18 Mart 2015, Çarşamba 11:35:04

THY'DEN '1 MİLYON MİL' AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları'nın 25 milyon mil kampanyasında 1 milyon milin Limak Holding Genel Müdürü Taner Ercömert'e çıktığı iddiaları üzerine Basın Müşaviri Ali Genç bir açıklama yaptı.
  • Arap sevdalıları bilgisizce herşeyi savunmaya devam ediyorlar. Şu rezilliğe bakın ya
  • He keke he. Sen de haklısın!!!
  • Bence artık el altından ihaleler, hediyeler vs kesmiyor, alenen yapmayınca aynı keyfi almıyorlar sanki.. Bakın gözünüze soka soka yapıyoruz yine gıkınızı çıkaramıyorsunuz moduna girmişler. Yok mu bir psikolog arkadaş bu durumu bilimsel olarak bi izah etsin ;) Birde herşeyin altında bir şey aradığımızı düşünen, her şeyi koşulsuz kabullenen arkadaşlar, daha olaydan haberiniz yok anlaşılan.. Bu hediye miller öyle bağışlanmıyor ayrıca çok uçanın da çok çekiliş hakkı olmuyor.. Savunmadan önce açın bir neyi savunduğunuza bakın en azından, derseniz ki yapmış helal olsun, bende sonuna kadar destekliyorum o zaman aynen devam ;)
  • Birde milleri bağışlayacakmış, muhtemelen hiç siteye girip çekilişe bile katılmamış çünkü orda ilk göze batan, devredilemez başkası adına kullandırılamaz vs idi. Ha birde çok uçan çok çekiliş hakkı kazanmıyor, siteye hergün girip maksimum 5 kez katılabiliyosunuz. Boş adamların şansı daha çok anlıyacağınız :)
  • Ayip...Ayip... bu kadar da salak yerine koyulmaz insanlar... Bir daha ki seneye de Cengiz Insaatin Genel Mudurune verirsiniz, hem de halka acik, canli seyretsin herkes , nasil verdiginizi...
  • THY gibi büyük bir firmanın, böylesine ciddi bir kampanya da hile yapabileceğini söylemek nasıl bir mantıkla açıklanabilir? Lütfen sırf muhalefet olsun, karalama yapalım gibi saçma düşüncelerle yorum yapmayın. Biraz mantıklı düşünüp öyle yorumlar yapın!
  • Halka açıkmış, noter huzuru imiş. Hadi oradan be, sen bunları evde tutulamadığı söylenen kıç kılı olma meraklılarına yuttur. Bu tür çekilişler kanun gereği Milli Piyango İdaresinden izin alınarak yapılmıyormu? Milli Piyango da adil çekiliş yaptığını iddia ediyor ama son 13 yıldan beri her defasında aynı şehire, hatta aynı ilçeye, hatta ve hatta aynı bayinin sattığı biletlere ikramiye çıkarılmıyormu.? Bir kaç yıl önce silahlı birinin Milli Piyango idaresi binasına girip idarecilerden birini vurmasının gerçek nedenini niye açıklamıyorsunuz da amir-memur anlaşmazlığı diyerek ört-pas etmeye çalışıyorsunuz. Oradaki paylaşma rantının iç yüzünden konuşun biraz. "İkramiye kazananlar isminin açıklanmasını istemiyor" safsatasının arkasına da çok iyi saklanıyorsunuz. Bu muhteremde Havaalanı ihaleleri de dahil olmak üzere devletin en kaymak ihalelerini alan şirketin genel müdürü olup hem de çekilişte 1 milyon mil alsın. Ülkede uçak yolculuğu yapan 7 milyon insan var ama talih buna gülüyor. Yedik
  • Sanki yapılan uçuşlar karşılığı çekiliş hakkı veriliyormuş gibi bazıları adam o kadar uçuyor, ona çıkması normal demiş. Ben limak'ın sahibi olsam bu genel müdürü kapının önüne koyardım bu arada, hem mesaisini böyle işlere ayırdığı hem de temsil ettiği kurumunu böyle tartışmalı hale getirdiği için.
  • Hayırlı akşamlar, ben şahsen böyle bir şeye imkan olduğunu düşünmüyorum bence de çok uçtuğu için şansı artmış kendisinin. Halka açık çekilişte böyle şeyler olamaz.
  • okadar igrenc iftiralar atiyorsunuzki haberiniz yok hanginiz o cekilise canli olarak katildi ??? hicbiriniz gelmisiniz burda neler soyluyorsunuz ayiptir diyecegimde gerek yok cahilsiniz arkadas arastirmiyosunuz okumuyorsunuz kusura bakmayin ama aptalsiniz...

Türk Hava Yolları'nın 25 milyon mil kampanyasında 1 milyon milin Limak Holding Genel Müdürü Taner Ercömert'e çıktığı iddiaları üzerine Basın Müşaviri Ali Genç bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz yılın sonunda Türk Hava Yolları'nın sadakat programı Miles&Smiles'in 25 yılına özel olarak düzenlenen ve 1 kişiye 1 milyon milin hediye edileceği kampanyaya ilişkin THY kanadından bir açıklama yapıldı. 

Söz konusu kampanyada 1 milyon mili kazanan kişinin Limak Holding Genel Müdürü Taner Ercömert olduğuna ilişkin iddialar üzerine bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, çekilişin hoter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirildiğini ifade etti.

