22 Temmuz 2010, Perşembe 15:18:04

THY'DE ORTAKLIK İÇİN İMZALAR ATILDI

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş, Zorlu Holding ile “Ortak Girişim Antlaşması” imzaladı.
  • Bundan sonraki uçak kazalarına hazırlıklı olun!
  • TEKNİK PARÇA PARÇA SATILIYOR.ÇALIŞANLAR SEYREDİYOR.HAVA İŞ SENDİKASI İŞVERENLE MAHKEME Yİ GERİ ÇEKME KONUSUNDA ANLAŞMIŞ.OYUN İÇİNDE OYUN VAR.SERMAYE DAHA FAZLA KAR HIRSI İLE SENDİKACILAR LA DA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE GÜLER YÜZLÜ POZLAR VERİYORSA TEHLİKE BÜYÜK DEMEKTİR.TEKNİSYENLER DİKKAT EDİN SONUNUZ TGS GİBİ OLACAK ATİLAY AYÇİN HER ZAMANKİ PİŞKİN HALİYLE YALAN SÖYLEMEYE DEVAM EDECEK.İKTİDAR TATLI GERİSİ YALAN ..OLAN TEKNİSYENLERE OLACAK
  • thy uçak motoru tamir eden çalışanına ikramiye ve 2000 tl maaş veriyordu.artı eskiden pas bilet vardı şimdi yok.peki zorlu bunları verebilecekmi?yoksa sağdan soldan toplama adamlarla milyon tl'lik türbinleri tamir ettirmeye mi çalışacak ?
  • ??? İŞARETLERİ OLAN ARKADAŞ. BEN KİMSE GELSİN DEMİYORUM, HEMFİKİRİM... BEN NEDEN ZORLU DİYORUM... BİR ARA FIRSAT BULURSAN GİT BAK KARAYOLLARI BİNASININ ORADA YENİ BİR ÜLKE OLUŞTURUYOR ZORLU. PROJE "YALAN DOLAN", ASLI İLE KEL ALAKA. TABİ SORARIM ŞİMDİ NE ALAKA DİYE... HATALIMIYIM? SENDE BURADASIN BENDE, DEVRAN DÖNER SEN BANA HAK VERİRSİN BU ÜLKEDE. SENDE BİLİYORSUN YA.
  • arkadaşlar bence güzel bir birleşme herkes artık o kadar negatif düşünüyor ki farklı şeyler çıkıyor thy teknik küçülmüyor büyüdü yorumlara baktığım kadarıyla çoğusu sadece resimlere bakmış haberi bile tam okumamıs ne demis ismail bey hem ucak motoru hem gaz türbünlü motor yapacagız zaten zorlu daha onceden bu motorları thy teknikde yaptırıyordu thy teknikde bu motorları artık kendiside yapacak zorlu thy adıyla daha genis pazara ulasırken thy ise artık git gide daha büyük bir şirket olacak bence olumlu ve olumlu düşünelim merak ediyorum boeingle ortaklık olsa herkes yine böylemi düşünecek bırakalım da türkiye havacılık sektörü gelişşin ne farkımız var fransadan yada abd den havacılık sektöründe?
  • arkadaşlar gaz türbinli enerji santrallerinde GE pratt whitney vb. marka gaz türbinli yani uçakalrda kullanılan motorlara benzer özelliklerde motorlar kullanılıyor ve zaten bu motorların bakım ve revizyonu turkish engine center ve diğer uçak motoru overhaul yetkili firmalarında yapılıyor. böyle bir anlaşma yapılması da gayet doğal bir durum. enerji santralinin havalanında işi ne demeyelim bence.
  • doğalgaz santralleri, türbinlerini tamir ettirmek için havaalanına mı gelecek yani şimdi? gerçekten çok efektif bir ortaklık olmuş:) bu şirket öyle 3-5 milyon değil, 100lerce milyon dolar kar eder, çok çok verimli olur. tey allaaamm, sen nelere kadirsin... ( baştan uyarayım da: bu yorum 100% ironi içermektedir:))))
  • Protestocu arkadaş , %100 yerli sermaye... Olmazsa boing yada airbus çağıralım. O yada Bu yerli ya sen ona bak.
  • neden zorlu, beyefendinin uçağı tutuşuna bakın... seyahatin haricinde, zorlu ne alaka, uçakmı bilir... thy yakında kuru dolma ve donmuş köfte işine de girermi, girer...
  • HAYIRLI OLSUN DERIM AMA EN COK KRAVAT UYUMLARINI BEGENDIM.

