21 Mayıs 2013, Salı 16:23:23

THY'DE KRİTİK TOPLANTI DÜDÜKLÜ PROTESTOYLA BAŞLADI...

Türk Hava Yolları'nda grevin gidişatı açısından son derece önemli olan yönetim kurulu toplantısı başladı.
  • sendika coook daha guclendi siz becereksiz hamdinize bakin. siz sadefe 3 maymunu oynayin... biz bir suru ucucu ki bugun 700 kisi ordaydik, atilayimizi alkisladik toplantiyi bolmek degildi amacimiz.. coook yalansiniz cooookkkk
  • 305 dönecek.Ya dönecek,ya dönecek!Aha da buraya yazıyorum...Kimse engel olamayacak.Herkes şimdiden içine sindirsin bu gerçeği.
  • Binali yıldırım ankarada kriz masadı kurmuş ve tüm problemler oradan çöxülüyormuş. Hamdi topçuya talimat vermiş ya bu sıkıntıyı çözersin.. Yada biz seni çözer temel kotili yönetim kurulu başkanı yaparız ...
  • Grev hakkı yasaklandı diye iş bırakırız grev olur greve çıkmayız bi acayipiz
  • Bu grubun işverenin borazani oldugunu duydum. Aslinda boyle bir grup yok henuz. Daha proje aşamasında. O yuzden tapinak şövalyeleri gibi ortada yoklar. Efsane gibiler
  • Genel müdürlükte greve gitmeyenler bütün gün bilgisayar başında iş yapmayıp,yorum mu yazıyor buraya sürekli merak ediyorum.Müdürleri kontrol etmiyormu bu şahısları,yoksa yazanlar müdür mü? Mesai saatlerinde sürekli grev karşıtı yorumlar var da !
  • kac thy calısanı var acaba cok merak edıyorum. öğlen ordan geçiyordum sol radikal gruplar/sandikalar dısında pek kimse yok. ya bu grev yapanlar evinde , yada ati ye yalan söyluyorlar bu arkadasların hepsi thy den diye.... ki olsa dahi 50 kişiler....:)
  • Burada Grev yapan arkadaslara Kin kusanlar ucucu olamaz !!! Biz ucanlar dusuncelerimiz ayri dahi olsa asla birbirimize laf soyletmeyiz,biz o bilincle yetistik ve o bilincle bayragimizi tasiriz. Siz dusman gibi yorum yapanlar,bizimle degilsiniz.
  • Yeni oluşum gelecek dertler bitecek.Sabretmeye devam.Aidatlarımızın nerelerde iç edildiğinin hesabı genel kurulda sorulacaktır.Yeni oluşum gribu
  • Turkish Style Strike like this very accordingly to this union's presidancy.

Hava İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin'in, genel müdürlük önünde greve katılanlara hitaben yaptığı konuşma ile eş zamanlı olarak şu sıralarda THY Genel Müdürlük binasında çok önemli bir toplantı başladı.

THY Yönetim Kurulu, grevin sona erebilmesi için bütün kozlarını kullanırken 22 Mayıs'ta masaya davet ettiği Hava iş ile anlaşma sağlayamazsa  bugünkü toplantıda aldığı çok önemi bir kararı hayata geçirecek.

THY Yönetim Kurulu'nun, anlaşma olmaması olasılığına karşın Hava İş'i devredışı bırakarak çalışanlara TİS dışında çeşitli haklar sunması bekleniyor. THY Yönetim Kurulu'nun çalışanlara zam yapacağı şeklindeki iddialar da bulunuyor.

THY, eğer Hava İş ile anlaşma olmazsa bugünkü yönetim kurulu toplantısında aldığı kararı yarın saat 17.00'den sonra kamuoyuna açıklayacak.

Bu arada THY Yönetim Kurulu toplantısı sürerken grevcilerin yönetim kurulu toplantısı yapılan binanın karşı yolundan yüksek ses, düdük ve ıslıklarla toplantıdakileri taciz ettikleri öğrenildi.

Ayrıntılar Airporthaber'de olacak...