Twitter üzerinden açıklama yayınlayan Genç; '25milyonmil.com  üzerinden Miles&Smiles üyelerine her 1 fotoğraf seçimi için 1 çekiliş hakkı tanınarak katılım saglanmıştır. Kampanyaya katılım için miles&smiles üyelik şartı aranarak, günde en fazla 5 kez çekilişe katılma hakkı tanınmıştır. Kampanya süresince toplam 273.190 tekil kişi, 2.665.954 kere çekilişe katılmıştır. Ortalama bir kişinin 9.7 kez katıldığı çekilişte 1 kişiye 1.000.000 MİL, 100 kişiye 240.000 MİL hediye edilmiştir. Çekiliş 04.03.2015 tarihinde İstanbul'da noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilmiştir. Çekiliş sonuçları http://25milyonmil.com  adresinde yayınlanmıştır' dedi.

THY'DEN '1 MİLYON MİL' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arap sevdalıları bilgisizce herşeyi savunmaya devam ediyorlar. Şu rezilliğe bakın ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
He keke he. Sen de haklısın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşünü_yorum ~ 9 yıl önce
Bence artık el altından ihaleler, hediyeler vs kesmiyor, alenen yapmayınca aynı keyfi almıyorlar sanki.. Bakın gözünüze soka soka yapıyoruz yine gıkınızı çıkaramıyorsunuz moduna girmişler. Yok mu bir psikolog arkadaş bu durumu bilimsel olarak bi izah etsin ;) Birde herşeyin altında bir şey aradığımızı düşünen, her şeyi koşulsuz kabullenen arkadaşlar, daha olaydan haberiniz yok anlaşılan.. Bu hediye miller öyle bağışlanmıyor ayrıca çok uçanın da çok çekiliş hakkı olmuyor.. Savunmadan önce açın bir neyi savunduğunuza bakın en azından, derseniz ki yapmış helal olsun, bende sonuna kadar destekliyorum o zaman aynen devam ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu işte bi iş var ~ 9 yıl önce
Birde milleri bağışlayacakmış, muhtemelen hiç siteye girip çekilişe bile katılmamış çünkü orda ilk göze batan, devredilemez başkası adına kullandırılamaz vs idi. Ha birde çok uçan çok çekiliş hakkı kazanmıyor, siteye hergün girip maksimum 5 kez katılabiliyosunuz. Boş adamların şansı daha çok anlıyacağınız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toronto ~ 9 yıl önce
Ayip...Ayip... bu kadar da salak yerine koyulmaz insanlar... Bir daha ki seneye de Cengiz Insaatin Genel Mudurune verirsiniz, hem de halka acik, canli seyretsin herkes , nasil verdiginizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY gibi büyük bir firmanın, böylesine ciddi bir kampanya da hile yapabileceğini söylemek nasıl bir mantıkla açıklanabilir? Lütfen sırf muhalefet olsun, karalama yapalım gibi saçma düşüncelerle yorum yapmayın. Biraz mantıklı düşünüp öyle yorumlar yapın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mucizeler ülkesi ~ 9 yıl önce
Halka açıkmış, noter huzuru imiş. Hadi oradan be, sen bunları evde tutulamadığı söylenen kıç kılı olma meraklılarına yuttur. Bu tür çekilişler kanun gereği Milli Piyango İdaresinden izin alınarak yapılmıyormu? Milli Piyango da adil çekiliş yaptığını iddia ediyor ama son 13 yıldan beri her defasında aynı şehire, hatta aynı ilçeye, hatta ve hatta aynı bayinin sattığı biletlere ikramiye çıkarılmıyormu.? Bir kaç yıl önce silahlı birinin Milli Piyango idaresi binasına girip idarecilerden birini vurmasının gerçek nedenini niye açıklamıyorsunuz da amir-memur anlaşmazlığı diyerek ört-pas etmeye çalışıyorsunuz. Oradaki paylaşma rantının iç yüzünden konuşun biraz. "İkramiye kazananlar isminin açıklanmasını istemiyor" safsatasının arkasına da çok iyi saklanıyorsunuz. Bu muhteremde Havaalanı ihaleleri de dahil olmak üzere devletin en kaymak ihalelerini alan şirketin genel müdürü olup hem de çekilişte 1 milyon mil alsın. Ülkede uçak yolculuğu yapan 7 milyon insan var ama talih buna gülüyor. Yedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 9 yıl önce
Sanki yapılan uçuşlar karşılığı çekiliş hakkı veriliyormuş gibi bazıları adam o kadar uçuyor, ona çıkması normal demiş. Ben limak'ın sahibi olsam bu genel müdürü kapının önüne koyardım bu arada, hem mesaisini böyle işlere ayırdığı hem de temsil ettiği kurumunu böyle tartışmalı hale getirdiği için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakup Hancı ~ 9 yıl önce
Hayırlı akşamlar, ben şahsen böyle bir şeye imkan olduğunu düşünmüyorum bence de çok uçtuğu için şansı artmış kendisinin. Halka açık çekilişte böyle şeyler olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepinizden tisk..... ~ 9 yıl önce
okadar igrenc iftiralar atiyorsunuzki haberiniz yok hanginiz o cekilise canli olarak katildi ??? hicbiriniz gelmisiniz burda neler soyluyorsunuz ayiptir diyecegimde gerek yok cahilsiniz arkadas arastirmiyosunuz okumuyorsunuz kusura bakmayin ama aptalsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000