17 Temmuz 2010, Cumartesi 08:51:24

THY'DEKİ HİSSELER NEDEN SATILDI?

AXA, THY'deki yüzde 4.83'lük payını 193 milyon TL'ye sattığını açıkladı.
  • satılan lotlar anında yabancılar tarafından toplandı...AXA sanırım nakite sıkıştı...Satışını yaptı..Ama şu bir gerçek,bir kaç ay sonra AXA da bu kararı alanlar milyon Tl lik zarar ettiklerini görümnce çok üzülecekler..TH hisseleri değerlenmeye başladı ve devam edecekte...

AXA S.A., Türk Hava Yolları (THY) sermayesinde yüzde 5.12 olan payının 8 Temmuz'da adet başına 4.62 liradan gerçekleştirdiği satış işlemi sonrası yüzde 0.29'a düştüğünü açıkladı.

Axa S.A.'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan Dennis Duverne imzalı açıklamada, 'Yönetim kontrolüne sahip olduğum AllianceBernstein L.P., AXA Rosenberg Group ve Axa S.A.'nın sahip olduğu yüzde 0.29 oranındaki paylar da ortaklığımızın kontrolü altındadır" denildi.

Açıklamaya göre işlem tutarı 193.5 milyon lira olarak gerçekleşti. 41.8 milyon adet hisse satan AXA'nın portföyünde halen 2.9 milyon adetlik THY hissesi bulunuyor.

(Habertürk)

THY'DEKİ HİSSELER NEDEN SATILDI?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
satılan lotlar anında yabancılar tarafından toplandı...AXA sanırım nakite sıkıştı...Satışını yaptı..Ama şu bir gerçek,bir kaç ay sonra AXA da bu kararı alanlar milyon Tl lik zarar ettiklerini görümnce çok üzülecekler..TH hisseleri değerlenmeye başladı ve devam edecekte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000