02 Temmuz 2021, Cuma 00:54:27

THY'de yabancı pilotlara bildiri

Türk Hava Yolları (THY) ücretsiz izne çıkardığı yabancı pilotlara yazı gönderdi.
  • Ulan bozdun bütün planı.
  • Yorumlara bakinca ne kadar ici curumus, fesatliktan hasetinden olen insan varsa THY ye toplamislar, oyle anlasiliyor. Ikamet ve calisma izni ve hatta "guvenilir bir firmada" isi olan insanlari, yediden yetmise heeeerkez icin zor geven boyle bi donemde, sirf kimlik kartlari yabanci diye ne guzel yaftaliyorsunuz, otekilestiriyorsunuz disliyorsunuz. Yabancida aidiyet duygusu olmazmis, lafa bak. Sen nerden bileceksin? Sen kimsin ki baskasinin duygu dusuncelerini yargilayip kestirip atabiliyosun?Gun olur devran doner, dilerim sira hepinize gelsin, birilerinin otekilestirdigi de sizin "kategorinis" olur. Yazik.
  • Bu ingilizce yazan Harvard iken Major Ingilizce olmali.
  • Yabancı kaptan ya da yabancı kabin memuru olmasına karşı değilim ama bu ülkede çalışıp dilini öğrenmeye gerek duymuyorum diyene karşıyım!!!! Ekmek yediğin ülkenin şirketin dilini öğrenmek zorundasın. Türk yolcu gördümü kaçamazsın ben anlamıyorum diyipte. Bence öğrenme zorunluluğu getirilmeli, kendi ülkemizde biz yabancı kaldık onlar anlamıyor diye.
  • Verilen maaslar yabancı pilotlari sirkette tutmaya yonelik ücretler. Birdaha dusunelim..
  • they will come back only for vacation. there is no one looser enough to accept these terms. same for natives. Believe me there are too many waiting in the shadow for a brighter future.
  • çoğunu kovacaklar. yarı maaşa çalışacak 3000 işsiz türk pilot var ama bunlar yetmez tk'ya bu kez 200bin eurodan satar sağ koltuğunu, yine doldurur kokpitini. bizim "havacılık fedaileri" ve "cocukluktan beri pilotlugun hayali ile yaşayan gençler" gözü kapalı imzalar hemen instagram adını kpt200lukcadet yapar. tk'ya pilot mu yok.
  • Bak hele hele, bide kanun manun maddesi serpistirmisler. Sanki çok kanuna falan riayet eden bir şirketti de!
  • Yabancı düşmanlığı gibi almayın ama TOMBI girişte KKTC Ercan’ı aramaya gerek yok diyen expat gördü bu gözler. Hakkında raporlar olmasına rapmen sanırım uçmaya devam ediyor. O yuzden hiç beynimi yoramam bu kısır tartışmaya..
  • Turkiye cok guzel...ben sevmek turkiye...para bol...turkiye ucuz..turk pilotlar issiz ama ben calisiyor...turkler cok iyi...deniz cok guzel...yemekler cok guzel...turkler bana hizmet eder...tesekkur

Türk Hava Yolları (THY) ücretsiz izne çıkardığı  yabancı pilotlara yazı gönderdi.

THY'den yabancı pilotlara gönderilen bildiride bir toplantı düzenleneceği ve bu toplantıya pilotların katılması istendi. Yabancı pilotlar ile yapılacak toplantıda THY'nin çalışma şartlarının anlatılacağı ve şartlara uymayan pilotların iş akitlerinin feshedileceği belirtildi. 

THY'nin yabancı pilotlarla yapacağı toplantının gelecek hafta planlandığı öğrenildi. 

©AirportHaber

THY'de yabancı pilotlara bildiri

Yorumlar Tüm Yorumlar (107)

Yabancı pilot ajan ~ 3 yıl önce
Ulan bozdun bütün planı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Personeli ~ 3 yıl önce
Yorumlara bakinca ne kadar ici curumus, fesatliktan hasetinden olen insan varsa THY ye toplamislar, oyle anlasiliyor. Ikamet ve calisma izni ve hatta "guvenilir bir firmada" isi olan insanlari, yediden yetmise heeeerkez icin zor geven boyle bi donemde, sirf kimlik kartlari yabanci diye ne guzel yaftaliyorsunuz, otekilestiriyorsunuz disliyorsunuz. Yabancida aidiyet duygusu olmazmis, lafa bak. Sen nerden bileceksin? Sen kimsin ki baskasinin duygu dusuncelerini yargilayip kestirip atabiliyosun?Gun olur devran doner, dilerim sira hepinize gelsin, birilerinin otekilestirdigi de sizin "kategorinis" olur. Yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 3 yıl önce
Bu ingilizce yazan Harvard iken Major Ingilizce olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabinciyiz ~ 3 yıl önce
Yabancı kaptan ya da yabancı kabin memuru olmasına karşı değilim ama bu ülkede çalışıp dilini öğrenmeye gerek duymuyorum diyene karşıyım!!!! Ekmek yediğin ülkenin şirketin dilini öğrenmek zorundasın. Türk yolcu gördümü kaçamazsın ben anlamıyorum diyipte. Bence öğrenme zorunluluğu getirilmeli, kendi ülkemizde biz yabancı kaldık onlar anlamıyor diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mali ~ 3 yıl önce
Verilen maaslar yabancı pilotlari sirkette tutmaya yonelik ücretler. Birdaha dusunelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
expats ~ 3 yıl önce
they will come back only for vacation. there is no one looser enough to accept these terms. same for natives. Believe me there are too many waiting in the shadow for a brighter future.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para lazım ~ 3 yıl önce
çoğunu kovacaklar. yarı maaşa çalışacak 3000 işsiz türk pilot var ama bunlar yetmez tk'ya bu kez 200bin eurodan satar sağ koltuğunu, yine doldurur kokpitini. bizim "havacılık fedaileri" ve "cocukluktan beri pilotlugun hayali ile yaşayan gençler" gözü kapalı imzalar hemen instagram adını kpt200lukcadet yapar. tk'ya pilot mu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt 737 ~ 3 yıl önce
Bak hele hele, bide kanun manun maddesi serpistirmisler. Sanki çok kanuna falan riayet eden bir şirketti de!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan advisory ~ 3 yıl önce
Yabancı düşmanlığı gibi almayın ama TOMBI girişte KKTC Ercan’ı aramaya gerek yok diyen expat gördü bu gözler. Hakkında raporlar olmasına rapmen sanırım uçmaya devam ediyor. O yuzden hiç beynimi yoramam bu kısır tartışmaya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabanci pilot ~ 3 yıl önce
Turkiye cok guzel...ben sevmek turkiye...para bol...turkiye ucuz..turk pilotlar issiz ama ben calisiyor...turkler cok iyi...deniz cok guzel...yemekler cok guzel...turkler bana hizmet eder...tesekkur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000