30 Ocak 2012, Pazartesi 11:07:34

THY'DEN '119' FIRSATI...

THY'den Ukrayna ve Gürcistan’a herşey dahil 119 Avro’ya uçulabilecek...
  • balkanlar 99 euro ukrayna 119 euro..hem de bu havada...hele balkanların promosyonu tam komedi..tam zamanı!!!! hava -10 larda sen tam zamanı diye sloganla bilet satmaya çalışıyorsun..ey kotil efendi bu parlak sloganı!!! bulanları hala o koltukta nasıl oturtuyorsun??? tabii senin hala o koltukta nasıl oturduğun da şüpheli ya..
  • Tiflis,Donetsk,Ukrayna... Bunlar hep Pegasus'un tarifeli destinasyonları. THY aynı indirimleri Beyrut'ta da yapmıştı. Sonuç tabi ki hüsran oldu. 40-50 yolcuyla gidip geldiler. THY Pegasus'la birlikte uçtuğu hatlarda Sabancı'nın firmasıyla rekabet edemez. THY yönetimi israrla direniyor. THY'nin yapması gereken,yıllardır yaptığı gibi AKP ve SHGM kanalıyla Pegasus'un önüne set çekmeye devam etmektir. Bu fiyat indirimleri ile THY'nin en ucuz bilet fiyatları,Pegasus'un ortalama fiyatlarına bile yaklaşamamaktadır. Pegasus'la fiyatta rekabet ısrarı THY'nin zararını (AnadoluJet örneğinde olduğu gibi) katlamaktadır.
  • gerçekten de ne ilginç adammışın sen ya.ağlanacak halinizi unutup kendine gülüyorsun.thy'yi bu hale getirdiğiniz için farkında olmasan da herkes de size gülüyor zaten :)
  • oil prices- siz boşverin ya , nasılsa THY ne yapsa siz beğenmeyeceksiniz niye boşuna yazıyorsunuz da bizleri güldürüyorsunuz kendinize.
  • havacılıktaki en önemli gider kelemlerinden birisi olan yakıt fiyatları hergün biraz daha artıyor.bu şekilde devam ederse zaten halihazırda zararda olan THY'yi çok daha zor bir duruma sokabilir.
Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Ukrayna’nın Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv, Simferopol şehirlerine ve Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e gidiş-dönüş herşey dahil 119 Avro’ya uçuruyor. 
 
Türk Hava Yolları, şimdi de Ukrayna’nın 4 önemli kültür, turizm, ticaret ve eğitim kenti Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ve Simferopol ile Gürcistan’ın tarihi İpek Yolu üzerinde yer alan endüstri ve kültür şehri başkent Tiflis’e gidiş-dönüş tüm vergi ve harçlar dahil 119 Avro’ya yolcularını taşıyor. Üstelik Tiflis’e gidecek yolcular vizesiz ve pasaportsuz olarak seyahatlerini gerçekleştirebiliyor. 
 
Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 31 Ocak 2012 ile 20 Şubat 2012 tarihleri arasında (seyahatten 30 gün önce olmak kaydıyla) alınması, seyahatin 1 Mart 2012 ile 30 Nisan 2012 tarihleri arası için planlanması ve maksimum kalış süresinin 10 gün olması gerekiyor. 
 
Ayrıca İstanbul dışında başka bir yurtiçi noktadan İstanbul aktarmalı olarak kampanya dahilindeki 5 noktaya seyahat etmek isteyen (gruplar hariç) yolcular gidiş-dönüş herşey dahil sadece 40 Avro ilave ücret ödeyerek kampanyadan yararlanabiliyor. 
 
Herşey dahil 119 Avro’luk biletler Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesinden temin edilebileceği gibi, tüm Türk Hava Yolları satış ofisleri’nden ve acentelerden herşey dahil 129 Avro’ya temin edilebiliyor. 
 
40 İç hat 149 dış hat olmak üzere 189 şehire uçuş düzenlemekte olan Türk Hava Yolları, tüm dünyada günde 21,230 sefer ile 189 ülkede 1,290 noktaya hizmet veren Star Alliance havayolu ittifakı üyesidir. Türk Hava Yolları ve uçuşlar ile ilgili detaylı tüm bilgilere www.thy.com web sitesinden, 444 0849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir. 
THY'DEN '119' FIRSATI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
balkanlar 99 euro ukrayna 119 euro..hem de bu havada...hele balkanların promosyonu tam komedi..tam zamanı!!!! hava -10 larda sen tam zamanı diye sloganla bilet satmaya çalışıyorsun..ey kotil efendi bu parlak sloganı!!! bulanları hala o koltukta nasıl oturtuyorsun??? tabii senin hala o koltukta nasıl oturduğun da şüpheli ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tiflis,Donetsk,Ukrayna... Bunlar hep Pegasus'un tarifeli destinasyonları. THY aynı indirimleri Beyrut'ta da yapmıştı. Sonuç tabi ki hüsran oldu. 40-50 yolcuyla gidip geldiler. THY Pegasus'la birlikte uçtuğu hatlarda Sabancı'nın firmasıyla rekabet edemez. THY yönetimi israrla direniyor. THY'nin yapması gereken,yıllardır yaptığı gibi AKP ve SHGM kanalıyla Pegasus'un önüne set çekmeye devam etmektir. Bu fiyat indirimleri ile THY'nin en ucuz bilet fiyatları,Pegasus'un ortalama fiyatlarına bile yaklaşamamaktadır. Pegasus'la fiyatta rekabet ısrarı THY'nin zararını (AnadoluJet örneğinde olduğu gibi) katlamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gerçekten de ne ilginç adammışın sen ya.ağlanacak halinizi unutup kendine gülüyorsun.thy'yi bu hale getirdiğiniz için farkında olmasan da herkes de size gülüyor zaten :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
oil prices- siz boşverin ya , nasılsa THY ne yapsa siz beğenmeyeceksiniz niye boşuna yazıyorsunuz da bizleri güldürüyorsunuz kendinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havacılıktaki en önemli gider kelemlerinden birisi olan yakıt fiyatları hergün biraz daha artıyor.bu şekilde devam ederse zaten halihazırda zararda olan THY'yi çok daha zor bir duruma sokabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000