21 Mart 2020, Cumartesi 19:40:04

THY'de önemli gelişmeler! Yılmaz bıraktı Akgül getirildi

Türk Hava Yolları personel daire başkanı Mehmet Yılmaz görevinden istifa etti.
  • Her zamanki gibi! Klişeleşmiş ezbere dayalı yorumlar, hiçbir aslı astarı olmadan atıp tutmaya ne de meraklısınız. Dikkatli olun! 3 gramlık beyne sahip vücudunuza corona bulaşmasın aman!
  • 211 kişinin haksızhukuksuz hayatının mahvresilmesinde imzan vardı.. bak sana da kalmadı. Bir de bu işin ahireti de var.. işin bitti sanma. Bugün yediğin hurmalar meselesi hiç değişmez!!
  • Başkanın etik kurullarında havasını söndürdüğü folar, başkana diş geçiremeyen çakallar, başkanın şutladığı fetocular ve ayyaşlar doluşmuş yorumlara. Biz sizin kuyruk acınızı iyi biliriz. Emekliliğini istemeseydi bu şirketten onu gönderemeyeceklerini de biliriz.
  • THY ye yandaş, cemaat, tarikat torpiliyle corona virüsü gibi çökenler içinde bir tane bile istifa ile ayrılan adam bulamazsınız. Bu nedenle, "Mehmet Yılmaz bıraktı" diye haber yapmanız çok gülünç olmuş.Artı bunun mensubiyetini dünya alem biliyor. Bir tek siz duymadınız herhalde.Siz becerebiliyorsanız buna ne kadar birikmiş izin parası ve tazminat ödenmiş onu yazın.Zira bunun ağababası olan fetöcüye, şirketten giderken 1 milyon TL ödenmişti.
  • ya bırak şimdi. kendini beğenmiş adamın biriydi. yalakalık yaparak gelmişti o makama. tekmeyi yedi sonunda
  • Bazıları ücretsiz izne bile imtina ederken kendisi şirketi de düşünüp örnek olsun diye hemen emekliliğini istemiş olabilir mi! Tanımayan arkadaşlar için kendisi Adam Gibi Adamdır deyip suraya buyuk bir NOKTA koyalım.
  • karantinaya uymayanlar atılmış mı? uçan personele sürekli arka arkaya uçuş yazarsanız nasıl karantinaya girebilir?
  • Sirketin yerinde olsam su genis govdeci folarin hepsini atarim. Dar govdeye de kaptan falan yapmam. Butun bos zamanlarini fitness centerda geciren kollari kaslarla, kafalarinin ici boslukla dolu her krizin altina zam,prim ve olmekten korku yorumlari atan ise yaramazlar surusu. Butun ucuslari kaptan kaptan yaptiririm daha iyi.
  • AZAP’a destek istedik, gerekli ilgiyi görmedi. Bugün bana, yarın sana dendi uyanmadınız. Havacıların birlik olması lazım. Havacılık İş Kanunun çakması lazım. Hadi 22 senedir dümen altı edildi, mevcut İş kanunundan “havacılığa uygulanmaz” maddesinin çıkarılması lazım. Şirketlerin SHGM’de bloke olan paraları uçak başına olup, yeterli düzeye çokarılması lazım. 5 milyondan 3’e, sonra 500.000 USD’e düşürüldü bu rakam. Şu anda devlet dahil, çalışanlar, yolcular, bankalar, iş ortakları hepsi mağdur. Size de geçmiş olsun, biz Kasım 2019 dam beri mağduruz.
  • uymayanların işten çıkarılması ve cezalandırılması şart. kurala uymayanların yaptığı affedilemez mir ihanettir

Türk Hava Yolları personel daire başkanı Mehmet Yılmaz görevinden istifa etti.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Yılmaz'ın istifasının ardından İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ebubekir Akgül iki birimin birleştirilmesiyle bu dairenin yeni başkanı oldu.

Söz konusu istifanın Coronavirüs salgını ile ilgisi olup olmadığı ise öğrenilemedi.

THY'DE İŞTEN ÇIKARMA

Öte yandan THY'nin kabinde işten çıkarma tebliğine başladığı öğrenildi. 14 gün karantina süresine uymadığı ve şirket içinde problemler yaşanan personellerin işten çıkarıldığı bildirildi.

