02 Ağustos 2013, Cuma 10:41:08

THY’DEKİ GREV BUGÜN BİTEBİLİR

Türk Hava Yolları’nda devam eden grevde çok önemli bir gelişme yaşandı. Hava İş yönetimi grevdeki çalışanları bir araya toplanmaya çağırdı. Bugünkü toplantıdan devam ya da tamam kararı çıkacak...
  • Grev basarisiz diye sevinenler nasil bir beyniniz var sizin acabaaa?
  • bu sendika ile adım bile atılmaz greve cıkan sizsiniz şimdide grevden dönelim mi diyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sn ayçin kendini kurtarma yollarına bakıyor anlasılan.
  • Kasa boşaldıysa artık ayçin ağa grevi bitirebilir. Birde üstüne cehape den milletvekili olursa al sana birde dokunulmazlık. 315 kişide beklesin ayçin bizi kurtaracak diye.
  • Grev devam ederse THY'yi cok zor gunler bekliyor:)) Darvinci aycin basaridan basariya kosuyor :))
  • Havalimaninda korna calip patinaj yapmasi degil komiksiniz komik
  • % 80 yandaş yorumlar yazılmış siz o grevdekilerin psikolojilerini tahmin edebiliyor musunuz ev geçindiren kredi ödeyen ailesine bakan 3 aydır alamadığı maaş hastlansa sigorta yok kredi ödemesinden dolayı sıkıntıya düşenler bunları hiç düşünmeden ancak diyorsunuz ki 4 bin lira maaşın var sesini çıkarma kıymetini bil yok yaa o kadar kolay mı bu işler sen onun yaşadığı stresi biliyor musun gece yok gündüz yok aileden uzak ancak konuşun yandaş yavşak grevdeki memurlara düşman olmuş kişiliksizler
  • Yorumlardan anlasildigi kadariyla, yorum yapanlarin ya havacilik ve mevzulardan haberi yok, Ya da thy genclik kollari uyeleri. Isveren agziyla konusmalar. Sirketi olsun sendikayi olsun ciddiye almamalar. Unutulmasinki, hersey geride kalir. Elbet herkes doner isine gucune. Evet sendika basarisiz. Evet sirket isci maliyetini dusurmek icin herseyi yapiyor. Ancak bir konuyu atlamamak lazim keske thy calisaninin haklarina hukukuna riayet etse, sadece thy degil herkes bunu yapsa keske ve sendikalara ihtiyac olmasa. Ama malesef inancli insanlar dahi ahir hayati degil bu dunyayi hedef etmis kendine. Yazikki ne yazik!!!
  • devam rumuzlu arkadaşa.burda yazmana gerek yok..niyetin anlaşıldı.senin tuzun kuru.alın teri ile çalışacaklara engel olma.bir dakika bile bu şirkette durma canım...
  • BU GREV KIMILERIME ARTIK MIZAH YORUMUNA EGLENCESINE DONDU HEKES YORUMLARA BILE ALAYLI YAZMAYA BASLADI HAVA YOLLARINA ZATEN HERKES YANI YUZDE 99 TORPILLE GIRIP YANGEL OSMAN YUZEDE BIRI ISI SIRTLANMIS SESI CIKMAZ DIGERLERINE ALAYLANMAK KALIYOR.SENDIKA BILE SAMAR OGLANI OLDU.
  • Bakalim ne cikacak... Tavsan cikacak kus cikacak... ama en güzeli atilayin kazigi cikacak...milleti birbirine düsman etti bakalim millet grevcileri nasil karsilayacak? o beddualar unutulmadi bekliyoruz gencler sizi sevkatle

Türk Hava Yolları grevinde hukuk savaşları devam ederken Hava İş yönetimi grevdeki çalışanlara çağrıda bulundu. Bugün saat 14.00’te Genel Müdürlük önünde bir araya gelmeleri istenen grevci çalışanlara bilgilendirme toplantısı yapacak olan Hava İş yönetimi, grevin geleceğine de karar verecek.

Grevdeki çalışanların bu konudaki fikirlerine başvurması beklenen sendikanın, “Greve devam edilsin mi edilmesin mi?” şeklinde nabız yoklayacağı ve genel yaklaşıma göre grevi sonlandırabileceği iddia edildi.

Hava İş Sendikası, dün THY’nin 11. İcra Dairesi’nden grev süresinde dışardan işçi alınması ve çalıştırılmasına ilişkin tedbir kararını THY lehine kaldırmasından sonra bir açıklama yaparak bu kararın hukuk dışı olduğunu vurgulamış, açıklamanın sonunda ise bir kez daha THY yönetimine masaya oturma teklifinde bulunmuştu.

