatırlanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
petersburg ~ 11 yıl önce
Tk'nın " AMA "sı : "Lan biz zaten bu uçakların bakımını cartını curtunu zor yapıyoruz.Camura oraya buraya saplıyoruz..Vaka desen 2-3 güne bir oluyor.Zaten bunlara bakan adamların cogunu işten attık...Geri cagırsak yerin dimine gireriz...Paso kuyruk vurma vakası var ortada zaten..Bu ucakları siparis etsek bırak kuyruk vurmayı , kuyrugu komple pistte bırakıp kalkarlar ... Zaten kobe ve messiye de 2 tane 737 parası verdik...Pegasusta yardırdı gidiyor...Bizde anca tambanbe-istanbul hattından medet umuyoruz:( yeni uçaklar için bir yıgın egitim olması lazım.kobeye verdigimiz paraları keske buna harcasaydık...En iiyisi biz şu işe bir daha el atalım" dır bence ... Not:(gllobalifosçulardandegilim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlasilan sudur ~ 11 yıl önce
finans medyasi (bloomberg) thy yi gaza getirmek pesinde bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 11 yıl önce
Pegasus 100 uçak siparişi verdi, bizde 150 uçak siparişi vererek bir gövde gösterisi yapalım gibi algılanabilecek haberlere bile karış çıkarım, Pegasus nedir ki THY'ye örnek olabilsin, Birisi şehirler arası otobüs ise diğeri Bostancı dudullu minibüsüdür. selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alidesidero ~ 11 yıl önce
Senin de otobüs , minibüs denklemini sonucunun uçak çıkmasına şaşrdım desem yalan olur hani. Teşbihte hata olmaz derler eskiler, velakin bu benzetmeyi de yapmak için uçan daire ile kağnıyı ayırt edememe yeteneğine bağlıyorum. Haydi hayırlı traşlar.
Yarasa ~ 11 yıl önce
İşte tam bir hamdi ve cemaatine yakışan bir zeka yorumu. Zaten THY deki sorun sizin gibi havacılıkla otobus dolmui minibüs arasındaki farkı anlamamak. Tamamen THY elemanlarına yakışan bir yorum:)) fazla söze gerek yok
Zavallılar ~ 11 yıl önce
Kesin laz yorumu bu...Anca bir Rizeli/Karadenizli bu kıyaslamayı yapar. Zaten Hamdi Topçu da; Bakkalcılık ve fırıncılıktan kazandığı derin deneyimlerin THY yi yönetmekte kendisine faydalı olduğunu ve sonuçta THY nin de bir Ticari işletme olduğunu söylemişti.. Yuuuhhh sizlere beeee...Bu kadaruna pesss..
THY ~ 11 yıl önce
Sizin düzmece baştan savma bir personel başkanınız var adı güya Kuranı Kerimi severek okuyan Sevgili Ömer Faruk Öztürk! Pegasus ta en azından sizin gibi sahtekarlar ve yalancılar pek barınmıyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000