25 Ocak 2022, Salı 17:04:02

THY'de vize krizi!

Türk Hava Yolları, mevcut durumda ABD'ye gidecek bazı uçaklarına ekip bulmakta zorluk çekiyor.
  • ABD turistik vizeyide 10 yıllık veriyor kendim aldım. Yalancı diyor birde :D:D
  • Ne insanlık saç ile sakalla ölçülür ne de yaptığınız işin kalitesi ve cefası. Bütün opearsyonu 40 saat uyumadan yukarıdaki restorantta yemek hakkı bile tanınmadan sadece bir iki kaptanın hayrına uçaktan getirdiği ikramlarla geçiren 5-6 kişinin tüm operasyon boyunca hem sizlere yardımcı olmaya çalışması, hem de işini az personelle devam ettirme çabası belli ki rahatsızlığa sebebiyet vermiş. Blok boşu olmayan, haftanın 6 günü 3lü vardiya düzeninde işe gelip giden insanlara bu kadar kolay çamur atmak, aldığı paranın hesabını sormaya çalışmak, vicdanen sizi rahat hissettiriyorsa çok da söyleyecek bir söz yok demektir.
  • Her tur abd ve montreal gorevine giderim, yazin olursa daha iyi olur
  • Şubat ayında, Bos ve ewr yazmışlar. Amerika'ya gitmek isteyenleri anlamıyorum geçen ay 1 hamburger kolaya 300lira verdim, sanki dolar 2lira bayiliyosunuz Marşılda saçma sapan şeyler almaya
  • THY avrupada gormek istemiyoruz, Stay away.
  • Kaptan bu şirkette ne zaman bulunamadı da uçak kalkmadı? görülmüş şey mi? Tiplere bakın uçuş ekibi derken kokpiti kastediyormuş, ah yazık ya şunları biraz pohpohlayın,pohpohları azalmış. Her şeye evet diyen adamcıklar gelmiş burda eksik olabileceklerini sanarak, yazar kitâbi tanım biliyormuş gibi akıl dağıtmaya çalışıyor!
  • 8 kisi yapiyor 330cular zaten erlari. bi de şef. tam bir rezalet!
  • Bak diyor ki;Ekiplerden bazılarının pandemi nedeniyle vize alamadığı, bazılarının ise ücretsiz izinde olduğu belirlendi. 777 filosunda kaç kokpit ücretsiz izinde?
  • Nekadar cok amerika hayranlari var ama malum amerikada Turk hayranligi yok
  • Ücretsiz izin alıp amerikada über yaparak dolar kazananan kabinciler vizeyi nasıl alıyor onlara sorun anlatsınlar size yöntemi

Türk Hava Yolları, mevcut durumda ABD'ye gidecek bazı uçaklarına ekip bulmakta zorluk çekiyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY'nin ABD'ye gidecek bazı uçaklarına uçuş ekibi bulunamıyor. Uçuş ekiplerinde ABD vizesi olan personel bulunamadığı bu nedenle uçakların ABD'ye gitmesinin riske girdiği öğrenildi.

Ekip planlamanın hem ABD vizesi olan hem de B777 Tip sertifikası olan uçuş ekibi bulmak için yoğun bir çaba sarfettiği ancak bu konuda bir belirsizlik olduğu kaydedildi.

Ekiplerden bazılarının pandemi nedeniyle vize alamadığı, bazılarının ise ücretsiz izinde olduğu belirlendi. Hem vizesi hem de tip sertifikası olan ekiplerin de mesai aşımı nedeniyle uçuş yapamaması ABD'ye gidecek uçakların önünde en büyük engel olarak duruyor.

Türk Hava Yolları ekip planlamanın  bu sorunu aşmak için çeşitli girişimlerde bulunduğu ancak henüz olumlu bir sonuca ulaşamadığı öğrenildi.

©AirportHaber

THY'de vize krizi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (150)

Çok Bilmiş ~ 2 yıl önce
ABD turistik vizeyide 10 yıllık veriyor kendim aldım. Yalancı diyor birde :D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
planlama lordu ~ 2 yıl önce
Ne insanlık saç ile sakalla ölçülür ne de yaptığınız işin kalitesi ve cefası. Bütün opearsyonu 40 saat uyumadan yukarıdaki restorantta yemek hakkı bile tanınmadan sadece bir iki kaptanın hayrına uçaktan getirdiği ikramlarla geçiren 5-6 kişinin tüm operasyon boyunca hem sizlere yardımcı olmaya çalışması, hem de işini az personelle devam ettirme çabası belli ki rahatsızlığa sebebiyet vermiş. Blok boşu olmayan, haftanın 6 günü 3lü vardiya düzeninde işe gelip giden insanlara bu kadar kolay çamur atmak, aldığı paranın hesabını sormaya çalışmak, vicdanen sizi rahat hissettiriyorsa çok da söyleyecek bir söz yok demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekman ~ 2 yıl önce
Her tur abd ve montreal gorevine giderim, yazin olursa daha iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ameriga ~ 2 yıl önce
Şubat ayında, Bos ve ewr yazmışlar. Amerika'ya gitmek isteyenleri anlamıyorum geçen ay 1 hamburger kolaya 300lira verdim, sanki dolar 2lira bayiliyosunuz Marşılda saçma sapan şeyler almaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 2 yıl önce
THY avrupada gormek istemiyoruz, Stay away.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit kırüv ~ 2 yıl önce
Kaptan bu şirkette ne zaman bulunamadı da uçak kalkmadı? görülmüş şey mi? Tiplere bakın uçuş ekibi derken kokpiti kastediyormuş, ah yazık ya şunları biraz pohpohlayın,pohpohları azalmış. Her şeye evet diyen adamcıklar gelmiş burda eksik olabileceklerini sanarak, yazar kitâbi tanım biliyormuş gibi akıl dağıtmaya çalışıyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 2 yıl önce
8 kisi yapiyor 330cular zaten erlari. bi de şef. tam bir rezalet!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eksik ~ 2 yıl önce
Bak diyor ki;Ekiplerden bazılarının pandemi nedeniyle vize alamadığı, bazılarının ise ücretsiz izinde olduğu belirlendi. 777 filosunda kaç kokpit ücretsiz izinde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerturkiye ~ 2 yıl önce
Nekadar cok amerika hayranlari var ama malum amerikada Turk hayranligi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çin çin ~ 2 yıl önce
İki yıldır çin ve çevresindeki karantina otellerinde kalsaydın vizen yok diye, amerika vizesi için sen de koştururdun ;)
Ücretsiz überci ~ 2 yıl önce
Ücretsiz izin alıp amerikada über yaparak dolar kazananan kabinciler vizeyi nasıl alıyor onlara sorun anlatsınlar size yöntemi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000