12 Mayıs 2013, Pazar 10:43:22

THY'DEKİ KRİZ ÇÖZÜLDÜ

Türk Hava Yolları'nda Çarşamba günü yapılacağı açıklanan grev öncesindeki yönetim krizi çözüldü, Temel Kotil Pazartesi görevinin başında olacak...
  • Cv'sine bakınca göreceğiniz tek şey akademisyenliktir. Ne ticaretten anlar ne şirket yönetmekten, ne insan kaynaklarından nede finanstan. Bu güne kadar bu şirkete getirdiği bir tane yenilik, bir tane proje yoktur. Yerini rahatlıkla dolduracak bu başarının gerçek sahibi bir çok yönetici vardır. Temel'in yerini doldurmak en kolay iştir.
  • Temel bey çok değerli bir şahsiyettir, CV sine bakarsanız anlarsınız, hamdi topçu gibi havacılık ile alakasız bir backgroundu yoktur. Kokpitten, Cabine, Cabinden, tekniğe herkesin sevdiği bir şahsiyettir çok babacan bir insandır, eğer Temel bey şirketten gönderilirse THY çöküş dönemine girebilir, böyle değerli yöneticiler 20-30 yılda bir gelir, bazende hiç gelmez.
  • Bence git ve de geri dönme bu herkes için yararlı olur bu kadar bi haberlik olmaz siz sizin yanınızda yürüyenleri ne hale getirdiniz farkındamısınız bu nedenle yeter artı THY ye zarar verme. Türkiye sadece Rize değil.
  • Her zorlukda yurt dışında olacaksın, verdiğin onayları inkar ediceksin, yönetime ayrı basına ayrı konuşacaksın sonrada koltuğunda kalmak için kendini parçalayacaksın. Yönetim bu kadar sene iyi dayandı
  • Temel Kotıl Onur aır de olsa herşey cok farklı olurdu keşke oyle bır ımkan olsa..Ama ımkansız
  • Hamdi bey izin mekanizmasini devreye soktu bu ne demek? Birilerine sormadan,icradan onay almadan,ortaklara danismadan yapilabilecek bir sey mi bu! Bunu temel de biliyor kimsaga sola medyaya yardaklanip kalmaya oynuyor ama bitti temel. Sen thy nin onundeki buyume engelisin. Hicbir krizde ortalarda olamdigin gibi bundada ingilterede ne yapiyordun? Madem baban hastaydi oralarda ne isin vardi? Babasi hasta oaln nerde olur? Yeme bizi temel! Gitin sen hepimize hayirli olsun , kukla genel mudur , sozunun arkasinda imzasinin arkasinda olamayandan hicbisey olmaz
  • Temel Kotil özünde iyi bir adam sorun tamamen Hamdi ve saz ekibidir.
  • Önce greve destek vermek istemiş sonra H. Beyin emailine "kazara" tıklamış ve grevden vazgeçirilmiştir. Kamuoyuna duyurulur..
  • 8 Yıldır yeter değilmi Temel?Hangi projeyi gerçekleştirdin ki?Temel Kotil'in THY'den gitmesi THY'nin önünü açacaktır.
  • Temel Kotil THY' de AKP'nin iktidara gelmesini takiben Genel Müdürlük için adı ilk geçen adamdır. Nasıl olduysa yıpranmadı. Genel Müdür Yrd.lığından Genel Müdürlüğe atandı. THY' de önce adı çıkanlar hemen kaybolur. Temel bey bir ilk. Dolayısı ile Onu yemek kolay değil. Kim destekliyor bilemeyiz. Muhtemelen Sn. Başbakanımızın kıramayacağı veya başedemeyeceği biridir. Temel beyden önceki Genel Müdürün nasıl ayrıldığını düşünün lutfen. Bu arada Temel bey ayrılmak istedi ise, Yönetim Kurulu ile anlaşamadığındandır. Herhalde o da THY' de gerv olmasını istemiyordur.

AirportHaber'in THY kaynaklarından edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'in babasının rahatsızlığı nedeniyle izin talebinde bulunduğu, yönetimin bu talebi onayladığı ancak grev süreci nedeniyle Kotil'in izin kararından vazgeçtiği öğrenildi.

