29 Ocak 2013, Salı 19:09:58

THY'DE ŞEFLER MÜDÜR OLDU

Türk Hava Yolları'nın iki yurtdışı ofisine yeni atamalar yapıldı.
  • vay be taseron tgs bıle thy atamalarına yorum yapıyor tgs thy yonetımıne yakın degıl mı onların da kuyruk acısı var demek kı
  • Bu şirkette Ç.DEMiRCİOĞLU gibi bir adam şeflik yapıyorsa...... Hemde İstanbul gibi Büyük bir HUB istasyonda... Bu adamlarda eminim yapar..Yeni atanan arkadaşlarada başarılar..
  • seflerin mudur olmasi en dogru yol, o yuzden atananlari ve atayanlari tebrik etmek lazim...THY dogru yolda... afrikanin ucra kosesine dahi imtina etmeden giden gencler bu sirketi dunya yildizi yapacak... yolunuz ve bahtiniz acik olsun...kimsenin cesaret etmedigine kostugunuz icin ayrica tesekkurler
  • bunlar yine iyi..şefken müdür olmuşlar..ya işe direk müdür olarak girenler ve yurtdışına tayin olanlar??????
  • Maalesef THY de (TGS'de de) başlar ayak, ayaklar da baş olmuş durumda... bilgi ve deneyime bakılmaksızın torpil ve adam kayırma hat safhada.. Kıyamet alametlerini Rizeliler gerçekleştirmiş oluyor.
  • İsmail Demir'den bahsetiğinizi gördüm. Bu şahis çok kinci, kenid çıkarları için yapamayacağı hiçbirşey yok. Makamı için aday olacak kişileri hemen harcayarak yerini sağlamlaştırıyor. PARTİDEN gelen torpili kişilere yalakalık yaparak, girişine ve iş tecrübesine bakmadan yönetici kadrosuna atar. BU ZİHNİYETDEKİ YÖNETİCİLERİN YUHHHHH.
  • Sayın Kotil bu atamaları bakanların değişikliği ile ilgisi varmı? THY TEKNİK GENEL MÜDÜRÜ İsmail DEMİR'in oğlu ile birlikde şirket paralarını evlerinden çalışıyor gibi gözükerek maaş alan M. Gökhan DOĞAN ve babası ike birlikdeki resimlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz. M. Gökhan DOĞAN şuanda THY Teknikdeki görevi ne ABD,deye dve gider gibi görev emri çikarıyormu? Sizlerin yönetici ZİHNİYETİNİZ bumu? Bu ZŞHNİYETİNİZ nereye kadar devam edecek.
  • THY gibi güzide bir şirkette 22 sene çalıştık, bir baltaya sap olamadan ayrıldık. Bu ne biçim iştir...
  • Kabin ürün müdürü direk müdür oldu
  • HTA ya alsınlar onlarıda. Yzık çok yazık. HTA denen illet sınavı nasıl yapar bu şirket?

Yeni atamaları THY Genel Müdürü Temel Kotil duyurdu.

Kotil,  "Yeni Delhi Müdürlüğü’nde Pazarlama Şefi olarak görev yapan Muhammet Ali Akoğlan’ın Libreville Müdürü olarak atanmasına,Pekin Müdürlüğü’nde Ticaret Şefi olarak görev yapan Ömer Saka’nın Douala Müdürü olarak atanmasına karar verilmiştir.Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor, değişikliklerin Ortaklığımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Airporthaber.com

THY'DE ŞEFLER MÜDÜR OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

vay be ~ 11 yıl önce
vay be taseron tgs bıle thy atamalarına yorum yapıyor tgs thy yonetımıne yakın degıl mı onların da kuyruk acısı var demek kı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
**** ~ 11 yıl önce
Bu şirkette Ç.DEMiRCİOĞLU gibi bir adam şeflik yapıyorsa...... Hemde İstanbul gibi Büyük bir HUB istasyonda... Bu adamlarda eminim yapar..Yeni atanan arkadaşlarada başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrusu bu ~ 11 yıl önce
seflerin mudur olmasi en dogru yol, o yuzden atananlari ve atayanlari tebrik etmek lazim...THY dogru yolda... afrikanin ucra kosesine dahi imtina etmeden giden gencler bu sirketi dunya yildizi yapacak... yolunuz ve bahtiniz acik olsun...kimsenin cesaret etmedigine kostugunuz icin ayrica tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bunlar iyi.. ~ 11 yıl önce
bunlar yine iyi..şefken müdür olmuşlar..ya işe direk müdür olarak girenler ve yurtdışına tayin olanlar??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 11 yıl önce
Maalesef THY de (TGS'de de) başlar ayak, ayaklar da baş olmuş durumda... bilgi ve deneyime bakılmaksızın torpil ve adam kayırma hat safhada.. Kıyamet alametlerini Rizeliler gerçekleştirmiş oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 11 yıl önce
İsmail Demir'den bahsetiğinizi gördüm. Bu şahis çok kinci, kenid çıkarları için yapamayacağı hiçbirşey yok. Makamı için aday olacak kişileri hemen harcayarak yerini sağlamlaştırıyor. PARTİDEN gelen torpili kişilere yalakalık yaparak, girişine ve iş tecrübesine bakmadan yönetici kadrosuna atar. BU ZİHNİYETDEKİ YÖNETİCİLERİN YUHHHHH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TB ~ 11 yıl önce
Sen nasıl bir zihniyetsin arkadasım,THY nin ve THY Teknik in gösterdiği başarıları görmezden gelerek, bu başarıyı getiren yöneticileri acımazısca eleştiriyorsun.Bir kuyruk acın mı var, başarısızlığından görevden mi aldılar, yoksa avanta sağladığın bir musluğu mu kestiler...nedir kaşıntın?
ÖS ~ 11 yıl önce
Sayın Kotil bu atamaları bakanların değişikliği ile ilgisi varmı? THY TEKNİK GENEL MÜDÜRÜ İsmail DEMİR'in oğlu ile birlikde şirket paralarını evlerinden çalışıyor gibi gözükerek maaş alan M. Gökhan DOĞAN ve babası ike birlikdeki resimlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz. M. Gökhan DOĞAN şuanda THY Teknikdeki görevi ne ABD,deye dve gider gibi görev emri çikarıyormu? Sizlerin yönetici ZİHNİYETİNİZ bumu? Bu ZŞHNİYETİNİZ nereye kadar devam edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABD,deye dve ~ 11 yıl önce
ABD,deye dve derken ne demek istediğini de anlasak?
DB ~ 11 yıl önce
Mehmet Doğan'ın THY Teknik'teki görevi Component Services / Project Administrator
Garip ~ 11 yıl önce
THY gibi güzide bir şirkette 22 sene çalıştık, bir baltaya sap olamadan ayrıldık. Bu ne biçim iştir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garip e ~ 11 yıl önce
sen hiç üzülme oldumu dua et ki bitirmişsin yoksa o baltayı sana hediye ederlerdi
xxxxx ~ 11 yıl önce
"THY da 22 sene çalıştık, bir baltaya sap olamadan ayrıldık" diyorsun. Sen her halde Rize'li değilsin.
Zlatan ~ 11 yıl önce
Kabin ürün müdürü direk müdür oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merve KARABULUT ~ 11 yıl önce
HTA ya alsınlar onlarıda. Yzık çok yazık. HTA denen illet sınavı nasıl yapar bu şirket?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000