01 Ağustos 2022, Pazartesi 15:34:02

THY'de yıl sonu hedefi tutturabilecek mi?

Türk Hava Yolları'nda ikinci çeyrek rakamlarının 600 Milyon Dolar seviyesinde olması bekleniyor.
  • eylül ayındaki promosyon ne kadar bilen var mı
  • Sen buraya Allahımı peygamberimi seviyosan söle alnın terleye terleye sınavlaramı çalıştın hak ettin kimin dümenin de yol aldın buraya girmek için onu söyle burası devletin çiftliği herkes yiyor sen cok yiyorsun galiba paylaşmayı ögrenememişin senin bu yorumunu begenenler içinde geçerli yazdıklarım.
  • İşe girerken şartları bilerek başladınız.Şimdi kendinizi tk personeli ile bir tutuyorsunuz.Hiçbir zaman eşit haklara sahip olamayacağınızı kendinizde biliyorsunuz.Hak aramak istiyorsanız gidin ve şirket yöneticilerinize dert yanın.Her haberin altında bir taşeron ağıtı tutturuyorsunuz.Daha taşeron yazmayı beceremeyen insanlar var aranızda...Pandemide kim elini taşın altına koydu ise hakkını alacaktır.Kar payı ortaklık personeline dağıtılacak.Sizler ayrı şirketin personellerisiniz.Anlamakta zorluk çekenler şöyle bir geriden baksın tabloya..
  • Öyle bir yaz ayı geçirdik ki maşallah kabiniyle kokpitiyle tgs ile airclinic ile 5m ile teknik ile muazzam işler başardık bu hedefin mutlaka geçileceği konusunda zerre şüphem yok küresel anlamda bakıldığı zaman kesin diyebiliriz fakat kokpit kabin yer olarak çok yorulduk Kokpitte SPK ile uçan amiri kaptanı yerde 8 saat vardiyanın 4 saat erkenine 3 saat devamına kalan yer hizmetleri olarak tek temennimizin emeklerimizin ziyan olmaması temennisiyle
  • Boşa laf yapmayın beş bin almışmıışız yok ya sanada beş versinler de sus ozaman ,ayrıca dilerim Allahtan taşerondan beter duruma düşersiniz bi günde görürüz o günleri taşeron ne alakaymış çıldırmamak elde değil ya edepsiz aile şirketin ya burası senin .. oldu olacak sen karar ver kime yatcak yatmayacak asıl size yatmamalı okey .
  • BİZE 3 İKRAMİYE VERİLECEK DENİLDİ KABİNE
  • Thy ve tüm iştirakler ,TGS sinden valiz yükleyen operasyondan air clinic e kadar hepimiz bu fedakarlığın ödülünü haketti , yaz ayları dolu dolu gidiyor , kimse iş yüküne ses çıkarmıyor , umarım herkesin mutlu olacağı bir rakam verilir , yöneticiler çark etmezler ama burası TR herşey olabilir …
  • yeni rekor geliyor hemde salı günü
  • ARKADAŞLAR HEP TGS PERSONELİ YAZMIŞ SİZE 5 BİN TL VERİLDİ BU KAR PAYI SADEVE THY ÇALIŞANLARINA DAĞITILACAK
  • bekleniyor

Türk Hava Yolları'nda ikinci çeyrek rakamlarının 600 Milyon Dolar seviyesinde olması bekleniyor.

Yılın ilk çeyreğinde 161 Milyon Dolar net kâr açıklayan Türk Hava Yolları, pandemi öncesindeki 2018 ve 2019 yıllarının ilk çeyreğine oranla önemli aşama kaydetmişti. 2018'in ilk çeyreğinde 314 Milyon TL ve 2019'da ise 1.25 Milyar TL zarar açıklayan THY, bu yılın ilk çeyreğinde söz konusu dönemleri olumlu anlamda tersine çevirmişti.

THY'de şimdi ise ikinci çeyrek rakamları merak konusu oldu. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY Ağustos ayında açıklayacağı rakam ile 600 Milyon Dolar seviyelerinde kâr açıklayacak. Bu rakamın beklentileri karşılayacağı tahmin edilirken, yıl sonu hedefin tutturulması konusunda da yeni bir soru işareti doğurdu.

1.4 MİLYAR DOLAR KÂR HEDEFİ VE YÜZDE 10'U PERSONELE VERİLECEK MÜJDESİ

İkinci çeyrekte açıklanacak rakamın 600 Milyon Doları bulması yıl sonu kâr hedefi konusunda da çalışanları heyecanlandıracak. Türk Hava Yolları'nın  bu yılın Ocak ayında göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın 1.4 Milyar Dolar'lık kâr hedefini tutturup tutturmayacağı ise merak konusu oldu.

Ahmet Bolat, 1.4 Milyar Dolar kâr hedefinin tutturulması halinde 140 Milyon Dolar'ını THY ve iştirak şirketlerde çalışanlara dağıtılacağını açıklamıştı. 600 Milyon Dolarlık ikinci çeyrek rakamının yıl sonu hedefinin tutturulması anlamında önemli bir eşik olacağı tahmin ediliyor.

Bolat; 'Şirketin yıl sonu karlılık hedefini 1,4 milyar dolar olarak belirledik. Eğer bu rakama ulaşırsak yüzde 10'ununu, yani 140 Milyon Dolarlık kısmını personele dağıtmak istiyorum. Tabi bu karar sadece benim verebileceğim bir karar değil. Yönetim Kurulu kararı gerekiyor. Eğer hedefimize ulaşırsak, bu kısmı personele dağıtmayı istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım' demişti.