THY'DE KRİTİK TOPLANTI DÜDÜKLÜ PROTESTOYLA BAŞLADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

sendikam ~ 11 yıl önce
sendika coook daha guclendi siz becereksiz hamdinize bakin. siz sadefe 3 maymunu oynayin... biz bir suru ucucu ki bugun 700 kisi ordaydik, atilayimizi alkisladik toplantiyi bolmek degildi amacimiz.. coook yalansiniz cooookkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 realitesi ~ 11 yıl önce
305 dönecek.Ya dönecek,ya dönecek!Aha da buraya yazıyorum...Kimse engel olamayacak.Herkes şimdiden içine sindirsin bu gerçeği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet akif misali ~ 11 yıl önce
Rüyadan uyan..........
305 :) ~ 11 yıl önce
Gerekirse tazminatlarını cebimizden verir yinede sokmayız buraya. Nolucak zaten sendikaya boşuna para vermiyor muyuz
Yolcu ~ 11 yıl önce
Binali yıldırım ankarada kriz masadı kurmuş ve tüm problemler oradan çöxülüyormuş. Hamdi topçuya talimat vermiş ya bu sıkıntıyı çözersin.. Yada biz seni çözer temel kotili yönetim kurulu başkanı yaparız ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizim halimiz ~ 11 yıl önce
Grev hakkı yasaklandı diye iş bırakırız grev olur greve çıkmayız bi acayipiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok haklısın ~ 11 yıl önce
KARDEŞ BABAMIN Bİ LAFI GELDİ AKLIMA ,,, EŞEK OLANA SEMER VURAN ÇOK OLUR DERDİ HEP :)) BİZ BÖYLE EŞEK OLDUKÇA DAHA ÇOK SEMER VURULUR SIRTIIMIZA :)
yeni oluşum ~ 11 yıl önce
Bu grubun işverenin borazani oldugunu duydum. Aslinda boyle bir grup yok henuz. Daha proje aşamasında. O yuzden tapinak şövalyeleri gibi ortada yoklar. Efsane gibiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tembeller sizi ~ 11 yıl önce
Genel müdürlükte greve gitmeyenler bütün gün bilgisayar başında iş yapmayıp,yorum mu yazıyor buraya sürekli merak ediyorum.Müdürleri kontrol etmiyormu bu şahısları,yoksa yazanlar müdür mü? Mesai saatlerinde sürekli grev karşıtı yorumlar var da !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plaj grevcisi ~ 11 yıl önce
en azından grevdeyiz diyip tatile gidecek kadar düşmedik ;))) plaj grevcileri sabah 10:00 akşam 17:00 sonra 5 çayı var akşam yemeği alakart, discoda grev dj utku eşliğibnde devam edecek :))
yazık ~ 11 yıl önce
kac thy calısanı var acaba cok merak edıyorum. öğlen ordan geçiyordum sol radikal gruplar/sandikalar dısında pek kimse yok. ya bu grev yapanlar evinde , yada ati ye yalan söyluyorlar bu arkadasların hepsi thy den diye.... ki olsa dahi 50 kişiler....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
get out ~ 11 yıl önce
Burada Grev yapan arkadaslara Kin kusanlar ucucu olamaz !!! Biz ucanlar dusuncelerimiz ayri dahi olsa asla birbirimize laf soyletmeyiz,biz o bilincle yetistik ve o bilincle bayragimizi tasiriz. Siz dusman gibi yorum yapanlar,bizimle degilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 11 yıl önce
Sayın yorumcu sen ne diyorsun kim kime kin kusuyor? geçen sene o meşhur 305 değil mi uçuşa gidenlere ağza alınmayacak lafları edenler, yüzlerine karşı? bugün de grevciler değil mi insanın küfür dağarcığını geliştirenler.
Yeni oluşum ~ 11 yıl önce
Yeni oluşum gelecek dertler bitecek.Sabretmeye devam.Aidatlarımızın nerelerde iç edildiğinin hesabı genel kurulda sorulacaktır.Yeni oluşum gribu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya yazık ~ 11 yıl önce
sarı sendika ..
Turkish Grev ~ 11 yıl önce
Turkish Style Strike like this very accordingly to this union's presidancy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000