02 Kasım 2016, Çarşamba 22:06:43

THY'de yeni atamalar

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi bugün aldığı kararla bazı birimlerde atama gerçekleştirdi. İşte THY'nin atamaları...
  • emine hanımbilet satış işinden ne çabuk planlama ve maliyet analisti olmuş yurt dışı nı becerememiş hayırlı olsun
  • Yolsuzluklara göz yuman (belkide kendileri de bu yolsuzluğun içinde)adaletsizler bu Dünya'dan GÖÇ etmeden Yaptıklarının cezasını hakkın adaletine toslayacak ve cezalarını çekecekler bundan hiç bir şüphem yok.İzliyoruz ve görüyoruz ve göreceğiz.bunca masumun ailesinin çoluk çocuğunun bedduasını ve vebalini alan hayatlarıyla oynayan Tahran müdürü ve (dağılmakta olan ekibi) bu olanlar yanınıza kar kalmaz.
  • Senin kafa iyimi ne içiyosun? . saçma fikirlerin duyguların , siyasal islamını al da başına çal. bu mevkileri işgal ediyosanız. akil, tecrube , ilim, bilim gerek. biyZe ne radikalliginden kit akilli.
  • THY zarar ediyor. Emekliliği geçeli 5 yıl olmuş müdürleri gönderin artık
  • Bundan sonra iki yüzlülük,dedikodu ve devreciliğe son.
  • Nerde hükümete düşman; gezici, ulusalcı ve dindar karşıtı var, hep yukarı mevkilerde. AKP'ye söyleyelim kazandıkları belediyeleride bunlara versinler. Bu nasıl iştir. Alenen dine dindara ve hükümete küfret müdür ol. Adaletsiz Dünya.
  • Yolsuzluklara göz yuman tahran müdürü duruyormu hala...
  • Sallasan müdüre çarpıyor.
  • Mükemmel ötesi bin insan geldi. Tebrikler.
  • Tok üst tipe gidince isim listenin yanına gittide kurtulduk yazmışlardı .....nocoment

Türk Hava Yolları İcra Komitesi bugün aldığı bir kararla bazı birimlerde atama gerçekleştirdi.

İşte THY'nin bugünkü atamaları;

Mustafa Demirak'ın Eğitim Hizmetleri Pazarlama ve Satış Müdürü olarak atanmasına,

Brüksel Müdürlüğü'nde Kurumsal Satış şefi olarak görev yapan Emine Ahmetoğlu Hakbilen'in Anadolujet Tarife ve Network Planlama Müdürü,

Uçuş İşletme Risk Değerlendirme Şefi olarak görev yapan sorumlu kaptan pilot Cihan Gülbiten'in Uçuş İşletme Risk Değerlendirme Müdürü olarak,

Tip Eğitim Müdürlüğü'nde Eğitim Kontrol Pilotu olarak görev yapan sorumlu kaptan pilot Öner Samyel'in Tip Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

