03 Ocak 2022, Pazartesi 17:04:49

THY'de tip eğitim kursları yeniden başladı

Türk Hava Yolları'nda 2 yıldır ertelenen pilot tip eğitim kursları başlıyor.
  • Bin pilot akınlarda çocuklar gibi şendik Bin pilot o gün dev gibi bir körfezi doldurk doldur bitiremedik .. Ne körfezmiş arkadaş...
  • Tipler mezun olmadan önce belirleniyor paşam bilmiyorsan öğren o koltuğa doğduğunda oturmadın. Bu insanlar 2 yıldır airbusa çalışıyordu. Gelip burda millete sallayın anca gergin 37 tayfa
  • hostes hv yllarıNın, tip i tip leri . çile çekersiniz , gidin yırtdışında çalışıN. kokpit e zerre saygı, takdir yok burada!
  • Tecrübeli ağalar çok gazlamayın birbirinizi kimsenin bir yere gittiği yok.
  • Büyük kazık atmışlar, dayısı emmisi olan 1 kişi yok muydu içlerinde. Yatıp kalkıp 777ye geçmek için dua edecekler. 737 şirketin üvey departmanı, neyse sağlık olsun, moral bozmak yok.
  • Bi işsizlilten kırım kırım kırılalım torpilliler tip beğenmesin.. bunları da gördük..
  • Çünkü gidecek yüzlerce tecrübeli pilotun yerini doldurmak lazım. Bize şöför gözüyle bakanların, bizlerin dünyanın herhangi bir havayolu şirketinde iş bulabileceğimizi gözden kaçırdıkları İçin bu endişe.
  • Airbustan boeinge geçenlere büyük kazık olmuş. Mercedesten traktöre geçiş gibi birşey emin olabilirsiniz. Ama önemli değil işe başlayında gerisi fasa fiso.
  • buldular bide yok boink eyirbuz diyolar
  • Darısı tüm bekleyen adayların başına. Eğitimlerinde bol başarılar dilerim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Türk Hava Yolları'nda 2 yıldır ertelenen pilot tip eğitim kursları başlıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 2 yıldır yapılamayan pilot tip eğitim kursları kaldığı yerden devam ediyor. İlk 3 grup toplamda 56 kişi tazeleme uçuşlarına başladı.

17 Ocak'ta da pilotların Boeing 737 tip eğitimlerine başlayacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde THY tarafından tazeleme eğitimleri için planlamaların başladığı açıklanmıştı.

Açıklamada şu ifadeler yer almıştı:

Değerli çalışma arkadaşımız, Tip eğitimi için gerekli olan tazeleme eğitimleri planlamaları başlamıştır. Tazeleme eğitimleri şimdilik ilk 3 filo için yapılacak olup sonraki filolar için gelişme oldukça bilgilendirme yapılacaktır. (Ayjet 9, Erah 3 ve Tafa 79. Filolar).

©AirportHaber

THY'de tip eğitim kursları yeniden başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Korfezdeki1000atlı ~ 2 yıl önce
Bin pilot akınlarda çocuklar gibi şendik Bin pilot o gün dev gibi bir körfezi doldurk doldur bitiremedik .. Ne körfezmiş arkadaş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efooo beeey ~ 2 yıl önce
Tipler mezun olmadan önce belirleniyor paşam bilmiyorsan öğren o koltuğa doğduğunda oturmadın. Bu insanlar 2 yıldır airbusa çalışıyordu. Gelip burda millete sallayın anca gergin 37 tayfa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A350 Fo ~ 2 yıl önce
Bizim zamanımızda mezun olduktan sonra öğreniyoduk panpa.
77fo ~ 2 yıl önce
Aferin en zor sen fo oldun. Kıyamam sana. 2011de mezun olduğumuzda söylediler bize de ama tip eğitimine 2 ay sonra başlayacaksınız dediler 3 ay sonra başladık. Abi neden insanların sıkışmasını zorda kalmasını kendinizle yarıştırıyorsunuz? 2 hafta, 2 yıl havacılıktan uzak kalmış biri için zor kardeşim. Kolay gelsin hepinize. Böylelerini de takmayın. Umuyorum ki çoğu troldür. Eğer gerçekse bu insanlarda ciddi crm bozukluğu var demektir.
a359P4 ~ 2 yıl önce
hostes hv yllarıNın, tip i tip leri . çile çekersiniz , gidin yırtdışında çalışıN. kokpit e zerre saygı, takdir yok burada!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayda ~ 2 yıl önce
Tecrübeli ağalar çok gazlamayın birbirinizi kimsenin bir yere gittiği yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torp ~ 2 yıl önce
Büyük kazık atmışlar, dayısı emmisi olan 1 kişi yok muydu içlerinde. Yatıp kalkıp 777ye geçmek için dua edecekler. 737 şirketin üvey departmanı, neyse sağlık olsun, moral bozmak yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşsiz Pilot ~ 2 yıl önce
Bi işsizlilten kırım kırım kırılalım torpilliler tip beğenmesin.. bunları da gördük..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kibir nedir ~ 2 yıl önce
Tanımadığınız insanlar hakkında direkt bunlar torpilliler diyerek aşağılamak, had bildirmek nedir? Siz bu kafayla işsiz kalın en iyisi. Hatta gelince kaptana, amire, memura, harekata laf edersiniz.
Tutuşmak ~ 2 yıl önce
Çünkü gidecek yüzlerce tecrübeli pilotun yerini doldurmak lazım. Bize şöför gözüyle bakanların, bizlerin dünyanın herhangi bir havayolu şirketinde iş bulabileceğimizi gözden kaçırdıkları İçin bu endişe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş kese ~ 2 yıl önce
Ya arkadaş belki sen o kalifiyede olabilirsin ama ben binlercesiyle uçtum o dediğini yapabilecek insan sayısı 10 da 1 . Gerisi hiç biyere gidemez
Aynen kanks ~ 2 yıl önce
Gule gule
Hâla mı??? ~ 2 yıl önce
Hala gidiyor musunuz siz?? Ahahahandkföv!! :D
Tutuşmak CEVAP ~ 2 yıl önce
Bu ne büyük bir ego yahu.THY uçakları hangi tarihinde yerde kaldı ben son 28 yıldır görmedim.Bu arada denyonun birisi Katar ve Emirates'e gidecek olan ve bir türlü ikileyemen adaylar için bir telefona bakar demişti.Tekrar hatırlatalım bir cacık çıkmadı hala.Bu yaz Büyük Göç için atıp tutanları görelim bakalım Katar ve Emirates'e
Büyük kazık ~ 2 yıl önce
Airbustan boeinge geçenlere büyük kazık olmuş. Mercedesten traktöre geçiş gibi birşey emin olabilirsiniz. Ama önemli değil işe başlayında gerisi fasa fiso.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330cu ~ 2 yıl önce
Airbustan sonra B737 cok ilkel gelir. B777, B787
kerkemez ~ 2 yıl önce
buldular bide yok boink eyirbuz diyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim ~ 2 yıl önce
Darısı tüm bekleyen adayların başına. Eğitimlerinde bol başarılar dilerim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000