21 Şubat 2017, Salı 19:54:07

THY'de yeni atamalar yapıldı

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi bu akşam aldığı kararla bazı birimlerde atama gerçekleştirdi. İşte ataması yapılan isimler...
  • Alın siZe son dakika haber; İlker Aycı yakında yolcu. Hadi hayırlı olsun
  • sen ne zaman müdür olacaksın yalamada kar etmedi demekki
  • adamlarla uğraşmayın ne yapsınlar aç mı kalsınlar cem kozlu şirketi bunlar için büyüt tü kayserili ler işe yaramayan çocuklarını memur yaparlarmış bunu bilmiyormusunuz
  • yurtdisinda ozellikle afedersiniz havaciliktan bir b*k anlamayan torpilli sefler gittikce cogaliyor. Yaptiklari tek is, maas almak ve keyfini cikarmak. Degil direk gorevlerini yapmak, aksine her seyi berbat ediyorlar. Yerli calisanlara engel olup, buyukluklerini gostermek asil amaclari. EE aldiklari maaslar malum, saglam rakamlar. Kiralari, yakit vs her sey sirket tarafindan karsilaniyor. Daha sonra "THY neden zarar etti?" sorusu geliyor gundeme. Iste bu torpilli ve is bilmeyenler yuzunden zarar ediyor..
  • Atama yerine ADM ve ACM işlemlerini hızlandirsinlar !
  • Tgs alımları hangi siteden duyuruluyor? Kendi sitesinden duyuru yapıyorlar mı?
  • bir ara bütün akp milletvekillerinin oğlu ,eşi falan müdürdü uzakdoğu da avrupa da , hala öyle mi ? torpilsiz makam sahibi olabilen var mı?
  • 6.5 milyar zarar ugratan torpilli müdür ve başkanar oturuyor siz neyle ugrasıyorsunuz!!!
  • Çalıştığım sektör THY'den çok farklı. Bilmem doğru mu düşünüyorum ama bizim 3 kişiyle yapacağımız organizasyonu THY 23 kişiyle yapıyor gibi görünüyor.
  • Tgs Alım KM çok mayış

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi bu akşam aldığı kararla bazı birimlerde atama gerçekleştirdi.

THY İcra Komitesi'nin aldığı kararla birlikte;

Seul Müdürü olarak görev yapan Muhammed Fatih Durmaz, Satış Başkan Yardımcısı (Doğu Avrupa ve Balkanlar),
Cakarta Müdürü olarak görev yapan Mehmet Faruk Gurulkan'ın Seul Müdürü,
Cakarta Müdürlüğünde Satış Şefi olarak görev yapan Fatih Güldaş'ın Cakarta Müdürü,
El Kasım Müdürü olarak görev yapan Salih Döğenci'nin de Dammam Müdürü olarak atandı.


AirportHaber

THY'de yeni atamalar yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Hasan ~ 7 yıl önce
Alın siZe son dakika haber; İlker Aycı yakında yolcu. Hadi hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayşi-yan ~ 7 yıl önce
sen ne zaman müdür olacaksın yalamada kar etmedi demekki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temel temelli ~ 7 yıl önce
adamlarla uğraşmayın ne yapsınlar aç mı kalsınlar cem kozlu şirketi bunlar için büyüt tü kayserili ler işe yaramayan çocuklarını memur yaparlarmış bunu bilmiyormusunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam ~ 7 yıl önce
yurtdisinda ozellikle afedersiniz havaciliktan bir b*k anlamayan torpilli sefler gittikce cogaliyor. Yaptiklari tek is, maas almak ve keyfini cikarmak. Degil direk gorevlerini yapmak, aksine her seyi berbat ediyorlar. Yerli calisanlara engel olup, buyukluklerini gostermek asil amaclari. EE aldiklari maaslar malum, saglam rakamlar. Kiralari, yakit vs her sey sirket tarafindan karsilaniyor. Daha sonra "THY neden zarar etti?" sorusu geliyor gundeme. Iste bu torpilli ve is bilmeyenler yuzunden zarar ediyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevgili Adam, ~ 7 yıl önce
Arkadasimiz Endonezya'da baska Turk firmasinda calisirken bisekilde! oturum icin sponsor olunup Sef oluyor sonra seflik suresi degil sirkete gireli 2 yil olmadan Endonezya Muduru oluyor,sen hala bisey bilmeyen Sef,Sef'in yakiti ve Sef'in kirasina takilmissin.
Eksik bilgi ~ 7 yıl önce
Çetin bey okuyucularınıza yanlış ve eksik bilgi veriyorsunuz. İlker bey AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'ne 10bin yolcu taşıyoruz demedi. AMERİKAYA dedi. Türk Hava Yolları’nın, Amerika kıtasında Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston, Montreal ve San Francisco, Miami, Atlanta, Havana, Caracas uçuş noktalarının frekanslarını ve uçak tiplerini hesaplarsanız 10-12 bin arası rakamlar çıkmaktadır. Saygılar.
ADM ve ACM ~ 7 yıl önce
Atama yerine ADM ve ACM işlemlerini hızlandirsinlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs alımı ~ 7 yıl önce
Tgs alımları hangi siteden duyuruluyor? Kendi sitesinden duyuru yapıyorlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 7 yıl önce
bir ara bütün akp milletvekillerinin oğlu ,eşi falan müdürdü uzakdoğu da avrupa da , hala öyle mi ? torpilsiz makam sahibi olabilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil ~ 7 yıl önce
Özel sektöre giremeyen veya iş bulamayan torpillier devlet sayesinde para kazanıyor.
yazık ~ 7 yıl önce
6.5 milyar zarar ugratan torpilli müdür ve başkanar oturuyor siz neyle ugrasıyorsunuz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 7 yıl önce
Çalıştığım sektör THY'den çok farklı. Bilmem doğru mu düşünüyorum ama bizim 3 kişiyle yapacağımız organizasyonu THY 23 kişiyle yapıyor gibi görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görünmeyen yüz ~ 7 yıl önce
Keşke dediğiniz konu şirketin her yerinde öyle olsa. Bir grup var unutulmuş personel, vakitlerini sadece internette geçiriyor. Tabiki bu arkadaşlar zamanını bu şekilde geçirip hiç üşenmeden her ayın 8'inde gece 00:01'de maaşlarını aksatmadan alıyor.. Bir grup var ki 5 THY personelinin yapması gereken işi sadece 1 taşeron yapıyor..
Öylesine ~ 7 yıl önce
Tam da uçuş eğitimi anlatıyorsun. Öyle personeller varki ayda 1 5 dk işi var kadın hep hasta üstüne 5 bin tl para alıyor. 20 küsür yılda hiiiiçç çalışmadan emekli olacak kısmetse elinde çay bardağı ve sürahisiyle ortada gezinir ağlak suratıyla zavallı taşeron da 3 kişilik iş para asgari ücretle. Uyu yönetim iyi uykular
Alım,KM ~ 7 yıl önce
Tgs Alım KM çok mayış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000