Babasının rahatsızlığı nedeniyle izne çıkmak isteyen ancak THY'deki grev süreci nedeniyle hassas bir döneme girilmiş olmasından dolayı izin kararını kendi isteğiyle askıya alan Kotil'in Pazartesi günü görevinin başında olacağı belirtildi.

THY'de var olduğu söylenen kriz böylelikle sona ermiş oldu.

©AirportHaber

THY'DEKİ KRİZ ÇÖZÜLDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (116)

cv ~ 11 yıl önce
Cv'sine bakınca göreceğiniz tek şey akademisyenliktir. Ne ticaretten anlar ne şirket yönetmekten, ne insan kaynaklarından nede finanstan. Bu güne kadar bu şirkete getirdiği bir tane yenilik, bir tane proje yoktur. Yerini rahatlıkla dolduracak bu başarının gerçek sahibi bir çok yönetici vardır. Temel'in yerini doldurmak en kolay iştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot K ~ 11 yıl önce
Temel bey çok değerli bir şahsiyettir, CV sine bakarsanız anlarsınız, hamdi topçu gibi havacılık ile alakasız bir backgroundu yoktur. Kokpitten, Cabine, Cabinden, tekniğe herkesin sevdiği bir şahsiyettir çok babacan bir insandır, eğer Temel bey şirketten gönderilirse THY çöküş dönemine girebilir, böyle değerli yöneticiler 20-30 yılda bir gelir, bazende hiç gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron ~ 11 yıl önce
Bence git ve de geri dönme bu herkes için yararlı olur bu kadar bi haberlik olmaz siz sizin yanınızda yürüyenleri ne hale getirdiniz farkındamısınız bu nedenle yeter artı THY ye zarar verme. Türkiye sadece Rize değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok normal ~ 11 yıl önce
Her zorlukda yurt dışında olacaksın, verdiğin onayları inkar ediceksin, yönetime ayrı basına ayrı konuşacaksın sonrada koltuğunda kalmak için kendini parçalayacaksın. Yönetim bu kadar sene iyi dayandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur kabın ~ 11 yıl önce
Temel Kotıl Onur aır de olsa herşey cok farklı olurdu keşke oyle bır ımkan olsa..Ama ımkansız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel ~ 11 yıl önce
Hamdi bey izin mekanizmasini devreye soktu bu ne demek? Birilerine sormadan,icradan onay almadan,ortaklara danismadan yapilabilecek bir sey mi bu! Bunu temel de biliyor kimsaga sola medyaya yardaklanip kalmaya oynuyor ama bitti temel. Sen thy nin onundeki buyume engelisin. Hicbir krizde ortalarda olamdigin gibi bundada ingilterede ne yapiyordun? Madem baban hastaydi oralarda ne isin vardi? Babasi hasta oaln nerde olur? Yeme bizi temel! Gitin sen hepimize hayirli olsun , kukla genel mudur , sozunun arkasinda imzasinin arkasinda olamayandan hicbisey olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baykuş ~ 11 yıl önce
Temel Kotil özünde iyi bir adam sorun tamamen Hamdi ve saz ekibidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T. Bey greve ~ 11 yıl önce
Önce greve destek vermek istemiş sonra H. Beyin emailine "kazara" tıklamış ve grevden vazgeçirilmiştir. Kamuoyuna duyurulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel ~ 11 yıl önce
8 Yıldır yeter değilmi Temel?Hangi projeyi gerçekleştirdin ki?Temel Kotil'in THY'den gitmesi THY'nin önünü açacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOTİL ~ 11 yıl önce
Temel Kotil THY' de AKP'nin iktidara gelmesini takiben Genel Müdürlük için adı ilk geçen adamdır. Nasıl olduysa yıpranmadı. Genel Müdür Yrd.lığından Genel Müdürlüğe atandı. THY' de önce adı çıkanlar hemen kaybolur. Temel bey bir ilk. Dolayısı ile Onu yemek kolay değil. Kim destekliyor bilemeyiz. Muhtemelen Sn. Başbakanımızın kıramayacağı veya başedemeyeceği biridir. Temel beyden önceki Genel Müdürün nasıl ayrıldığını düşünün lutfen. Bu arada Temel bey ayrılmak istedi ise, Yönetim Kurulu ile anlaşamadığındandır. Herhalde o da THY' de gerv olmasını istemiyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000