06 Haziran 2017, Salı 17:18:51

THY'de yeni atama

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi yeni bir atama kararı aldı.
  • Betül kesinlikle doğru bir atamadır. Tecrübeli olduğu bir alanda müdür olması sevindirici. Çalışmayan adam planlamada kalmasın..
  • ekip planlamada bilmem ne müdürü olan zat da kargo'dan geldi. hayatında daha önce ekip planlama nedir bilmiyordu ki orası da thy'deki birçok birim gibi liyakat isteyen bir bölüm o nasıl oraya müdür yapıldı peki? thy'de asıl mesleği veteriner olan müdür bile var ! ayrıca böyle örnekler thy'de sürüsüne bereket bunları bilmiyorsanız ya o şirkette çalışmıyorsunuz ya da çalışıyorsunuz da yandaşlarınızdan biri müdür oldu diye onun yalakalığını yapıyorsunuz !
  • Doğru belki TK'da bir yerlere gelmek için arkan olması şart ama atandığı bölüm itibarıyla liyakat gerektiren bir bölüm. Bu koltuğu; kapasiteye ve çalışma azmine sahip birine vermiş olmaları sevindirici. Hiç tanımadan yorum yazan insanların rahatlığına da şaşırmamak elde değil, çamur atmak bu kadar kolay mı, vicdanınız nasıl el veriyor? İnşaallah nice başarılara imza atar o koltukta.
  • Ekip tahsis birimindeki kifayetsiz müdürleri değiştirsin THY..
  • Çok yazık ki şu yorumlar şirket kültür ve profesyonellik seviyesini gösteriyor.Hazmedin arkadaşlar. Asıl haketmeyenlere sıkıysa laf edin; tanımadıklarımızı karalamayın. Genel kanıdır diye herkesi yaftalamayın.
  • Başarılarının devamını dileriz,hakederek biryerlere gelenlere kimse çamur atmaya kalkmasın.
  • ülkeyi yönetenlerin,onların thy'de yönetici yaptıklarının ve onların thy'de işe aldıklarının,yetki verdiklerinin başarıları,özellikleri,yetenekleri ne seviyede ülkemizin ekonomik durumunun ve thy'nin korkunç zararından belli...
  • torpil havayollarından bir başka torpil haberi daha. şaşırdık mı tabii ki hayır. dün savcının bylock kullanan aktif 12 vali var ama dokunamıyoruz haberine nasıl şaşırmıyorsak thy'deki torpil haberlerine de şaşırmıyoruz...
  • Bu kerameti kendinden menkul bayanın şirkete torpille girip torpille müdür olduğu çok aşikar kendisi gibi torpilli bayağı bir taraftarı da var yorumlarda iyi örgütlenmişler zira beğendim beğenmedim puanlamasında ve aile bilgilerinin paylaşımında herşey belli. İşi gücü bırakmışlar kendisi hakkında olumlu yorumları beğeniyor olumsuzları beğenmiyorlar ama böyle yapmakla gerçekleri saklayamazsınız. Bu bayanın işe alım,atama,bölüm değiştirme vs herşeyin torpil,referans,tanıdıkla yapıldığı bir şirkete kimsenin hakkını yemeden girip müdür olduğunu aklı başında,vicdanı olan kimseye anlatamazsınız.
  • Ne kadar kolay değilmi bir insanı karalamak. Hele ki bu insan gerçekten çalışan hak eden biri ise ne kadar acı aslında. Asıl toplumsal sorunumuz aslında şu; çalışmamak ve çalışanı aşağı çekmek için karalamak. Tembellik kolay para kazanma hırsı iliklerine işlemiş toplumun. Bu kız ya hak ederek geldiyse bu noktaya? Hiç düşündünüzmü? Bu yazdığınız çirkin yorumları annesi babası kocası kardeşi okuyorsa? Empati yapsanızda bir kendinizi onun yerine koysanız? Bildiğinizi yazmayın demiyorum ama bilmeden yazdıklarınız günah değilmi? Ah almak emeği karalamak bu kadar kolaymı? Gün gelir aynı duruma düşersiniz etme bulma dünyasıdır bu. Biraz vicdan biraz empati biraz sağduyu tek gereken bu. Unutmayın kul hakkı diye birşey var...

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi yeni bir atama kararı aldı.

