04 Ağustos 2010, Çarşamba 12:41:12

THY'DE SÜRPRİZ ATAMA

Türk Hava Yolları’nda Kargo Başkanı olarak görev yapan Atilla Lise, sürpriz bir kararla görevinden alındı.
  • kendi ismini vermeden buradan birine entrikacı,aşağılık demek aşağılık olmanın göstergesidir.Burdan atıp tutmakta kıskançlık göstergesidir.Ulaşamadığı şeye bok atmak deyimini bize gösteriyosuz burdaki hakaretçiler.Atilla bey gibi dürüst çalışan kişilerin bırak THY yi ülkeye lazım böyle adamlar
  • Atillanin adamlari onu savunmaya gecmis..kargo baskaninin yilda kac kez israile uctugunu biliyormusunuz?Asagilik ve gunu kurtaran bi adamdir.yeni pozisyonu bile kendisine fazladir.gerci yerine gelen parelelci.giden ulusalci
  • Atilla Thy kargoyu kendisinin tekelinde gören son derece yanlis birisidir. Aslinda bilet satmasi gerekir. Onunla ilgili anlatilacak cok sey var. Cok gec kalinmis bir karar. tebrik ediyorum. Umarim artik daha iyi seyler olur.
  • Başarasız olduğu kesinleşen,personeli tarafından istenmeyen K.H.B E.L kılıcını bilerken, bu olan düşündürücü!
  • Evet Faruk doğru bildiğini heryerde savunabilen,arkasında duran biridir.Genel Müdür Yardımcısının yanında da savunur,Genel Müdüründe.O toplantıda bende vardım.....Teknik altyapısına gelince yanılıyorsun dostum,kısa zamanda THY'nı iyi tanıyan,teaammüllerini anlayan biridir.Kusura bakma Faruk'un avukatlığını yapmak istemiyorum ama bu işte entrika olduğunu düşünmüyorum.Atilla Bey çok değerli bir arkadaş,işini iyi yapan,ben şimdiki görevinde de başarılı olacağına inanıyorum.THY'nın Atilla Bey gibilere ihtiyacı var.
  • Atilla Lise saygın, çalışkan ve başarılı bir arkadaşımızdır. Kargodaki misyonu dolmuşsa hangi göreve atanırsa atansın eksiksiz başarı gösterecek bir meslektaşımızdır. Başarılarının ve faydalarının dileği ile dostum.
  • Atilla Bey Bogazici mezunu bir bilgisayar muhendisidir ve Cem Kozlu doneminden beri kargoda calismaktadir. Bu konumda gerek bilgisi gerekse de bugune kadar ortaya koydugu is acisindan kimsenin ondan bir kuskusu olmasa gerek.
  • Atilla Bey Bilgisayar Mühendisliği formasyonu olmasına rağmen kısa zamanda kargoculuğun duayen isimlerinden biri haline gelmiştir. Her ne kadar Fortun Lojistik Türkiye sayısında (Mart veya Nisan 2010) Hava kargo alanında tek satır Turkish Cargo'dan bahsedilmemişsede, reklam olarak bile adı geçmemişsede, çalıştığı dönemde, Avrupaya gitmesi gereken cenaze Asya'da gömülsede, devletlerin diplomatik kargoları kaybedilmiş olsada, antrepodan cenaze çıkmış olsada, teşkilatçı bir başkandı. Bu basiretsiz(!) yönetim geldiğinden beri THY'yi ne hallere getirdi. Bi Kargo kalmıştı düzgün işleyen onunda ele geçirdiler sonunda. 2 tanesi son 2 yılda alınmış 4 kargo uçağımız vardı, 2 sene sonra görün nerde olacağız. Çok ararsınız, çoook.
  • son zamanlarda okuduğum en güzel haber. thy kargo artık entrikalardan kurtulur.
  • Atilla Bey iyi bir insan ve isini yapan THY da yeni yönetim sonrası kalabilmeyi başarabilmiş yegane isimlerdendir. Bu kadar bile dayanabilmesi bir rekor. En azından Başkan olarak kızaga çekilmiş. Devletin her bünyesinde, ordunun içinde bile böyle tutarsız, bu kadar aleni atamalar yapılırken THY da yapılmış çok da sasırtıcı degil. Ulasım A.Ş. den gelen herkesin havacılıktan anlaması beklenemez ama insan biraz koltugunun hakkını verir...

