01 Nisan 2013, Pazartesi 13:55:53

THY'DE KRİTİK GÖRÜŞME

Türk Hava Yolları ile Hava İş Sendikası, uyuşmazlık süreci sonrası ilk kez bir araya gelecek. Eğer bu görüşmeden bir sonuç alınamazsa THY’de grev kararı alınacak.
  • sendika birazdaha zorlarsa hamdi topçuyu ulaştırma bakanı yapacak buda topçunun ekmeğine yağ sürer.305 in rövanşı alınmış olur.demedi demeyin.sayın ayçin buda size lazdan size bir dip not olsun unutma.??
  • Artık insanların ekmekleri ile oynanmasından bıktık...Thy kar rekoru kırdı...Versinler insanlara haklarını , durdursunlar işçi-memur kıyımını, bir senede adam gibi kendilerine yakışır şekilde davransınlar normal medeni insanlar gibi el sıkışıp anlaşsınlar.Hamdi ebey başkanlarınını hesaplarına başarı primi olarak 100 .000 er tl para yatırttı.İşçilerine gelince yüzde 3 başarıya gelince avrupa birincisi yüzde 3 le , psikolojik savaşla ,insanları işten atmakla nereye kadar gidicek bu iş.Ne kadar ekmek o kadar köfte artık.Verin insanların haklarını , işten atmaları durdurun bizleri ve kendinizi tüm dünyaya rezil etmeyin.Hakkımız için greve kadar yolu var...GİDECEKSEK BU ŞİRKETTEN BARİ ŞEREFİMİZLE, MÜCADELE EDE EDE GİDELİM...Korkaklar her gün cesurlar sadece bir gün ölür.Hepinize şerefli, haysiyetli iyi çalışmalar arkadaşlar...
  • Ne demek para istemiyoruz iş yapıyosak karşılıgını elbet alacagız sendika tabii bizi satmazsa...
  • HAKKIMIZI ALIN, İŞÇİ-MEMUR KIYIMINA SON VERİN VEDE UZLAŞIN ARTIK...BİZİ ZORLA GREVE GİTMEYE MECBUR ETMEYİN.HAKLARIMIZI KORUMAK İÇİN GREVE EVET AMA THY GİBİ BİR DÜNYA DEVİNEDE BİNBİR OYUNLA İNSANLARI İŞTEN ATMAK , KÜÇÜK HESAP YAPMAK HİÇ YAKIŞMIYOR...HAKKIMIZ NEYSE ONU VERİN ,İNSANLARIN EKMEKLERİ İLE OYNAMAYIN...BİR SENEDE MASADAN İNSAN GİBİ KALKINDA İŞÇİ VE MEMURLARINIZI SEVİNDİRİN...
  • Görüşmenin sonucu sevgili airport ailesi??
  • Toplantı bitmediğine göre iyi birşeyler olacak demekki..Haydi hayırlısı...
  • Evet sadece baris istiyoruz, huzur istiyoruz, para istemiyoruz, haksiz yere atian arkadaslarimizi istiyoruz. Mahkemelerin ise iade verdigi arkadaslarimizi bari ose geri alin, baris imzalansin!!!
  • Amaç o gün günah keçisi seçmekti.Ve olan 305 kişiye oldu..Rastgele seçilen bu kişiler ekmeklerinden oldu.Sırf içerde çalışanların gözünü korkutmak için oldu..Bunu hâlâ anlayamıyorsanız yazıklar olsun size!Ama grev'e hayır dendiğinde bu günah keçileri sizler olacaksınız maalesef..
  • Şu barış havasının estiği günlerde sizde barışın, sarılın be merak etmeyin ölmezsiniz..
  • Anadolu jet sun expresse geçti sabihadaki uçuşlarda onlara geçti sonra sırada Atatürk havaalanı var sendika diye birşey kalmayacak sendika hala hangi havalarda ????

Türk Hava Yolları ile Hava İş Sendikası bugün saat 15.00’te Genel Müdürlük binasında bir araya gelecek. Hava İş Sendikası’nın üç kişi ile temsil edileceği görüşmede taraflar son kez anlaşma yolunu deneyecek.

Hava İş ve THY’nin geçtiğimiz hafta karşılıklı ‘görüşelim’ kararından sonra bir araya gelecek olan taraflar tıkanan toplu iş sözleşmesindeki anlaşmazlığı çözmeye çalışacak. Ancak Airporthaber'in edindiği izlenimlere göre bu görüşmeden uzlaşma çıkması olasılığı bulunmuyor.