Hava İş Sendikası’nın bu teklifinin THY cephesinde nasıl cevap bulacağı merak edilirken tarafların anlaşabilmesinin önündeki en büyük engel olarak bir yıl önce işten çıkarılan 305 çalışan olarak görünüyor. Hava İş Sendikası, 305 kişinin işe iadesi kararlarının uygulanmasını isterken THY’nin bu konuda geri adım atmadığı biliniyor.

©AirportHaber Özel

THY’DEKİ GREV BUGÜN BİTEBİLİR

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Dıs ses ~ 11 yıl önce
Grev basarisiz diye sevinenler nasil bir beyniniz var sizin acabaaa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxyyy ~ 11 yıl önce
bu sendika ile adım bile atılmaz greve cıkan sizsiniz şimdide grevden dönelim mi diyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sn ayçin kendini kurtarma yollarına bakıyor anlasılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ten ~ 11 yıl önce
tuzun kuru hariçten konuşmak ne güzel değilmi.
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kasa boşaldıysa artık ayçin ağa grevi bitirebilir. Birde üstüne cehape den milletvekili olursa al sana birde dokunulmazlık. 315 kişide beklesin ayçin bizi kurtaracak diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev ~ 11 yıl önce
Grev devam ederse THY'yi cok zor gunler bekliyor:)) Darvinci aycin basaridan basariya kosuyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korna ~ 11 yıl önce
Havalimaninda korna calip patinaj yapmasi degil komiksiniz komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yandaşlar ~ 11 yıl önce
% 80 yandaş yorumlar yazılmış siz o grevdekilerin psikolojilerini tahmin edebiliyor musunuz ev geçindiren kredi ödeyen ailesine bakan 3 aydır alamadığı maaş hastlansa sigorta yok kredi ödemesinden dolayı sıkıntıya düşenler bunları hiç düşünmeden ancak diyorsunuz ki 4 bin lira maaşın var sesini çıkarma kıymetini bil yok yaa o kadar kolay mı bu işler sen onun yaşadığı stresi biliyor musun gece yok gündüz yok aileden uzak ancak konuşun yandaş yavşak grevdeki memurlara düşman olmuş kişiliksizler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY=cıp ~ 11 yıl önce
90 yıllarda aycin çalışanı greve götürdü ne oldu grev sonunda atılanlar işlerinden oldu ayçin ağa halen başta olan sizlere olur bu devirde inan çıkın dışarı sizlerin hicbirine bu parayı veren bulamazsınız akıllı olun.
yandaşım ne olacak ~ 11 yıl önce
Ben bir yandaşım arkadaş, grev mrev lede işim yok var mı itirazın?
Yazik ~ 11 yıl önce
Yorumlardan anlasildigi kadariyla, yorum yapanlarin ya havacilik ve mevzulardan haberi yok, Ya da thy genclik kollari uyeleri. Isveren agziyla konusmalar. Sirketi olsun sendikayi olsun ciddiye almamalar. Unutulmasinki, hersey geride kalir. Elbet herkes doner isine gucune. Evet sendika basarisiz. Evet sirket isci maliyetini dusurmek icin herseyi yapiyor. Ancak bir konuyu atlamamak lazim keske thy calisaninin haklarina hukukuna riayet etse, sadece thy degil herkes bunu yapsa keske ve sendikalara ihtiyac olmasa. Ama malesef inancli insanlar dahi ahir hayati degil bu dunyayi hedef etmis kendine. Yazikki ne yazik!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
secret ~ 11 yıl önce
devam rumuzlu arkadaşa.burda yazmana gerek yok..niyetin anlaşıldı.senin tuzun kuru.alın teri ile çalışacaklara engel olma.bir dakika bile bu şirkette durma canım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALAYLI ~ 11 yıl önce
BU GREV KIMILERIME ARTIK MIZAH YORUMUNA EGLENCESINE DONDU HEKES YORUMLARA BILE ALAYLI YAZMAYA BASLADI HAVA YOLLARINA ZATEN HERKES YANI YUZDE 99 TORPILLE GIRIP YANGEL OSMAN YUZEDE BIRI ISI SIRTLANMIS SESI CIKMAZ DIGERLERINE ALAYLANMAK KALIYOR.SENDIKA BILE SAMAR OGLANI OLDU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delikali ~ 11 yıl önce
Bakalim ne cikacak... Tavsan cikacak kus cikacak... ama en güzeli atilayin kazigi cikacak...milleti birbirine düsman etti bakalim millet grevcileri nasil karsilayacak? o beddualar unutulmadi bekliyoruz gencler sizi sevkatle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000