15 Nisan 2013, Pazartesi 08:08:23

THY'DE KOBE BRYANT ŞOKU!

Türk Hava Yolları'nın uluslararası marka elçisi olan Kobe Bryant'ın aşil tendonu koptu! Hem basketbol severler hem de Türk Hava Yolları şokta...
  • Arkadaşlar neden arklı bir açıdan bakmıyorsunuz. Bu Hamdi Topçu ve hemşehrilerin laneti ve uğursuzluğudur. Çünkü Yönetim, adaletsiz ve vicdansız yönetim tarzı ile çok hak yemektedir. Hakkın yendiği ve tanınmadığı yerlerde de işler yolunda gitmez ve yöneticilerin eline ayağına dolaşır. Daha neler göreceğiz bakalım..
  • bu yabancılara güven olmaz..kimi sakatlanır kimi yerini korumaz...bizi mi düşünecekler?
  • ee normal bunlar nereye elini atsalar kuruturlar..o kadar parayı çöpe at...nasıl olsa vatabdaşın verğilerinden karşılarlar..işte işbilmezliğin sonu :))
  • caroline wozniacki'ye sponsor oldular, kadın wta'de 1 numaralı seribaşıyken 10. sıraya düştü. kobe'ye sponsor oldular, aşil tendonu koptu. sıra messi'de. yada komple barcelona ve man utd takımlarına birşey olacak yakında. var bi cünüplük.
  • Seni bu yorumundan dolayı kınıyorum, karakterin oturmamış
  • Tam yerinde bir yorum ayni sekilde dusunuyorum. Bazilarinin ufku dar sponsorluk ve onun getirilerinden bi haber. Sakin yanlis anlasilmasin 305 olayi dogrudur vs. Anlaminda soylemiyorum o arkadaslar magdur olmuslardir ve insallah tekrar geri donerler. Benim lafim herkes yaptigi ve hak ettigi kadar para almalidir fazlasini degil. Bu beyaz yaka icin de gecerli.
  • malesef çok üzücü bir durum basketballcularda olan bir şey nedeni de aşırı derecede maç oynama vücud dinlenemiyor kaslar, tendonlar, kemikler nba haliyle çok zor bir ligdir dolayısıyla yapılacak fazla bir şey yok malesef.. thy içinde şansızlık ne olabilir bir süre beklenir thy konuşarak görüşerek karşılıklı antlaşarak sözleşme vesi olur. bu tip sakatlığın iyileşmesi 1 seneyi bulur yaşı da 35 yaşına gelmiş tekrar spor hayatına dönmesi de mümkün olmaz malesef..
  • Bugün genel müdürlükteydim, herkes şoklarda kimsenin ağzını bıçak açmıyordu :))
  • böylesine keyfi,lüks sponsorluklarla şirketin parasını çar çur edenlere derhal gereği yapılmalı...thy yalnız mı?maliye bakanını göreve davet ediyoruz.yoksa dişiniz sadece alın teriyle para kazanmaya çalışan personele mi geçiyor!?

Türk Hava Yolları'nın uluslararası marka elçisi Kobe Bryant'a büyük şok. Aşil tendonundan sakatlanan yıldız basketbolcunun yaklaşık 1 yıl parkelerden uzak kalması hatta profesyonel spor hayatının sona erebileceği gündemde...

NBA tarihine damgasını vuran skorer oyuncu, Los Angeles Lakers'ın Golden State ile oynadığı karşılaşmanın bitimine 42 saniye kala rakip potaya hücum ederken kendini yerde buldu. Kobe, acılar içinde soyunma odasının yolunu tutarken, yapılan ilk kontrollerde 35 yaşındaki basketbolcunun aşil tendonunun koptuğu belirlendi. 

Kobe, aşil tendonunun koptuğunun belirlenmesi halinde parkelerden 1 yıl uzak kalabilir. Son maçlarda daha çok süre alan yıldız basketbolcunun bu yoğun tempoyu kaldırmakta zorlandığı belirtiliyor.

KOBE BRYANT'TAN DUYGUSAL MESAJ!

Başarılarla dolu kariyerinde ilk kez bu kadar ciddi bir sakatlık geçiren Kobe Bryant, facebook hesabı aracılığıyla, yaşadığı hayal kırıklığını sevenleriyle paylaştı.