THY Teknik A.Ş ve Zorlu O&M Enerji Tesisleri İşletme ve Bakım Hizmetleri A.Ş mevcut ortaklıklarının iştigal kapsamı dışındaki bazı uçak motorları ve enerji santrallerinde kullanılan endüstriyel gaz tirbünleri bakım, onarım ve revizyon faaliyetlerini yapmak amacıyla “Ortak Girişim Şirketi Genel Prensipleri Antlaşması” imzaladı.

THY Teknik Hangar’da gerçekleştirilen imza törenine, Türk Hava Yolları ve THY Teknik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Holding O&M Genel Müdürü Mehmet Erdoğan Güneş, THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir, THY Teknik A.Ş ve Zorlu Holding’in üst düzey yetkilileri, çok sayıda basın mensubu katıldı.

Ortaklığın, son yıllarda Türkiye ve çevre ülkelerde ortaya çıkan endüstriyel gaz tirbün bakım ihtiyacına cevap veren bir şirket olmayı hedeflediği ve uluslararası deneyim, uzman teknik personel ve güçlü marka temelleri üzerine kurulu bir işbirliği oluşturmayı hedeflediği belirtildi.

THY ve THY Teknik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu törende yaptığı açıklama da; “THY Teknik A.Ş havacılık sektöründeki lider firmalar ile stratejik işbirliklerini sürdürürken yerli firmaları da havacılık sektörüne dâhil etmek için çalışmaktadır. Türkiye’yi bir havacılık üssü haline getirmek amacıyla bugün büyük bir ortaklığa daha imza atacağız ve güçlerimizi birleştireceğiz” diyerek THY Teknik A.Ş’nin gelecek planlarından bahsederken Türk Hava Yolları Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir ise yaptığı açıklama da “Kendi alanında az bulunan tipte bir şirket kuracağız. Hem uçak motoru hem gaz tirbünu yapacağız. Şirketin sermayesi 7 milyon dolar olacak ve 100 milyon dolarlık bir pazara ulaşması bekliyoruz” diye konuştu.

Zorlu O&M Genel Müdürü Mehmet Erdoğan Güneş ise yaptığı açıklama da 6 yıldır birlikte çalıştıkları THY ile ilişkilerini bir adım daha ileri götürdüklerini ifade etti. Güneş “Uzun yıllar başarılı işlere adım atmak amacıyla güç birliği yaptık hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ise törende yaptığı açıklama da; “Türkiye’nin ismini yurtdışına taşıyan Türk Hava Yolları ile yaptığımız işbirliği bizim için büyük önem taşımaktadır. Zorlu Holding ve THY Teknik tarafından oluşturacak ortaklık ile uçak motorları ve enerji santrallerinde kullanılan gaz tirbünlerinin tamir bakım ve onarım yapılması, bu işlerle ilgili yeni methodların geliştirilmesi ve gerekirse yeni parça üretimine kadar gideceğiz. Bilgi birikimimizi dünyanın daha geniş bir bölümüne THY ile ulaşmaktan gurur duyuyoruz” diyerek işbirliğinden duyduğu memnuiyeti dile getirdi.

Törenin ardından THY Teknik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’ya Türk Hava Yolları maket uçağı hediye ederken, Ahmet Nazif Zorlu ise enerjinin gücünü çağrıştıran yel değirmeni maketini Hamdi Topçu’ya armağan etti.









