25 Kasım 2013, Pazartesi 14:22:04

THY'DE SÜRPRİZ ATAMALAR

Türk Hava Yolları'nda 3 dış hat noktasına yeni atamalar yapıldı. Yapılan atamalar arasında THY’nin 2014 yılında uçuş ağına katacağı Boston da var...
  • Thy binlerce personeli dış istasyonda istihtam ediyor. Ev kiralarının tamamını yada bir kısmını ödüyor. Bu gerçekten gereklimi ? Bu personel daha düşük maliyetle istihtam edilemez mi?
  • Frankfurt'a bi el atin, 2006 dan sonra hersey lackalasti !
  • BİR ZAMANLAR,ÖNCEKİ YÖNETİMLER İÇİN ÇOK MÜDÜRLÜK VAR DİYORLARDI. BUNLARI KISACAĞIZ DİYORLARDI. AMA ŞİMDİ BİN KATI MÜDÜRLÜK KURUP KADRO DOLDURDULAR. ALLAH;BÜTÜN KAPILARI BUNLARA AÇTI, ANAHTARLARI ELLERİNE VERDİ AMA MAALESEF SINAVI KAYBETTİLER, AKBABALAR GİBİ EMANETİ KAPIŞTILAR. ONLARIN YERİNE OLMAK İSTEMEZDİM DOĞRUSU.DECCALIN CENNETİNDE YAŞIYORLAR ŞU AN.
  • Ucus yok, Mudur var diyenlere, yapmayin arkadaslar, bilmediginiz konulara iliskin yorum yapmayin lutfen....
  • Havacılıkda "offline" büro kavramı vardır...diğer noktalara interline anlaşma ile yolcuyu kanalize eder ...Taa 1988 yılında THY Sydney bürosunu kurduğumun ertesi yılı QF ve SQ ile SIN üzerinden 8 milyon dolar net (interline kısmı çıktıktan sonra) AUD geliri vardı o ofisin ..şimdilerde daha da iyileşmişdir umarım...Bilinçsizce yazılan "comment" ler şaşırtıyor...... Sydney Bürosu Kurucu THY eski müdürü İbrahim Büyükyüksel.................
  • Sidney de ofis var ama ucus yok, iyiymis.
  • Benim anlamadığım Sydney'e uçuş yok ama müdürlüğü var? Şaka mı bu? :)
  • Serdar'a yer açılmış.Başka bir durum yok..
  • Hayırlı olsun.Allah utandırmasın.
  • hayırlı olsun

Türk Hava Yolları’nda 3 isimin görev yerleri değiştirildi. THY Genel Müdürü Temel Kotil tarafından şirket içi yazışmayla resmen duyurulan atamalar arasında 2014 yılında açılacak Boston hattı da var.

Görev yerleri değiştirilen;

Adnan Aykaç, Yeni Delhi Müdürlüğü’nden Boston Müdürlüğü’ne

Mehmet Aytekin, Sidney Müdürlüğü’nden Yeni Delhi Müdürlüğü’ne

Serdar Uygur da Yurtdışı Çalışma İlişkileri Müdürlüğü’nden Sidney Müdürlüğü’ne atandı.

Sidney Müdürlüğü’nden Yeni Delhi Müdürlüğü’ne ataması yapılan Mehmet Aytekin ise bu isimler içerisinde en dikkat çekeni oldu. Türk Hava Yolları Pazarlama Satış Başkanlığı’na bağlı olarak görev yapan Mehmet Aytekin, 2008 yılının Temmuz ayında Sidney Müdürlüğü’nde şeflikten müdürlüğe atanmıştı. Aytekin, bu atamanın üzerinden çok geçmeden 8 Ağustos tarihli kararla görevinden alınarak Pazarlama Satış Başkanlığı emrine çekilmiş yerine Muhasebe Şefi Serpil Yıldız vekaleten getirilmişti.  Aytekin, merkeze çekilmesinden yalnızca bir ay sonra Sidney Müdürlüğü’ne yeniden atanmıştı. Süreçle ilgili olarak; Mehmet Aytekin’in askerlikle ilgili sorunları olduğu ve THY’de çalıştığı halde kendini Sidney’de başka bir şirkette çalışıyormuş gibi gösterdiği iddia edilmişti.

©AirportHaber.com

THY'DE SÜRPRİZ ATAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Maliyet ~ 10 yıl önce
Thy binlerce personeli dış istasyonda istihtam ediyor. Ev kiralarının tamamını yada bir kısmını ödüyor. Bu gerçekten gereklimi ? Bu personel daha düşük maliyetle istihtam edilemez mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Frankfurt'a bi el atin, 2006 dan sonra hersey lackalasti !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İLAHİ ADALET ~ 10 yıl önce
BİR ZAMANLAR,ÖNCEKİ YÖNETİMLER İÇİN ÇOK MÜDÜRLÜK VAR DİYORLARDI. BUNLARI KISACAĞIZ DİYORLARDI. AMA ŞİMDİ BİN KATI MÜDÜRLÜK KURUP KADRO DOLDURDULAR. ALLAH;BÜTÜN KAPILARI BUNLARA AÇTI, ANAHTARLARI ELLERİNE VERDİ AMA MAALESEF SINAVI KAYBETTİLER, AKBABALAR GİBİ EMANETİ KAPIŞTILAR. ONLARIN YERİNE OLMAK İSTEMEZDİM DOĞRUSU.DECCALIN CENNETİNDE YAŞIYORLAR ŞU AN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANIL ~ 10 yıl önce
Ucus yok, Mudur var diyenlere, yapmayin arkadaslar, bilmediginiz konulara iliskin yorum yapmayin lutfen....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyukyuksel ~ 10 yıl önce
Havacılıkda "offline" büro kavramı vardır...diğer noktalara interline anlaşma ile yolcuyu kanalize eder ...Taa 1988 yılında THY Sydney bürosunu kurduğumun ertesi yılı QF ve SQ ile SIN üzerinden 8 milyon dolar net (interline kısmı çıktıktan sonra) AUD geliri vardı o ofisin ..şimdilerde daha da iyileşmişdir umarım...Bilinçsizce yazılan "comment" ler şaşırtıyor...... Sydney Bürosu Kurucu THY eski müdürü İbrahim Büyükyüksel.................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sidney de ofis var ama ucus yok, iyiymis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Benim anlamadığım Sydney'e uçuş yok ama müdürlüğü var? Şaka mı bu? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ ~ 10 yıl önce
uçuş yok ama para var, önemli olan o
Anlaşılan ~ 10 yıl önce
Serdar'a yer açılmış.Başka bir durum yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun.Allah utandırmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
j ~ 10 yıl önce
hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000