THY ile sendika bu görüşmede de uzlaşamazsa THY’de grev kararı asılacak. Grev kararı ilanını asan Hava İş Sendikası, 60 gün içinde istediği bir tarihte 6 gün öncesinden haber vermek koşuluyla grev kararını uygulamaya koyacak.

Airporthaber.com
 

THY'DE KRİTİK GÖRÜŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

? ~ 11 yıl önce
sendika birazdaha zorlarsa hamdi topçuyu ulaştırma bakanı yapacak buda topçunun ekmeğine yağ sürer.305 in rövanşı alınmış olur.demedi demeyin.sayın ayçin buda size lazdan size bir dip not olsun unutma.??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitirin şu işi... ~ 11 yıl önce
Artık insanların ekmekleri ile oynanmasından bıktık...Thy kar rekoru kırdı...Versinler insanlara haklarını , durdursunlar işçi-memur kıyımını, bir senede adam gibi kendilerine yakışır şekilde davransınlar normal medeni insanlar gibi el sıkışıp anlaşsınlar.Hamdi ebey başkanlarınını hesaplarına başarı primi olarak 100 .000 er tl para yatırttı.İşçilerine gelince yüzde 3 başarıya gelince avrupa birincisi yüzde 3 le , psikolojik savaşla ,insanları işten atmakla nereye kadar gidicek bu iş.Ne kadar ekmek o kadar köfte artık.Verin insanların haklarını , işten atmaları durdurun bizleri ve kendinizi tüm dünyaya rezil etmeyin.Hakkımız için greve kadar yolu var...GİDECEKSEK BU ŞİRKETTEN BARİ ŞEREFİMİZLE, MÜCADELE EDE EDE GİDELİM...Korkaklar her gün cesurlar sadece bir gün ölür.Hepinize şerefli, haysiyetli iyi çalışmalar arkadaşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 11 yıl önce
Ne demek para istemiyoruz iş yapıyosak karşılıgını elbet alacagız sendika tabii bizi satmazsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKKIMIZI ALIN ~ 11 yıl önce
HAKKIMIZI ALIN, İŞÇİ-MEMUR KIYIMINA SON VERİN VEDE UZLAŞIN ARTIK...BİZİ ZORLA GREVE GİTMEYE MECBUR ETMEYİN.HAKLARIMIZI KORUMAK İÇİN GREVE EVET AMA THY GİBİ BİR DÜNYA DEVİNEDE BİNBİR OYUNLA İNSANLARI İŞTEN ATMAK , KÜÇÜK HESAP YAPMAK HİÇ YAKIŞMIYOR...HAKKIMIZ NEYSE ONU VERİN ,İNSANLARIN EKMEKLERİ İLE OYNAMAYIN...BİR SENEDE MASADAN İNSAN GİBİ KALKINDA İŞÇİ VE MEMURLARINIZI SEVİNDİRİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVET ~ 11 yıl önce
Görüşmenin sonucu sevgili airport ailesi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Toplantı bitmediğine göre iyi birşeyler olacak demekki..Haydi hayırlısı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BARİS BARİS BARİS ~ 11 yıl önce
Evet sadece baris istiyoruz, huzur istiyoruz, para istemiyoruz, haksiz yere atian arkadaslarimizi istiyoruz. Mahkemelerin ise iade verdigi arkadaslarimizi bari ose geri alin, baris imzalansin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kendi adına konuş ~ 11 yıl önce
Hakkımızı istiyoruz , işten atılmalara son verilsin istiyoruz tüm bunlardan sonra barış istiyoruz.Hakkımızı almadan,işten atılmalara bir son verilmeden GREV den vazgeçmeyeceğiz...
Eski K/A ~ 11 yıl önce
Amaç o gün günah keçisi seçmekti.Ve olan 305 kişiye oldu..Rastgele seçilen bu kişiler ekmeklerinden oldu.Sırf içerde çalışanların gözünü korkutmak için oldu..Bunu hâlâ anlayamıyorsanız yazıklar olsun size!Ama grev'e hayır dendiğinde bu günah keçileri sizler olacaksınız maalesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
barış!! ~ 11 yıl önce
Şu barış havasının estiği günlerde sizde barışın, sarılın be merak etmeyin ölmezsiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 11 yıl önce
Anadolu jet sun expresse geçti sabihadaki uçuşlarda onlara geçti sonra sırada Atatürk havaalanı var sendika diye birşey kalmayacak sendika hala hangi havalarda ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000