15 Eylül 2011, Perşembe 12:05:01

THY'DE YENİ BİRİM VE YENİ BAŞKAN KİM?

Türk Hava Yolları'nda yeni başkanlık birimine yeni bir isim atandı...
  • Son yillarda yapilan mutevazi!!!! İyilestirmeler sonunda Thy deki baskan maasinin ikramiye katildiktan sonra , ulkenin basbakaninin maasini solladigi dogrumu? Ozellikle cv lerine bakilirsa alelade bir 4 yillik bitirip yabanci dil, master gibi donelerdwn yoksun tecrube olarak cok zayif (kaptanlik doktorluk akedemisyenlik gibi disardada assagi yukari ayni ucreti garantiliyebilecek istisma birkac baskanlik hariç)
  • THY de çalışırken Halil bey idari işler müdürüydü.kendisi hakikaten efendi mütevazi birisiydi.isabetli bir seçim yapılmış.Allah yardımcısı olsun..
  • Cok isabetli bir karar. Bence Anadolu Jet te kendisine baglanmasi gerek.
  • Tüm yorumlari okudum, Cogu Yorumcu Secilen Yönetici icin Olumlu Görüs Belirtmis, Buda Halil Ibrahim Beyin Nekadar Dogru bir secim oldugunu Gösterir. Hayirli Ugurlu Olsun... Allah Muaffak Etsin insallah...
  • Temel Bey neden Doç ünvanını kullanıyor. Üniversite değil ki orası. Sadece Dr. daha şık olmaz mı
  • İç hatlarda 3 hat dışında hepsinde zarar var.
  • bir tek başkan tanırım o da orhan ekiz 2004' te göreve başladığı zamandan tanırım başka başkanlarda tanıdım örneğin yasak olduğu halde ümraniye belediyesi encümeni iken sosyal hizmetler destek başkanlığına atanıp 2000 kişiyi akp ve saadet partisi kadrolarından thy kadrolarına aldığını herkes bilir bilmiyorsa bu yazıyı yayınlayında herkes bilsin sansür uygulanmazsa.
  • Türk kürek takımı ile japon kürek takımı arasında geçen hikayedir, bilenler bilmeyenlere anlatsın :))
  • ulke gercegı gorgusuzlukle acıklanacaksa ben yokum bu ıste. gorgusuzler bırbırlerını agırlasın ele gune rezıl olsunlar. bu arada bayrak tasıyıcı da degıssın.
  • Yorumları sansürlüyorsunuz ama, zarar eden yerin yöneticisi değişir, terfi etmez, maaşı arttırılmaz lafının sansürlenecek bir tarafı yok ki?
Türk Hava Yolları, bünyesinde iki tane bulunan Pazarlama Başkanlığı departmanını üçe çıkardı, başkan olarak da Halil İbrahim Polat'ı atadı.

THY, Pazarlama Başkanlığı olarak hizmet veren departmanıüçe çıkartmakla, iç Hatlar Pazarlama Başkanlığı'nı devreye sokmuş oldu. Sözkonusu birimin başına da pazarlama ve satış başkan yardımcısı olarak görev yapan Halil İbrahim Polat atandı.
 
Böylece Türk Hava Yolları'nda Pazarlama Başkanlığı bu atama ile üçe çıkartılmışoldu.
 
Milli havayolumuz Türk Hava Yolları'nın bu birimi iç hatlarda zarar ediyor olmasından dolayı açtığı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da iç hatlardan zarar edildiğini ve paranın dış hatlardan kazanıldığını açıklamıştı.
 
İşte THY Genel Müdürü Temel Kotil'in konu ile ilgili birimlere ve yöneticilere geçtiği o telex:
 
ISTIZTK 091707 SEP11
END-OF-SITA-ADDRESSES
TUM TESKILATA
 
PAZARLAMA VE SATIS BASKANLIGI (YURTICI) KADROSU IHDAS EDILMIS OLUP,
BU KADROYA PAZARLAMA VE SATIS BASKAN YARDIMCISI (YURTICI) OLARAK
GOREV YAPAN HALIL IBRAHIM POLAT ATANMISTIR.
 
BILGI VE GEREGINI RICA EDERIM.
 
DOC.DR.TEMEL KOTIL

©AirportHaber Özel
THY'DE YENİ BİRİM VE YENİ BAŞKAN KİM?

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
Son yillarda yapilan mutevazi!!!! İyilestirmeler sonunda Thy deki baskan maasinin ikramiye katildiktan sonra , ulkenin basbakaninin maasini solladigi dogrumu? Ozellikle cv lerine bakilirsa alelade bir 4 yillik bitirip yabanci dil, master gibi donelerdwn yoksun tecrube olarak cok zayif (kaptanlik doktorluk akedemisyenlik gibi disardada assagi yukari ayni ucreti garantiliyebilecek istisma birkac baskanlik hariç)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY de çalışırken Halil bey idari işler müdürüydü.kendisi hakikaten efendi mütevazi birisiydi.isabetli bir seçim yapılmış.Allah yardımcısı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cok isabetli bir karar. Bence Anadolu Jet te kendisine baglanmasi gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm yorumlari okudum, Cogu Yorumcu Secilen Yönetici icin Olumlu Görüs Belirtmis, Buda Halil Ibrahim Beyin Nekadar Dogru bir secim oldugunu Gösterir. Hayirli Ugurlu Olsun... Allah Muaffak Etsin insallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Temel Bey neden Doç ünvanını kullanıyor. Üniversite değil ki orası. Sadece Dr. daha şık olmaz mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İç hatlarda 3 hat dışında hepsinde zarar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir tek başkan tanırım o da orhan ekiz 2004' te göreve başladığı zamandan tanırım başka başkanlarda tanıdım örneğin yasak olduğu halde ümraniye belediyesi encümeni iken sosyal hizmetler destek başkanlığına atanıp 2000 kişiyi akp ve saadet partisi kadrolarından thy kadrolarına aldığını herkes bilir bilmiyorsa bu yazıyı yayınlayında herkes bilsin sansür uygulanmazsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk kürek takımı ile japon kürek takımı arasında geçen hikayedir, bilenler bilmeyenlere anlatsın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ulke gercegı gorgusuzlukle acıklanacaksa ben yokum bu ıste. gorgusuzler bırbırlerını agırlasın ele gune rezıl olsunlar. bu arada bayrak tasıyıcı da degıssın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumları sansürlüyorsunuz ama, zarar eden yerin yöneticisi değişir, terfi etmez, maaşı arttırılmaz lafının sansürlenecek bir tarafı yok ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000