06 Mart 2020, Cuma 20:17:35

THY'de tüm dergiler toplatıldı

Türk Hava Yolları, bir çok ülkede görülen ve etkisi yayılmaya devam eden Korona virüsüne karşı ciddi tedbirler almaya devam ediyor.
  • Keskem dergilerin yerine THY yonetimindeki hainleri toplasadiniz.
  • Kabin memurlarini azaltalim, artik bir sey yapmiyorlar, kapiya nobete gerek yok kacinci yuzyildayiz, Katmanduda yolcu evacuationi kendi basllatti, artik bilen yolcu var
  • Fransa da virüs hızla yayılıyor.Thy derhal Fransa uçuşlarını iptal etmeli
  • Vüris ile ilgili alınmiş en etkili karar.Dünya sağlık örgütü 2020 yılının bu daldaki ödülünü kesin THY nın ilgili bölüme vermeli.
  • Neredeyse dünyanın her ülkesine bulaşmış hastalık bize uğramamış ama herkes önlem alınmalı, alınmıyor yazmış hasta mısınız? Önlemler yeterli demek ki..
  • Dergilerin kaldırılması çok gereksiz bir tedbir.Küçük düşünen karar alıcıların uygulaması.Daha profesyonelce tedbirler alınmalı, medya da bu tedbirler ile var olmalıdır. THY dergileri kaldırdı ,haberi diğer tedbirlerin önüne geçmiş oldu,daha çok profesyonellik lütfen.
  • Derginin ne sucu var
  • Korona virüsü “fragile” bir virüstür dergi yolcu için sorun olmaz boşuna kaldırmışsınız
  • Zaten dergileri ay sonunda çöpe atıyoruz boşuna masraf hele gazete sorma en son gazeteyi ben mesela 10 yıl önce aldım şimdi gazete almıyorum
  • Adam masalara dokunmuyor m? Kemeri tutmuyor mu? Tuvalete oturmuyor mu?

Türk Hava Yolları, bir çok ülkede görülen ve etkisi yayılmaya devam eden Korona virüsüne karşı ciddi tedbirler almaya devam ediyor.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; THY uçaklarındaki dergiler toplatıldı. Skylife dergisi başta olmak üzere bilgilendirici tüm kağıt ve degileri toplatan THY, ikinci bir karara kadar seferlerini dergisiz icra edecek.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, bugün yaptığı açıklamada virüse karşı önlemlerin ciddi şekilde devam ettiğini uçakların dezenfekte edildiğini duyurmuştu.

Aycı; ‘Risk grubu olarak ilan edilen ülkeler konusundaki buralara seyahat eden uçaklarımızı da etkisi kanıtlanmış bilimsel yöntemlerle dezenfekte ediyoruz temizliğini tam olarak yapıyor ondan sonra sefere alıyoruz. Misafirlerimize endişesiz olarak seyahat ortamı sunmaya devam ettiğimizi de burada ifade etmek isterim’ demişti.

©AirportHaber

THY'de tüm dergiler toplatıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Gurbetci ~ 4 yıl önce
Keskem dergilerin yerine THY yonetimindeki hainleri toplasadiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 4 yıl önce
Kabin memurlarini azaltalim, artik bir sey yapmiyorlar, kapiya nobete gerek yok kacinci yuzyildayiz, Katmanduda yolcu evacuationi kendi basllatti, artik bilen yolcu var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz ~ 4 yıl önce
KTM yolcusu nasil evac baslatsin bu yolcu alman isvicre fin yolcusu degil KTM yolcusu hic gormemissin anlasilan Adam WC varligindan bir haber ucakta troley yuvasina edebilir miyim diye hesap ediyor
737ci ~ 4 yıl önce
Fransa da virüs hızla yayılıyor.Thy derhal Fransa uçuşlarını iptal etmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X Man ~ 4 yıl önce
Vüris ile ilgili alınmiş en etkili karar.Dünya sağlık örgütü 2020 yılının bu daldaki ödülünü kesin THY nın ilgili bölüme vermeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiç ~ 4 yıl önce
Neredeyse dünyanın her ülkesine bulaşmış hastalık bize uğramamış ama herkes önlem alınmalı, alınmıyor yazmış hasta mısınız? Önlemler yeterli demek ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Dergilerin kaldırılması çok gereksiz bir tedbir.Küçük düşünen karar alıcıların uygulaması.Daha profesyonelce tedbirler alınmalı, medya da bu tedbirler ile var olmalıdır. THY dergileri kaldırdı ,haberi diğer tedbirlerin önüne geçmiş oldu,daha çok profesyonellik lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cleaning ~ 4 yıl önce
tedbir tabiki ellerinizdeki mikroplar bulaşır hapşırık tan kalan artıkların kalır onlar bulaşır ama beyin olmayınca boş
komik ~ 4 yıl önce
nasıl yapsam da eleştirsem hiç takdir etmesem
baska yolcu ~ 4 yıl önce
Tedbir tasarruf icin degil o magazin binlerce kisi eliyecek hapsuran tiksiran oksuren o magazinide eliyecek mikroplar oldugu gibi magazin sayfalarinda dolasacak bence cok mantikli karar yolcu.. yorum yapacaksan once mantigini dusun sonra negatif yorumunu yap
Yavv ~ 4 yıl önce
Derginin ne sucu var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Korona bahane tasarruf şahane
Aslında ~ 4 yıl önce
Tasarruf değil dergi olmayınca zarar içi teklam dolu
sucu ~ 4 yıl önce
Dergiyi senin okudugun gibi yuzlerce insan okuyacak o dergiyi elleyen kisi hapsircak oksurecek derginin sayfalarini cevirmeye devam edecek ve mikroplar dergiye yapisacak ve dergiyi sen okuyacaksin mikroplar senin elinde dolasacak derginin sucu kolay mikrop almak.. ve dergi toplamak yarar yerine zarar THY icin dusunun reklam yapan birsuru sirket iptal
Jason ~ 4 yıl önce
Korona virüsü “fragile” bir virüstür dergi yolcu için sorun olmaz boşuna kaldırmışsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 4 yıl önce
Zaten dergileri ay sonunda çöpe atıyoruz boşuna masraf hele gazete sorma en son gazeteyi ben mesela 10 yıl önce aldım şimdi gazete almıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de... ~ 4 yıl önce
Adam masalara dokunmuyor m? Kemeri tutmuyor mu? Tuvalete oturmuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aysun ~ 4 yıl önce
Kardeş ne koranaymis beee
321Crew ~ 4 yıl önce
İyi de onlar dezenfekte edilebiliyor, ama dergiler vb edilemiyor
vatandaş ~ 4 yıl önce
dergileri temizleme şansları var mı sizce?
selam ~ 4 yıl önce
Napsın kemeri,masayı da mı söksün?
Vatandas'in sorusuna ~ 4 yıl önce
dergi, kitap vs. gibi kagittan olusan objeler dezenfekte edilemiyor ilaci sikinca parlacandigi icin. Örnegin karantinada kalan hastalar taburcu edilirken tüm sahsi esyalari dezenfekte edilip iade ediliyor, fakat varsa okuduklari kitaplar, onlar imha ediliyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000