21 Ocak 2009, Çarşamba 08:35:21

THY'DE SÜRPRİZ AYRILIK

Türk Hava Yolları'nda sürpriz bir ayrılık yaşandı...
  • Ali bey, Yeni görevinizde de THY deki gibi başarılarınızın devamını dilerim. bir dost
  • LUTFEN ALI BEY IN KISILIGINE LAF ETMEYIN.. IS BILIR BILMEZ EKSIK YAPMISTIR BAZI ISLERI YA DA VS O AYRII.. TAMAMEN GORECELI BENCE.. ANCAK COK DURUST VE CALISKAN BIR INSAN.. BENCE BIR KAYIP..
  • Süpriz müdürün dayısı kim peki! bilen varmı?
  • Başkanla birlikte dinazor müdürlerinde gitmesi gerekli, başka türlü değişen bir şey olmaz olmaz ..
  • enerji bakani
  • Herşeyi açık açık yazmak mı gerekiyor, çekirge transfer olanın adını soyadını yazmış amcası demiş üstelik dayısı dememiş ki biraz gazete oku haber seyret hangi bakanın soyadı GÜLER biraz kendini zorla bakalım :) Eleman alırken kılı kırk yaran Sunekspreçiler bu tepeden gelen zorlamalara nasıl evet diyorsunuz birde onu açıklasanıza. Unutmayın bu tarz işlemler kişileri değil kurumları yıpratır.
  • açıklasana madem biliyosun amcasının bakan olduğunu ne bakanı ve ismini söleki bizde bilelim ...
  • Ohbe nihayet BT İş üretecek ve dürüst çalışkan insanların önü açılacak. Süper bir kadrosu olmasına rağmen yönetim kabiliyetsizliğinden dolayı şirket 5 sene kaybetti. Amcası bakan olmasa Sun expreside rüyasında görürdü... Allah ordakilere sabır versin şimdi. Almanlarla arası iyidir Luftansa Amadeus çok sever başkanı. Yatırımlarını göreceğiz çok yakında başkanın BUNA ALET OLANLARA SELAM SABAH.
  • bılgı ıslem ozellesecek nıye ayrılmasınkı .sunexpress de thy nasılsa.
  • Sunexpress internet ve acenta lara verdiği sistemde değişikliğe gideceğini duymuştum thy deki bu ayrılığında bununla ilgisi olduğunu düşünüyorum

THY Bilgi Teknolojileri Başkanı Ali Kemal Güler, sürpriz bir şekilde THY'den SunExpres'e geçerken yerine THY dışından Adnan Metin atandı.

Neden THY'den ayrıldığını açıklamayan Güler, THY'de güzel günlerinin geçtiğini ve yeni görevinde başarılı olmayı umduğunu söyledi.

THY'DE SÜRPRİZ AYRILIK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

bir dost ~ 15 yıl önce
Ali bey, Yeni görevinizde de THY deki gibi başarılarınızın devamını dilerim. bir dost

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKI TOPRAK ~ 15 yıl önce
LUTFEN ALI BEY IN KISILIGINE LAF ETMEYIN.. IS BILIR BILMEZ EKSIK YAPMISTIR BAZI ISLERI YA DA VS O AYRII.. TAMAMEN GORECELI BENCE.. ANCAK COK DURUST VE CALISKAN BIR INSAN.. BENCE BIR KAYIP..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ola ~ 15 yıl önce
Süpriz müdürün dayısı kim peki! bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BT ~ 15 yıl önce
Başkanla birlikte dinazor müdürlerinde gitmesi gerekli, başka türlü değişen bir şey olmaz olmaz ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bt ~ 15 yıl önce
enerji bakani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYANBEYAN ~ 15 yıl önce
Herşeyi açık açık yazmak mı gerekiyor, çekirge transfer olanın adını soyadını yazmış amcası demiş üstelik dayısı dememiş ki biraz gazete oku haber seyret hangi bakanın soyadı GÜLER biraz kendini zorla bakalım :) Eleman alırken kılı kırk yaran Sunekspreçiler bu tepeden gelen zorlamalara nasıl evet diyorsunuz birde onu açıklasanıza. Unutmayın bu tarz işlemler kişileri değil kurumları yıpratır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zıplama ~ 15 yıl önce
açıklasana madem biliyosun amcasının bakan olduğunu ne bakanı ve ismini söleki bizde bilelim ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇEKİRGE ~ 15 yıl önce
Ohbe nihayet BT İş üretecek ve dürüst çalışkan insanların önü açılacak. Süper bir kadrosu olmasına rağmen yönetim kabiliyetsizliğinden dolayı şirket 5 sene kaybetti. Amcası bakan olmasa Sun expreside rüyasında görürdü... Allah ordakilere sabır versin şimdi. Almanlarla arası iyidir Luftansa Amadeus çok sever başkanı. Yatırımlarını göreceğiz çok yakında başkanın BUNA ALET OLANLARA SELAM SABAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozellesme ~ 15 yıl önce
bılgı ıslem ozellesecek nıye ayrılmasınkı .sunexpress de thy nasılsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aymila ~ 15 yıl önce
Sunexpress internet ve acenta lara verdiği sistemde değişikliğe gideceğini duymuştum thy deki bu ayrılığında bununla ilgisi olduğunu düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000