Atilla Lise’nin görevden alınması Türk Hava Yolları’nda şaşkınlıkla karşılandı. Görevde bulunduğu sürede başarılı işlere imza atan Atilla Lise, beklenmedik bir kararla görevinden alınarak Sosyal ve İdari İşler Başkanlığı’na getirildi.

Lise’den boşalan koltuğa ise Pazarlama ve Satış 1. Bölge Başkanı olarak görev yapan Abdullah Soner Akkurt atandı.
 

THY'DE SÜRPRİZ ATAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Ata ~ 9 yıl önce
kendi ismini vermeden buradan birine entrikacı,aşağılık demek aşağılık olmanın göstergesidir.Burdan atıp tutmakta kıskançlık göstergesidir.Ulaşamadığı şeye bok atmak deyimini bize gösteriyosuz burdaki hakaretçiler.Atilla bey gibi dürüst çalışan kişilerin bırak THY yi ülkeye lazım böyle adamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 9 yıl önce
Atillanin adamlari onu savunmaya gecmis..kargo baskaninin yilda kac kez israile uctugunu biliyormusunuz?Asagilik ve gunu kurtaran bi adamdir.yeni pozisyonu bile kendisine fazladir.gerci yerine gelen parelelci.giden ulusalci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atilla Thy kargoyu kendisinin tekelinde gören son derece yanlis birisidir. Aslinda bilet satmasi gerekir. Onunla ilgili anlatilacak cok sey var. Cok gec kalinmis bir karar. tebrik ediyorum. Umarim artik daha iyi seyler olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başarasız olduğu kesinleşen,personeli tarafından istenmeyen K.H.B E.L kılıcını bilerken, bu olan düşündürücü!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet Faruk doğru bildiğini heryerde savunabilen,arkasında duran biridir.Genel Müdür Yardımcısının yanında da savunur,Genel Müdüründe.O toplantıda bende vardım.....Teknik altyapısına gelince yanılıyorsun dostum,kısa zamanda THY'nı iyi tanıyan,teaammüllerini anlayan biridir.Kusura bakma Faruk'un avukatlığını yapmak istemiyorum ama bu işte entrika olduğunu düşünmüyorum.Atilla Bey çok değerli bir arkadaş,işini iyi yapan,ben şimdiki görevinde de başarılı olacağına inanıyorum.THY'nın Atilla Bey gibilere ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atilla Lise saygın, çalışkan ve başarılı bir arkadaşımızdır. Kargodaki misyonu dolmuşsa hangi göreve atanırsa atansın eksiksiz başarı gösterecek bir meslektaşımızdır. Başarılarının ve faydalarının dileği ile dostum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atilla Bey Bogazici mezunu bir bilgisayar muhendisidir ve Cem Kozlu doneminden beri kargoda calismaktadir. Bu konumda gerek bilgisi gerekse de bugune kadar ortaya koydugu is acisindan kimsenin ondan bir kuskusu olmasa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atilla Bey Bilgisayar Mühendisliği formasyonu olmasına rağmen kısa zamanda kargoculuğun duayen isimlerinden biri haline gelmiştir. Her ne kadar Fortun Lojistik Türkiye sayısında (Mart veya Nisan 2010) Hava kargo alanında tek satır Turkish Cargo'dan bahsedilmemişsede, reklam olarak bile adı geçmemişsede, çalıştığı dönemde, Avrupaya gitmesi gereken cenaze Asya'da gömülsede, devletlerin diplomatik kargoları kaybedilmiş olsada, antrepodan cenaze çıkmış olsada, teşkilatçı bir başkandı. Bu basiretsiz(!) yönetim geldiğinden beri THY'yi ne hallere getirdi. Bi Kargo kalmıştı düzgün işleyen onunda ele geçirdiler sonunda. 2 tanesi son 2 yılda alınmış 4 kargo uçağımız vardı, 2 sene sonra görün nerde olacağız. Çok ararsınız, çoook.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
son zamanlarda okuduğum en güzel haber. thy kargo artık entrikalardan kurtulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atilla Bey iyi bir insan ve isini yapan THY da yeni yönetim sonrası kalabilmeyi başarabilmiş yegane isimlerdendir. Bu kadar bile dayanabilmesi bir rekor. En azından Başkan olarak kızaga çekilmiş. Devletin her bünyesinde, ordunun içinde bile böyle tutarsız, bu kadar aleni atamalar yapılırken THY da yapılmış çok da sasırtıcı degil. Ulasım A.Ş. den gelen herkesin havacılıktan anlaması beklenemez ama insan biraz koltugunun hakkını verir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000