04 Temmuz 2022, Pazartesi 10:51:03

THY'deki maaş artışları belli oldu

Türk Hava Yolları personellerinin açıklanan enflasyon oranları sonrasında yeni zam oranları belli oldu.
  • Maaş kesintisi ne sıra gelince biz hep beraberiz thy tgs ayri gayrı yok en önce maaşı kesilen Tgs almaya sıra gelince ortada kimse yok bir tarafa once %105 sonra %48 diğer tarafa avucunu yala Bu şirkette hep gelen gideni aratti Topçu zamanındaki alım gücüme ulaşmak için an itibari ile maasima %85 zam yapılması gerekiyor peki ne verildi %43 başka kanıt a gerek varmı?
  • Docoya zam yok mu
  • İştirak diyorsunuz docoya zammı neden söylemiyorsunuz bunlar insan değil mi?
  • Doco Beyaz yakayı unutma.. CIP SALONLARDA insanlık dışı mesailer yaptırdığınız personele %47 zammı da verin bir zahmet! Az personel çok iş az maaş nasıl olacak bu işler sayın DOCO YÖNETİCİLERİ!!!!
  • belliydi bu işin sadece rüzgar olacağı,ilker aycıyı mumla arayacağız,ama kendileri bilir personelde artık bıktı laçkalaşmalar umursamamalar başladı,bu kadar söz verilir de hiç icraat olmazsa daha da kötü olucak, herkes geliyimde uçuş bitsin derdinde,bizde dahil..BUKADAR MESAİ BUKADAR AĞIR YÜK KARŞILIĞINDA BOŞ LAF..BU YAZDIKLARIMI UNUTMAYIN DAHA DA LARGE ÇALIŞMA SİSTEMİNE GEÇİYOR THY PERSONELİ..ARTIK KERİZ YERİNE KOYULMAKTAN BIKTIK ÇÜNKÜ.NEKADAR DEĞER VERİLİRSE OKADAR İŞE SAYGI OLUYOR. YÖNETİM ARKAMIZDAN YÜRÜMESİN YANYANA YÜRÜYELİM BU YOLDA. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ...BUNUN KABİNİ KOKPİTİ YERİ TEKNİĞİ YOK ,BU TÜR SAÇMA MUHABBETLERİ BURDA YAZANLARA DA İTİBAR ETMEYİN.HEPİMİZ AİLEYİZ HERKSİN HAKKINI VERİN..
  • Bayram ikramiyesi yatirmadiniz paranız mi biterdi YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR
  • Çok şükür 10 bin maaşım var taşeron çalışanım başkasının ne aldığı beni bağlamaz kimseyede fesatlık yapmam rızkımı veriyor allah bereket versin
  • thy de şu maaşları alıyorusnuz hala bir beklenti içindesiniz zam skalası en düşük 7-8 bin lira ağlamayın yiyin yiyebildiğiniz kadar hükümet gidene kadar !
  • Kabin harici hiç kimse yerli yabancı rakiplerimiz kadar almıyor. Bari şu teknik tgs gibi alın teriyle çalışan insanlara minimum 15.000 maaş verin, şu sıcakta kavruluyor insanlar.
  • Bayram parasindan umudu olanlar burdami?

Türk Hava Yolları personellerinin açıklanan enflasyon oranları sonrasında yeni zam oranları belli oldu.

İlk altı aylık yüzde 42.35 enflasyon oranına ek olarak yüzde 5 de Toplu İş Sözleşmesi farkı alacak olan THY çalışanlarının toplam maaş artışı yüzde 47. 35 olarak gerçekleşti.

Zamlı maaşların önümüzdeki ay itibaıyla hesaplara yatması bekleniyor.

THY'deki maaş artışları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (397)

Tgs cik ~ 2 yıl önce
Maaş kesintisi ne sıra gelince biz hep beraberiz thy tgs ayri gayrı yok en önce maaşı kesilen Tgs almaya sıra gelince ortada kimse yok bir tarafa once %105 sonra %48 diğer tarafa avucunu yala Bu şirkette hep gelen gideni aratti Topçu zamanındaki alım gücüme ulaşmak için an itibari ile maasima %85 zam yapılması gerekiyor peki ne verildi %43 başka kanıt a gerek varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dococular ~ 2 yıl önce
Docoya zam yok mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOCO ~ 2 yıl önce
İştirak diyorsunuz docoya zammı neden söylemiyorsunuz bunlar insan değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco özel harekat ~ 2 yıl önce
Doco Beyaz yakayı unutma.. CIP SALONLARDA insanlık dışı mesailer yaptırdığınız personele %47 zammı da verin bir zahmet! Az personel çok iş az maaş nasıl olacak bu işler sayın DOCO YÖNETİCİLERİ!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
captain ve foo ~ 2 yıl önce
belliydi bu işin sadece rüzgar olacağı,ilker aycıyı mumla arayacağız,ama kendileri bilir personelde artık bıktı laçkalaşmalar umursamamalar başladı,bu kadar söz verilir de hiç icraat olmazsa daha da kötü olucak, herkes geliyimde uçuş bitsin derdinde,bizde dahil..BUKADAR MESAİ BUKADAR AĞIR YÜK KARŞILIĞINDA BOŞ LAF..BU YAZDIKLARIMI UNUTMAYIN DAHA DA LARGE ÇALIŞMA SİSTEMİNE GEÇİYOR THY PERSONELİ..ARTIK KERİZ YERİNE KOYULMAKTAN BIKTIK ÇÜNKÜ.NEKADAR DEĞER VERİLİRSE OKADAR İŞE SAYGI OLUYOR. YÖNETİM ARKAMIZDAN YÜRÜMESİN YANYANA YÜRÜYELİM BU YOLDA. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ...BUNUN KABİNİ KOKPİTİ YERİ TEKNİĞİ YOK ,BU TÜR SAÇMA MUHABBETLERİ BURDA YAZANLARA DA İTİBAR ETMEYİN.HEPİMİZ AİLEYİZ HERKSİN HAKKINI VERİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY TGS ~ 2 yıl önce
Bayram ikramiyesi yatirmadiniz paranız mi biterdi YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memnunum ben ~ 2 yıl önce
Çok şükür 10 bin maaşım var taşeron çalışanım başkasının ne aldığı beni bağlamaz kimseyede fesatlık yapmam rızkımı veriyor allah bereket versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşeron ~ 2 yıl önce
kazandımğımızın Allah bereketini artırsın. ortalıkta insanlar sadece asgari ücretle geçiniyor.
saw ~ 2 yıl önce
thy de şu maaşları alıyorusnuz hala bir beklenti içindesiniz zam skalası en düşük 7-8 bin lira ağlamayın yiyin yiyebildiğiniz kadar hükümet gidene kadar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
priviliged ~ 2 yıl önce
Kabin harici hiç kimse yerli yabancı rakiplerimiz kadar almıyor. Bari şu teknik tgs gibi alın teriyle çalışan insanlara minimum 15.000 maaş verin, şu sıcakta kavruluyor insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gariban ~ 2 yıl önce
Bayram parasindan umudu olanlar burdami?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000