Mesajın ana konusu da Kobe'nin yeniden sahalara dönme arzusuydu. Yıldız basketbolcu mesajında, "Bu saçma sapan bir durum. Yaptığım tüm idmanlar ve fedakarlıklar, bir hareketim ile hem de daha önce milyonlarca kez yaptığım bir hareketle uçup gitti. Tahammül edilemez bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu niye yaşandı? Hiçbir mantığı yok. Şimdi bu durumdan geri dönüp 35 yaşında eskisi gibi ya da eskisinden daha iyi bir oyuncu mu olacağım? Bunu nasıl yapabilirim ki? Belki de hayatımda yeni bir dönemin kapılarının açılacağı gün geldi. Ama bunun o gün olduğuna inanmıyorum. 'Beni bir ayıyla kavga ederken görürseniz, ayı için dua edin'. Bu deyişe bayılıyorum. Bu aynı zamanda Mamba'nın hayat görüşü. Biz vazgeçmeyiz. Biz saklanmayız. Biz kaçmayız. Yine bu inançla tedavi sürecini geçirecek ve her zamankinden güçlü olarak geri dönmeye çalışacağım" ifadelerini kullandı.

TÜRK HAVA YOLLARI SÖZLEŞME YENİLEMİŞTİ

Türk Hava Yolları, marka elçisi Kobe Bryant ile 2011 yılından bu yana birlikte çalışıyordu. Dünyanın en tanınmış basketbolcusu olan Bryant'ın marka elçiliği sözleşmesi geçtiğimiz yılın Eylül ayında 2 yıl daha uzatılmıştı.

Bryant'ın yaşadığı sakatlık sonrası Türk Hava Yolları'nın da büyük bir şok yaşadığı ifade ediliyor.

THY'DE KOBE BRYANT ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Uğursuzluk var ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar neden arklı bir açıdan bakmıyorsunuz. Bu Hamdi Topçu ve hemşehrilerin laneti ve uğursuzluğudur. Çünkü Yönetim, adaletsiz ve vicdansız yönetim tarzı ile çok hak yemektedir. Hakkın yendiği ve tanınmadığı yerlerde de işler yolunda gitmez ve yöneticilerin eline ayağına dolaşır. Daha neler göreceğiz bakalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
bu yabancılara güven olmaz..kimi sakatlanır kimi yerini korumaz...bizi mi düşünecekler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
ee normal bunlar nereye elini atsalar kuruturlar..o kadar parayı çöpe at...nasıl olsa vatabdaşın verğilerinden karşılarlar..işte işbilmezliğin sonu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
messi ~ 11 yıl önce
caroline wozniacki'ye sponsor oldular, kadın wta'de 1 numaralı seribaşıyken 10. sıraya düştü. kobe'ye sponsor oldular, aşil tendonu koptu. sıra messi'de. yada komple barcelona ve man utd takımlarına birşey olacak yakında. var bi cünüplük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garson diyen şahıs ~ 11 yıl önce
Seni bu yorumundan dolayı kınıyorum, karakterin oturmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimsin? ~ 11 yıl önce
Uzman psikolog musun?
evet ~ 11 yıl önce
garsonlar o isi daha iyi yapar demeyi unutmus arkadas. kinanmasi gereken nokta o olmasi gerek...
oguz goker'e ~ 11 yıl önce
Tam yerinde bir yorum ayni sekilde dusunuyorum. Bazilarinin ufku dar sponsorluk ve onun getirilerinden bi haber. Sakin yanlis anlasilmasin 305 olayi dogrudur vs. Anlaminda soylemiyorum o arkadaslar magdur olmuslardir ve insallah tekrar geri donerler. Benim lafim herkes yaptigi ve hak ettigi kadar para almalidir fazlasini degil. Bu beyaz yaka icin de gecerli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
malesef çok üzücü bir durum basketballcularda olan bir şey nedeni de aşırı derecede maç oynama vücud dinlenemiyor kaslar, tendonlar, kemikler nba haliyle çok zor bir ligdir dolayısıyla yapılacak fazla bir şey yok malesef.. thy içinde şansızlık ne olabilir bir süre beklenir thy konuşarak görüşerek karşılıklı antlaşarak sözleşme vesi olur. bu tip sakatlığın iyileşmesi 1 seneyi bulur yaşı da 35 yaşına gelmiş tekrar spor hayatına dönmesi de mümkün olmaz malesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Bugün genel müdürlükteydim, herkes şoklarda kimsenin ağzını bıçak açmıyordu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ko be bryant ~ 11 yıl önce
böylesine keyfi,lüks sponsorluklarla şirketin parasını çar çur edenlere derhal gereği yapılmalı...thy yalnız mı?maliye bakanını göreve davet ediyoruz.yoksa dişiniz sadece alın teriyle para kazanmaya çalışan personele mi geçiyor!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oguz goker ~ 11 yıl önce
Sacma sapan yorum yapmayin ya, butun amerika kobe sayesinde thy yi biliyor, uc ucak kalkiyor sadece new york tan, business in dan ekonomisine bir kisilik yer yok, ucaktaki garsonlara versinler o parayi dimi, sonra uc gun sonra alitalia gibi batin gorun gununuzu.
... ~ 11 yıl önce
binadaki garsonlara versinler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000