THY'DE ORTAKLIK İÇİN İMZALAR ATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bundan sonraki uçak kazalarına hazırlıklı olun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TEKNİK PARÇA PARÇA SATILIYOR.ÇALIŞANLAR SEYREDİYOR.HAVA İŞ SENDİKASI İŞVERENLE MAHKEME Yİ GERİ ÇEKME KONUSUNDA ANLAŞMIŞ.OYUN İÇİNDE OYUN VAR.SERMAYE DAHA FAZLA KAR HIRSI İLE SENDİKACILAR LA DA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE GÜLER YÜZLÜ POZLAR VERİYORSA TEHLİKE BÜYÜK DEMEKTİR.TEKNİSYENLER DİKKAT EDİN SONUNUZ TGS GİBİ OLACAK ATİLAY AYÇİN HER ZAMANKİ PİŞKİN HALİYLE YALAN SÖYLEMEYE DEVAM EDECEK.İKTİDAR TATLI GERİSİ YALAN ..OLAN TEKNİSYENLERE OLACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy uçak motoru tamir eden çalışanına ikramiye ve 2000 tl maaş veriyordu.artı eskiden pas bilet vardı şimdi yok.peki zorlu bunları verebilecekmi?yoksa sağdan soldan toplama adamlarla milyon tl'lik türbinleri tamir ettirmeye mi çalışacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
??? İŞARETLERİ OLAN ARKADAŞ. BEN KİMSE GELSİN DEMİYORUM, HEMFİKİRİM... BEN NEDEN ZORLU DİYORUM... BİR ARA FIRSAT BULURSAN GİT BAK KARAYOLLARI BİNASININ ORADA YENİ BİR ÜLKE OLUŞTURUYOR ZORLU. PROJE "YALAN DOLAN", ASLI İLE KEL ALAKA. TABİ SORARIM ŞİMDİ NE ALAKA DİYE... HATALIMIYIM? SENDE BURADASIN BENDE, DEVRAN DÖNER SEN BANA HAK VERİRSİN BU ÜLKEDE. SENDE BİLİYORSUN YA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar bence güzel bir birleşme herkes artık o kadar negatif düşünüyor ki farklı şeyler çıkıyor thy teknik küçülmüyor büyüdü yorumlara baktığım kadarıyla çoğusu sadece resimlere bakmış haberi bile tam okumamıs ne demis ismail bey hem ucak motoru hem gaz türbünlü motor yapacagız zaten zorlu daha onceden bu motorları thy teknikde yaptırıyordu thy teknikde bu motorları artık kendiside yapacak zorlu thy adıyla daha genis pazara ulasırken thy ise artık git gide daha büyük bir şirket olacak bence olumlu ve olumlu düşünelim merak ediyorum boeingle ortaklık olsa herkes yine böylemi düşünecek bırakalım da türkiye havacılık sektörü gelişşin ne farkımız var fransadan yada abd den havacılık sektöründe?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar gaz türbinli enerji santrallerinde GE pratt whitney vb. marka gaz türbinli yani uçakalrda kullanılan motorlara benzer özelliklerde motorlar kullanılıyor ve zaten bu motorların bakım ve revizyonu turkish engine center ve diğer uçak motoru overhaul yetkili firmalarında yapılıyor. böyle bir anlaşma yapılması da gayet doğal bir durum. enerji santralinin havalanında işi ne demeyelim bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doğalgaz santralleri, türbinlerini tamir ettirmek için havaalanına mı gelecek yani şimdi? gerçekten çok efektif bir ortaklık olmuş:) bu şirket öyle 3-5 milyon değil, 100lerce milyon dolar kar eder, çok çok verimli olur. tey allaaamm, sen nelere kadirsin... ( baştan uyarayım da: bu yorum 100% ironi içermektedir:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Protestocu arkadaş , %100 yerli sermaye... Olmazsa boing yada airbus çağıralım. O yada Bu yerli ya sen ona bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neden zorlu, beyefendinin uçağı tutuşuna bakın... seyahatin haricinde, zorlu ne alaka, uçakmı bilir... thy yakında kuru dolma ve donmuş köfte işine de girermi, girer...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAYIRLI OLSUN DERIM AMA EN COK KRAVAT UYUMLARINI BEGENDIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000