AirportHaber

THY'de önemli gelişmeler! Yılmaz bıraktı Akgül getirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (103)

4KADO ~ 4 yıl önce
Her zamanki gibi! Klişeleşmiş ezbere dayalı yorumlar, hiçbir aslı astarı olmadan atıp tutmaya ne de meraklısınız. Dikkatli olun! 3 gramlık beyne sahip vücudunuza corona bulaşmasın aman!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O ahlar yerde kalmayacak ~ 4 yıl önce
211 kişinin haksızhukuksuz hayatının mahvresilmesinde imzan vardı.. bak sana da kalmadı. Bir de bu işin ahireti de var.. işin bitti sanma. Bugün yediğin hurmalar meselesi hiç değişmez!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artsistsavar ~ 4 yıl önce
Başkanın etik kurullarında havasını söndürdüğü folar, başkana diş geçiremeyen çakallar, başkanın şutladığı fetocular ve ayyaşlar doluşmuş yorumlara. Biz sizin kuyruk acınızı iyi biliriz. Emekliliğini istemeseydi bu şirketten onu gönderemeyeceklerini de biliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istifaymış! ~ 4 yıl önce
THY ye yandaş, cemaat, tarikat torpiliyle corona virüsü gibi çökenler içinde bir tane bile istifa ile ayrılan adam bulamazsınız. Bu nedenle, "Mehmet Yılmaz bıraktı" diye haber yapmanız çok gülünç olmuş.Artı bunun mensubiyetini dünya alem biliyor. Bir tek siz duymadınız herhalde.Siz becerebiliyorsanız buna ne kadar birikmiş izin parası ve tazminat ödenmiş onu yazın.Zira bunun ağababası olan fetöcüye, şirketten giderken 1 milyon TL ödenmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sazanlar ~ 4 yıl önce
Her namaz kılan insanı fetocu sanan ama takiye yapan fetocuların avucunda oynayan sazanlardan birisi de sensin anlaşılan. Mehmet Yılmazın bu şirketten postaladığı fetocuları cümle alem biliyor. Sen de birlikte takıldığın arkadaşının fetocü çıkmasını içine sindiremeyenlerden birisisin anlaşılan. Belki de takiyeci bir fetocosun. Nasılsa bu ağızlarla kafaladınız malum sazanları.
Milyon TL ~ 4 yıl önce
THY den milyon TL aldıktan sonra TMSF ye geçti o parelel. Bu Dayı da oraya giderse, şaşırmayın.
geç onları ~ 4 yıl önce
ya bırak şimdi. kendini beğenmiş adamın biriydi. yalakalık yaparak gelmişti o makama. tekmeyi yedi sonunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecme hemen ~ 4 yıl önce
Sen kendini oyle avut bakalim
Kavurur ~ 3 yıl önce
Yalaka sensin kalitesiz insan Haysiyetsiz herifin tekisin
Vefa ~ 4 yıl önce
Bazıları ücretsiz izne bile imtina ederken kendisi şirketi de düşünüp örnek olsun diye hemen emekliliğini istemiş olabilir mi! Tanımayan arkadaşlar için kendisi Adam Gibi Adamdır deyip suraya buyuk bir NOKTA koyalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Allah ~ 4 yıl önce
Emekliliği hakedeli çok olmuştu ama...
anonim ~ 4 yıl önce
bu tip yiyiciler öyle kolay kolay emekli olmazlar...kaldı ki thy yiyiciler ile dolup taşıyor...virüsten daha tehlikeli bu tip insanlar...
karantina ~ 4 yıl önce
karantinaya uymayanlar atılmış mı? uçan personele sürekli arka arkaya uçuş yazarsanız nasıl karantinaya girebilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 4 yıl önce
Sirketin yerinde olsam su genis govdeci folarin hepsini atarim. Dar govdeye de kaptan falan yapmam. Butun bos zamanlarini fitness centerda geciren kollari kaslarla, kafalarinin ici boslukla dolu her krizin altina zam,prim ve olmekten korku yorumlari atan ise yaramazlar surusu. Butun ucuslari kaptan kaptan yaptiririm daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geniş fo ~ 4 yıl önce
Bu geniş gövde folara "Maaşınız 2 katına çıkıcak ama birden fazla kızla çıkmanız ve tinder kullanmanız yasaklanacak" deseler şirkette bir tanesi kalmaz, hepsi istifa eder.
Milletin aşk ~ 4 yıl önce
Hayatından size ne ya, neden herkes başkasının işiyle ilgileniyor
Kpt ~ 4 yıl önce
AZAP’a destek istedik, gerekli ilgiyi görmedi. Bugün bana, yarın sana dendi uyanmadınız. Havacıların birlik olması lazım. Havacılık İş Kanunun çakması lazım. Hadi 22 senedir dümen altı edildi, mevcut İş kanunundan “havacılığa uygulanmaz” maddesinin çıkarılması lazım. Şirketlerin SHGM’de bloke olan paraları uçak başına olup, yeterli düzeye çokarılması lazım. 5 milyondan 3’e, sonra 500.000 USD’e düşürüldü bu rakam. Şu anda devlet dahil, çalışanlar, yolcular, bankalar, iş ortakları hepsi mağdur. Size de geçmiş olsun, biz Kasım 2019 dam beri mağduruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
14 gün kuralı ~ 4 yıl önce
uymayanların işten çıkarılması ve cezalandırılması şart. kurala uymayanların yaptığı affedilemez mir ihanettir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000