22 Kasım 2018, Perşembe 19:32:33

THY'de yeni atamalar yapıldı

Türk Hava Yolları İcra Komitesi bazı birimlerde atamalar gerçekleştirdi.
  • Dosyalara selam torpile devammmm...
  • Allah rızası için Kabın eğitime de bir el atın. Bunların adaletsizliğinden bıktıkkk. Kendi yakın arkadaşlarına torpil geçiyorlar!Bizi de eziyorlar.Bizi yere geçtiğimize pişman ettiler .Yok mu adalettt! Bu başı boşluğa bir dur dıyecek yok mu ? Bu kadro hemen değişmeli duyun bizi.
  • BU HABERİN ALTINA YAPILAN YORUMLAR GERÇEK ÇALIŞAN MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇLARIDIR. YORUMLARI OKUYAN ÜST YÖNETİM KARAR VERSİN SIRADAKİ GİTMESİ GEREKEN KİŞİNİN KİM OLDUĞUNU.
  • Seninle yıllarca uçtuk,müdür olduktan sonra avm'de karşılaştığımızda yüzünü çevirip selamı bile esirgemiştin. Ne olursan ol adam ol önce! Onlarca kişinin ah'ını aldın , şimdi sırada yalnızlığın var , seni görürsem bir acı kahve ısmarlarım!
  • Memleketinde işini insanlara”bi lafımla işten atarım,bi lafımla işe alırım” diye anlatan TANSEL.sen kimin lafıyla gittin acep.amaan ,banane ya,yallah.
  • Kabinde idareci olmak gerçekten zor. Bu arkadaşlarla çalışmışlığımız var. Tansel ‘e çok şey diyebilirsiniz ama çalışkan dürüst ahlaklı ve adil biridir. Ahmet , Nevinin taa eğitimden beri getirdiği bir arkadaş. Ömrü ancak Nevin+6 aydır. Özlem ise khb de farklı düşünebilen insanlardan birisiydi. Geleceğin KHB BAŞKANI olacak derdim ama Nevin kesmiş yolunu. Pelin için orası zaten fazla büyüktü. Özetle khb yi ileri taşıyacak bir değişiklik olarak görmüyorum . Uçucu dostlarım hakkınızda hayırlısı olsun. Bu 3 arkadaşta ciddi bir kurumsal hafıza vardı. Haklarında da hayırlısı
  • NIYE DHMI EMEKLILIK YOK ÇOK YAZIK KARDESIM ADAMLAR IKI BUKLUM RESMEN DEDE NINELER VAR CALISAN GENCLERIN ONUNU ACIN
  • Gerek Ao gerek Teknik suyu çıktı. Nereye gelmek istersiniz çay'a soyleyin yeter. TT'de bir şeyden anlamayan saw başkanı kardeşini almış işe. Şef olmak istiyorsaniz da ince diye bir başkan var ona gidin. Bunlar Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz insanlar.
  • tgs ye alım var mı arkadaşlar?
  • DHMI'nin başına...

Türk Hava Yolları İcra Komitesi bazı birimlerde atamalar gerçekleştirdi.

THY İcra Komitesi'nin aldığı kararla birlikte;
Kargo HUB Koordinasyon Şefi Yavuk Aymelek Kargo Operasyonel Operasyon Müdürü,
Kargo İhracat Vardiya Şefi (Kargo Uçakları) Ersin Demir Kargo HUB Operasyonları Nöbetçi Müdürü,
Risk Değerlendirme ve Soruşturma Müdürü Onur Türksever Havacılık Güvenlik Müdürü,
Risk Değerlendirme ve Soruşturma Müdürlüğü'nde uzman olarak görev yapan Necmi Birinci Risk Değerlendirme ve Soruşturma Müdürü,
Eğitim Kontrol Kabin Memuru Banu Bilginer'in Kabin Ürün Müdürü olarak atandı.

Öte yandan Kabin Hizmetleri Başkanlığı’nda İdari Müdür olarak görev yapan Tansel Kaptan’ın yerine isr Eğitim Kontrol Kabin Memuru Ahmet Metin Ölmez atandı.

THY'de yeni atamalar yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (98)

Torpil airlines ~ 5 yıl önce
Dosyalara selam torpile devammmm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman ~ 5 yıl önce
Allah rızası için Kabın eğitime de bir el atın. Bunların adaletsizliğinden bıktıkkk. Kendi yakın arkadaşlarına torpil geçiyorlar!Bizi de eziyorlar.Bizi yere geçtiğimize pişman ettiler .Yok mu adalettt! Bu başı boşluğa bir dur dıyecek yok mu ? Bu kadro hemen değişmeli duyun bizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dingo ~ 5 yıl önce
Canım orası dingonun ahırıdır. Önce o bunak teyzeler gidecek sonra kifayetsiz müdür. Orda akli durumdan heyet raporlu öğretmen çalışıyor. Soyadı havacılıkla çok ilintili. Düşün artık gerisini.
777 Q ~ 5 yıl önce
BU HABERİN ALTINA YAPILAN YORUMLAR GERÇEK ÇALIŞAN MEMNUNİYETİ ANKETİ SONUÇLARIDIR. YORUMLARI OKUYAN ÜST YÖNETİM KARAR VERSİN SIRADAKİ GİTMESİ GEREKEN KİŞİNİN KİM OLDUĞUNU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tan-sel-oldu ~ 5 yıl önce
Seninle yıllarca uçtuk,müdür olduktan sonra avm'de karşılaştığımızda yüzünü çevirip selamı bile esirgemiştin. Ne olursan ol adam ol önce! Onlarca kişinin ah'ını aldın , şimdi sırada yalnızlığın var , seni görürsem bir acı kahve ısmarlarım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah tansel vah tansel ~ 5 yıl önce
Memleketinde işini insanlara”bi lafımla işten atarım,bi lafımla işe alırım” diye anlatan TANSEL.sen kimin lafıyla gittin acep.amaan ,banane ya,yallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hımm ~ 5 yıl önce
Kabinde idareci olmak gerçekten zor. Bu arkadaşlarla çalışmışlığımız var. Tansel ‘e çok şey diyebilirsiniz ama çalışkan dürüst ahlaklı ve adil biridir. Ahmet , Nevinin taa eğitimden beri getirdiği bir arkadaş. Ömrü ancak Nevin+6 aydır. Özlem ise khb de farklı düşünebilen insanlardan birisiydi. Geleceğin KHB BAŞKANI olacak derdim ama Nevin kesmiş yolunu. Pelin için orası zaten fazla büyüktü. Özetle khb yi ileri taşıyacak bir değişiklik olarak görmüyorum . Uçucu dostlarım hakkınızda hayırlısı olsun. Bu 3 arkadaşta ciddi bir kurumsal hafıza vardı. Haklarında da hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAKAFIT ~ 5 yıl önce
NIYE DHMI EMEKLILIK YOK ÇOK YAZIK KARDESIM ADAMLAR IKI BUKLUM RESMEN DEDE NINELER VAR CALISAN GENCLERIN ONUNU ACIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liyakatın dibi ~ 5 yıl önce
Gerek Ao gerek Teknik suyu çıktı. Nereye gelmek istersiniz çay'a soyleyin yeter. TT'de bir şeyden anlamayan saw başkanı kardeşini almış işe. Şef olmak istiyorsaniz da ince diye bir başkan var ona gidin. Bunlar Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 5 yıl önce
tgs ye alım var mı arkadaşlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Darısı ~ 5 yıl önce
DHMI'nin başına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000