©AirportHaber

THY'de yıl sonu hedefi tutturabilecek mi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

yavuz ~ 2 yıl önce
eylül ayındaki promosyon ne kadar bilen var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 2 yıl önce
Valla o kadar ballandıra ballandıra kameralar karşısında söyledi A.bolat ona göre düşünsünler
taşeron sana ~ 2 yıl önce
Sen buraya Allahımı peygamberimi seviyosan söle alnın terleye terleye sınavlaramı çalıştın hak ettin kimin dümenin de yol aldın buraya girmek için onu söyle burası devletin çiftliği herkes yiyor sen cok yiyorsun galiba paylaşmayı ögrenememişin senin bu yorumunu begenenler içinde geçerli yazdıklarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeronlar ~ 2 yıl önce
İşe girerken şartları bilerek başladınız.Şimdi kendinizi tk personeli ile bir tutuyorsunuz.Hiçbir zaman eşit haklara sahip olamayacağınızı kendinizde biliyorsunuz.Hak aramak istiyorsanız gidin ve şirket yöneticilerinize dert yanın.Her haberin altında bir taşeron ağıtı tutturuyorsunuz.Daha taşeron yazmayı beceremeyen insanlar var aranızda...Pandemide kim elini taşın altına koydu ise hakkını alacaktır.Kar payı ortaklık personeline dağıtılacak.Sizler ayrı şirketin personellerisiniz.Anlamakta zorluk çekenler şöyle bir geriden baksın tabloya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az otde havla ~ 2 yıl önce
Belliki kuyruguna basilmis saga sola saldiriyorsun salyalarina sahip cik thy hizmet eden 11 taseron sirket var ve bunlar thyin bunyesinde yhm harekat yukleme ucak alti her seyiyle thy ayakta tutan ceo sizler sayesinde diyor ve sizelere de verecegiz senin zoruna ne gitti salyalarini akiticak.kadar doymadiniz dimi paraya mezar tasini da dolardan yaptirisin doyumsuz....
XxX ~ 1 yıl önce
Şakamısın sen gereksiz yorum yapıyorsun Bende TK personeliyim lakin sen ve senin gibiler yüzünden utanıyorum Egonuzu bitirin artık,
Mutfaktan ~ 2 yıl önce
Öyle bir yaz ayı geçirdik ki maşallah kabiniyle kokpitiyle tgs ile airclinic ile 5m ile teknik ile muazzam işler başardık bu hedefin mutlaka geçileceği konusunda zerre şüphem yok küresel anlamda bakıldığı zaman kesin diyebiliriz fakat kokpit kabin yer olarak çok yorulduk Kokpitte SPK ile uçan amiri kaptanı yerde 8 saat vardiyanın 4 saat erkenine 3 saat devamına kalan yer hizmetleri olarak tek temennimizin emeklerimizin ziyan olmaması temennisiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cargox and tgs ~ 2 yıl önce
Boşa laf yapmayın beş bin almışmıışız yok ya sanada beş versinler de sus ozaman ,ayrıca dilerim Allahtan taşerondan beter duruma düşersiniz bi günde görürüz o günleri taşeron ne alakaymış çıldırmamak elde değil ya edepsiz aile şirketin ya burası senin .. oldu olacak sen karar ver kime yatcak yatmayacak asıl size yatmamalı okey .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABİN ~ 2 yıl önce
BİZE 3 İKRAMİYE VERİLECEK DENİLDİ KABİNE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noname ~ 2 yıl önce
Siz kabincilerde, hep ağizdan dolaşani söylüyorsunuz, hani nerde yazili birşey ? Mail geldimi, ancak ağzi olan konuşuyor sizde oturup gözünüzü acip dinliyorsunuz aaah öyleymiş diye.
10k $ ~ 2 yıl önce
Duydum bende
KM ~ 2 yıl önce
Thy ve tüm iştirakler ,TGS sinden valiz yükleyen operasyondan air clinic e kadar hepimiz bu fedakarlığın ödülünü haketti , yaz ayları dolu dolu gidiyor , kimse iş yüküne ses çıkarmıyor , umarım herkesin mutlu olacağı bir rakam verilir , yöneticiler çark etmezler ama burası TR herşey olabilir …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 2 yıl önce
yeni rekor geliyor hemde salı günü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABİN ~ 2 yıl önce
ARKADAŞLAR HEP TGS PERSONELİ YAZMIŞ SİZE 5 BİN TL VERİLDİ BU KAR PAYI SADEVE THY ÇALIŞANLARINA DAĞITILACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Ne saçmalıyorsun sen Ahmet Bolat bey tgs ye bayram ziyaretinde söyledi. Tüm personele dağıtılacak kar payı
Ali ~ 2 yıl önce
Kirayı odedik,kahvaltilik aldik para bitti
KABİN ~ 2 yıl önce
AMA ÖYLE
TGS ~ 2 yıl önce
Doymuyorlar arkadaslar valalhi billahi doymuyor toprak doyuracak sizi ceo tum paydaslarimiza verecegiz diyor portak dagitan garsonun gozune batiyor
Rotasız seyyah ~ 2 yıl önce
Az gözün doysun havlama ordan
memur 2.8-3 milyar dolar kar ~ 2 yıl önce
bekleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000