Buna göre Ürün Planlama Başkanlığı'nda mühendis olarak görev yapan Betül Doğancı'nın Network Gelişim Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

THY'de yeni atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Tebrikler ~ 7 yıl önce
Betül kesinlikle doğru bir atamadır. Tecrübeli olduğu bir alanda müdür olması sevindirici. Çalışmayan adam planlamada kalmasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne liyakati ? ~ 7 yıl önce
ekip planlamada bilmem ne müdürü olan zat da kargo'dan geldi. hayatında daha önce ekip planlama nedir bilmiyordu ki orası da thy'deki birçok birim gibi liyakat isteyen bir bölüm o nasıl oraya müdür yapıldı peki? thy'de asıl mesleği veteriner olan müdür bile var ! ayrıca böyle örnekler thy'de sürüsüne bereket bunları bilmiyorsanız ya o şirkette çalışmıyorsunuz ya da çalışıyorsunuz da yandaşlarınızdan biri müdür oldu diye onun yalakalığını yapıyorsunuz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE ~ 7 yıl önce
Bahsettiğin kargocu, parti teşkilatında faal bir adam, facebook'a sürekli parti bayraklı resim yükler...işte karşılığını almış. Siz hala liyakatten bahsediyorsunuz :))) Liyakat öleli çok oldu. Allah rahmet eylesin. Şimdi devir helal-haram demeden eline ne geçerse yeme devri..yazık ülkeye.
Eskilerden ~ 7 yıl önce
Doğru belki TK'da bir yerlere gelmek için arkan olması şart ama atandığı bölüm itibarıyla liyakat gerektiren bir bölüm. Bu koltuğu; kapasiteye ve çalışma azmine sahip birine vermiş olmaları sevindirici. Hiç tanımadan yorum yazan insanların rahatlığına da şaşırmamak elde değil, çamur atmak bu kadar kolay mı, vicdanınız nasıl el veriyor? İnşaallah nice başarılara imza atar o koltukta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kifayet ~ 7 yıl önce
Ekip tahsis birimindeki kifayetsiz müdürleri değiştirsin THY..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hazımsızlar ordusu ~ 7 yıl önce
Çok yazık ki şu yorumlar şirket kültür ve profesyonellik seviyesini gösteriyor.Hazmedin arkadaşlar. Asıl haketmeyenlere sıkıysa laf edin; tanımadıklarımızı karalamayın. Genel kanıdır diye herkesi yaftalamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RBB ~ 7 yıl önce
Başarılarının devamını dileriz,hakederek biryerlere gelenlere kimse çamur atmaya kalkmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boşa üflemeyin ~ 7 yıl önce
ülkeyi yönetenlerin,onların thy'de yönetici yaptıklarının ve onların thy'de işe aldıklarının,yetki verdiklerinin başarıları,özellikleri,yetenekleri ne seviyede ülkemizin ekonomik durumunun ve thy'nin korkunç zararından belli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masal ~ 7 yıl önce
torpil havayollarından bir başka torpil haberi daha. şaşırdık mı tabii ki hayır. dün savcının bylock kullanan aktif 12 vali var ama dokunamıyoruz haberine nasıl şaşırmıyorsak thy'deki torpil haberlerine de şaşırmıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masal'a ~ 7 yıl önce
torpil derken? Atanan kişiyi tanıyo musun da torpil diyorsun?
torpil airlines ~ 7 yıl önce
Bu kerameti kendinden menkul bayanın şirkete torpille girip torpille müdür olduğu çok aşikar kendisi gibi torpilli bayağı bir taraftarı da var yorumlarda iyi örgütlenmişler zira beğendim beğenmedim puanlamasında ve aile bilgilerinin paylaşımında herşey belli. İşi gücü bırakmışlar kendisi hakkında olumlu yorumları beğeniyor olumsuzları beğenmiyorlar ama böyle yapmakla gerçekleri saklayamazsınız. Bu bayanın işe alım,atama,bölüm değiştirme vs herşeyin torpil,referans,tanıdıkla yapıldığı bir şirkete kimsenin hakkını yemeden girip müdür olduğunu aklı başında,vicdanı olan kimseye anlatamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil?? ~ 7 yıl önce
asıl aklı basında ve vicdanı olan kimse bilip bilmeden tanımadıgı biri hakkında yorum yapmaz... belkide bu sekilde bilmeden yorum yaptıgında sen bahsi gecen kişinin hakkını yiyorsun? ah bi bilseniz bi arastırma huyunuz olsa bir insanın gunahını almadan bir dusunseniz...
Adalet ~ 7 yıl önce
Ne kadar kolay değilmi bir insanı karalamak. Hele ki bu insan gerçekten çalışan hak eden biri ise ne kadar acı aslında. Asıl toplumsal sorunumuz aslında şu; çalışmamak ve çalışanı aşağı çekmek için karalamak. Tembellik kolay para kazanma hırsı iliklerine işlemiş toplumun. Bu kız ya hak ederek geldiyse bu noktaya? Hiç düşündünüzmü? Bu yazdığınız çirkin yorumları annesi babası kocası kardeşi okuyorsa? Empati yapsanızda bir kendinizi onun yerine koysanız? Bildiğinizi yazmayın demiyorum ama bilmeden yazdıklarınız günah değilmi? Ah almak emeği karalamak bu kadar kolaymı? Gün gelir aynı duruma düşersiniz etme bulma dünyasıdır bu. Biraz vicdan biraz empati biraz sağduyu tek gereken bu. Unutmayın kul hakkı diye birşey var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000