15 Aralık 2020, Salı 11:40:23

THY'de kabin bagajı uygulaması normale dönüyor

Türk Hava Yolları'nda yarından itibaren kabin bagajı uygulaması eski sisteme dönüyor.
  • Uçakta sosyal mesafe olmalı diye 1 sırada 3 kişi oturmak istemezsin, bağırır çağırır yana döne yer değiştirmeye çalışırsın. Uçak durduğunda hemen ayaklanip tanımadığın 3-5 kişiyle aranda 10 cm ola ola uçaktan inersin. hani çok biliyorsun ya mesafeyi.. İşiniz gücünüz THY ye sallamak.
  • Km isimili yorumcu, pandemiden önce ABD'de Frontier ve Spirit Havayolu şirketleri kabin bagajının ücretsiz taşınmasını uygulamasını kaldırdı. Parasını veren uçağa sokabiliyordu.
  • Bir yolcu olarak bu saçmalıktan çok rahatsızdım. Uzun uçuşlar işkence gibiydi geri gelmesi çok iyi oldu. Büyük bagajlar için kısıtlama getirilebilir ama sırt çantasına da karışmazsın be arkadaş.
  • Bu sürecin başında sosyal mesafe oluşsun denerek kabin içine bagaj almamaya karar verdiniz. Hatta elinizden gelse, neredeyse laptopları bile kabine aldırmayacaktınız. Sonra ne oldu da bunun tam tersini yapmaya karar verdiniz? Hayır, daha dün 31 Aralık- 4 Ocak arasında da tedbir nedeniyle sokağa çıkma kararı alınmadı mı? Hala hafta sonları evlere tıkılı yaşamıyormuyuz? Hastaneler artık hasta alamaz hale gelmedi mi? Hangi aklı evvel bunca tedbiri böyle bir karar işe sabote eder, insanların da sağlığı ile oynar? Ve hangi daha aklı evveller böyle abuk subukluklsrla hala bunları yönetici koltuğunda oturtur? Madem kabin içi bagaj kısıtlaması gereksizdi insanlara niye eziyet ettiniz? Madem gerekli idi niye kaldırıyorsunuz? Tuvalet kağıdı kadar işe yaramayan beyinli insanların yönetici olduğu bir ülkedeyiz.
  • Konu personel ve haklarına gelince nedense herşey ANORMAL !
  • Bagaj uzmanı rozeti takalım mı ister misiniz
  • ne gerek vardi bu zamanda buna covidin zirve yaptigi zamanda
  • Sen önce Afrika bagajlarını gönder. Daha sonra kabin uygulamana dönersin. Adamlar 2 aydır bagaj bekliyor Afrika'da
  • Covid sayilari almis basini gitmisken kabine canta sokup ekibi ve diger insanlari riske atmanin amaci nedir acaba?
  • Araplar yine kabine bagajı bırakıp Habibi Habibi demeye başlarlar aliminyum Sorun değil kabine çıkmayız çıkarsak ta yavaş yavaş yaparım umrumda değil

Türk Hava Yolları'nda yarından itibaren kabin bagajı uygulaması eski sisteme dönüyor.

Pandemi sürecinin başlamasından itibaren yasaklanan kabin bagajı uygulaması THY'de yarın normale dönüyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM) 16 Aralık itibariyle kabin bagajı uygulaması hususunda izin verdiği ve THY'nin de yarından itibaren bu uygulamaya başlayacağı öğrenildi.

Uygulamanın başlangıç saati de 21:00 olarak belirlendi.

©AirportHaber

THY'de kabin bagajı uygulaması normale dönüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Sayın Bilmişler.. ~ 3 yıl önce
Uçakta sosyal mesafe olmalı diye 1 sırada 3 kişi oturmak istemezsin, bağırır çağırır yana döne yer değiştirmeye çalışırsın. Uçak durduğunda hemen ayaklanip tanımadığın 3-5 kişiyle aranda 10 cm ola ola uçaktan inersin. hani çok biliyorsun ya mesafeyi.. İşiniz gücünüz THY ye sallamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn. Yorumcu ~ 3 yıl önce
Km isimili yorumcu, pandemiden önce ABD'de Frontier ve Spirit Havayolu şirketleri kabin bagajının ücretsiz taşınmasını uygulamasını kaldırdı. Parasını veren uçağa sokabiliyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 3 yıl önce
Bir yolcu olarak bu saçmalıktan çok rahatsızdım. Uzun uçuşlar işkence gibiydi geri gelmesi çok iyi oldu. Büyük bagajlar için kısıtlama getirilebilir ama sırt çantasına da karışmazsın be arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jason ~ 3 yıl önce
Sırt çantası sıkıntı değil ER valizine bulgur doldurup gelen var dayı
Yanlış hangisi? ~ 3 yıl önce
Bu sürecin başında sosyal mesafe oluşsun denerek kabin içine bagaj almamaya karar verdiniz. Hatta elinizden gelse, neredeyse laptopları bile kabine aldırmayacaktınız. Sonra ne oldu da bunun tam tersini yapmaya karar verdiniz? Hayır, daha dün 31 Aralık- 4 Ocak arasında da tedbir nedeniyle sokağa çıkma kararı alınmadı mı? Hala hafta sonları evlere tıkılı yaşamıyormuyuz? Hastaneler artık hasta alamaz hale gelmedi mi? Hangi aklı evvel bunca tedbiri böyle bir karar işe sabote eder, insanların da sağlığı ile oynar? Ve hangi daha aklı evveller böyle abuk subukluklsrla hala bunları yönetici koltuğunda oturtur? Madem kabin içi bagaj kısıtlaması gereksizdi insanlara niye eziyet ettiniz? Madem gerekli idi niye kaldırıyorsunuz? Tuvalet kağıdı kadar işe yaramayan beyinli insanların yönetici olduğu bir ülkedeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herşey NORMAL! ~ 3 yıl önce
Konu personel ve haklarına gelince nedense herşey ANORMAL !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bagaj Uzmanı ~ 3 yıl önce
Bagaj uzmanı rozeti takalım mı ister misiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
you ate good shit ~ 3 yıl önce
ne gerek vardi bu zamanda buna covidin zirve yaptigi zamanda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afriali Ali Afrikalı ~ 3 yıl önce
Sen önce Afrika bagajlarını gönder. Daha sonra kabin uygulamana dönersin. Adamlar 2 aydır bagaj bekliyor Afrika'da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden? ~ 3 yıl önce
Covid sayilari almis basini gitmisken kabine canta sokup ekibi ve diger insanlari riske atmanin amaci nedir acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum ama valiz kaldırmak yerleştirmek kabin memuru görevi kapsamında sayılmıyor çoğu kişi yardımcı olmaya devam ederse iş tabiki kabine kitlenir fıtık olduğunuzda şirket biz size kaldırın demedik diyor yönlendirin aşağıya gönderin diyormuş herkes görev tanımını bilirse uçak geçiksin kimin is bölümü ise o yapsın 8 kg diyorlar hep 30 kg bagajı kabul ediyorlar ellemeyin ne demişler özümüz hizmet sözümüz emniyet... Özümüz emniyet olması gerekirken daha da akıl mantık aranmaz zaten ....
Jason ~ 3 yıl önce
Araplar yine kabine bagajı bırakıp Habibi Habibi demeye başlarlar aliminyum Sorun değil kabine çıkmayız çıkarsak ta yavaş yavaş yaparım umrumda değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000