THY'de yeni atamalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

temel temelli ~ 7 yıl önce
emine hanımbilet satış işinden ne çabuk planlama ve maliyet analisti olmuş yurt dışı nı becerememiş hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyareci ~ 7 yıl önce
Yolsuzluklara göz yuman (belkide kendileri de bu yolsuzluğun içinde)adaletsizler bu Dünya'dan GÖÇ etmeden Yaptıklarının cezasını hakkın adaletine toslayacak ve cezalarını çekecekler bundan hiç bir şüphem yok.İzliyoruz ve görüyoruz ve göreceğiz.bunca masumun ailesinin çoluk çocuğunun bedduasını ve vebalini alan hayatlarıyla oynayan Tahran müdürü ve (dağılmakta olan ekibi) bu olanlar yanınıza kar kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
radikal mi? ~ 7 yıl önce
Senin kafa iyimi ne içiyosun? . saçma fikirlerin duyguların , siyasal islamını al da başına çal. bu mevkileri işgal ediyosanız. akil, tecrube , ilim, bilim gerek. biyZe ne radikalliginden kit akilli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekli ~ 7 yıl önce
THY zarar ediyor. Emekliliği geçeli 5 yıl olmuş müdürleri gönderin artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 7 yıl önce
Bundan sonra iki yüzlülük,dedikodu ve devreciliğe son.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hükümet düşmanları ~ 7 yıl önce
Nerde hükümete düşman; gezici, ulusalcı ve dindar karşıtı var, hep yukarı mevkilerde. AKP'ye söyleyelim kazandıkları belediyeleride bunlara versinler. Bu nasıl iştir. Alenen dine dindara ve hükümete küfret müdür ol. Adaletsiz Dünya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hehe... ~ 7 yıl önce
Stand up yapsana.. Basit ve kolay anlaşılır şakaların var galiba. :-)
adaletsiz dünya ! ~ 7 yıl önce
dünyada adalet olsa senin gibiler ağızlarını açamazdı! kol saati alan,evlerinde kasalar çıkan,dolarları,euroları aile boyu götüren,paraları sıfırlayan ve daha birçok haltı yiyen dindarları ve bir zamanlar paraları,işleri,makamları,ihaleleri paylaştıkları,ne istediler de vermedikleri ama sonra aralarının bozulduğu dini bütün kardeşlerini de gördük merak etme yalaka,yağcı !
"03 Kasım 2016 - 18:39:00 adaletsiz dünya ! " Ya ~ 7 yıl önce
Söylediklerinin bir kısmı ( fetöcülerin Akparti içinde dışında yaptıkları, tam olarak gönlü Allah dostu olmayı arzulayanların ve buna gönül verenlerin savunduğu değerlere zarar veren şeyler) olsa bile, senin sonda yazdığın beni tam tarif etmez ben ŞERİATCİ VE RADİKAL BİR İSLAMCI' biriyim. Allah'tan korkarım. Şahit olduğuma yada şahit olunana ait gözlemimi yazdım. Sen ise beni birilerinin yalakası yaptın. Ben Allah c.c nün istediği gibi olayı arzu ederim. Allah senin benim hakkımda yaptığın bu iftirayı seni akıl baliğ sayıp kabul etsin dua ediyorum. Ediyorum ki bir kısım Dünyevi günahıma bu yazdığın iftira kafaret olsun. Cahillik edip daha fazla bilmeden konuşmada adam sanalım. İnanıyorsan iki rekat Allah'a secde ettiysen ve biraz imanın varsa sus konuşma iftira atarak daha fazla sekara yanaşma sonun iyi olmaz.
Katılıyorum ~ 7 yıl önce
Tamamen haklısın. Ama buna izin veren yöneticilere hesap sormak lazım. Yoksa bunlar kim ki ne ki ? makam koltuk için kılıktan kılıga giren dönek, menfaatçi tipler. Bugün müdür olurlar yarın başka bişey. Baksan bir kez oy atmamışlardır , hatta aile meclislerinde küfür etmişlerdir fakat karsılasınca el pence divan dururlar. Yazıkkkkkkk
sözde radikal'e ~ 7 yıl önce
radikal islamcı ve şeriatçı geçinenler, gitsin arabistan çöllerinde bedevi gibi yaşasınlar, modern batı dünyasının hiçbir nimetinden,buluşundan,ilacından,arabasından,uçağından vs faydalanmasınlar o zaman takdir edelim. mesela altyapısının hemen hepsini almanya'dan alan,teknoloji devi japonya'da milyonlarca tanrı var, çin'de de binlerce var, sanayi,bilim ve ilimde önde giden avrupa ülkelerinin çoğunda dini inanç yüzdesi çok düşük. radikal isen radikal yaşayacaksın lafta olmayacak aksi takdirde hepsi boş. o muhteşem aklınla millete cahil diyorsun da sen bu kafayla nesin acaba?
İhbarcı ~ 7 yıl önce
Yolsuzluklara göz yuman tahran müdürü duruyormu hala...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adaletsiz dünya ~ 7 yıl önce
bu ülkede oy vermedi diye insanları cezalandırmak, işden cıkarmak, işe almamak, yaşam hakkı vermemek, kendisi gibi inanmayanları yok etmek hangi dinde ve inancda var.? Bu şekilde yönetilen ülkelerin durumu belli, şeriatcıyım diyen kişiler şıkıştıklarında hep batıya giderler, nedense savundugu fikirlerle yönetilen ülkelere gideni görmedim. İslam tektir, radıkal ıslam, ılımlı islam gibi sifatları kullananlar İslama zarar verdiklerinin farkında değiller, çünkü olayları dar cercevede değerlendirebiliyorlar.
arel ~ 7 yıl önce
Sallasan müdüre çarpıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samyel ~ 7 yıl önce
Mükemmel ötesi bin insan geldi. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gunduz/Tok ~ 7 yıl önce
Tok üst tipe gidince isim listenin yanına gittide kurtulduk yazmışlardı .....nocoment

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000