30 Kasım 2021, Salı 13:45:02

THY'de İstanbul varışlı seferler durduruldu

Türk Hava Yolları (THY), şiddetli lodos nedeniyle İstanbul varışlı iç hat seferlerinde bilet ve bagaj işlemleri durdurdu.
  • Akp sonrasini planlayin.
  • Atatürk havalimanını kapatmamış olsalardı, en azından alternatif olarak kullanır, uçakları çatır çatır oraya indirirlerdi. Bir hükumetin her yaptığı mı eline yüzüne bulaşır ya

Türk Hava Yolları (THY), şiddetli lodos nedeniyle İstanbul varışlı iç hat seferlerinde bilet ve bagaj işlemleri durdurdu.

Türk Hava Yolları (THY) uçuş operasyonlarında aksaklıklar yaşandığını açıkladı. Şiddetli rüzgar nedeniyle İstanbul varışlı iç hat seferlerde uçaklara biniş işlemi durduruldu.

Konuyla ilgili basın müşavirliğinden şu açıklama yapıldı: 'İstanbul’da yaşanan şiddetli rüzgar operasyonlarımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Misafirlerimizin güvenli ve konforlu seyahati için tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Seyahatinizin durumunu çağrı merkezimiz ya da web sitemiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz' ifadelerine yer verdi.

THY'de İstanbul varışlı seferler durduruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Bu is bitti ~ 2 yıl önce
Akp sonrasini planlayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ltba ~ 2 yıl önce
Atatürk havalimanını kapatmamış olsalardı, en azından alternatif olarak kullanır, uçakları çatır çatır oraya indirirlerdi. Bir hükumetin her yaptığı mı eline yüzüne bulaşır ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısın ~ 2 yıl önce
Atatürk havalimanı İstanbul dışında
Aliiiii ~ 2 yıl önce
Sirkeci Harem minibusu ya bu, durakta indirecek. Bir havalimanin faal tutulup da bu kadar ucagi karsilayacak bir alt yapinin devamli hazir tutulmasinin maliyetini hic dusundun mu?
Tek pırpır ~ 2 yıl önce
Atatürk havalimanının oraya rüzgar esmiyormuydu?
Fly fire ~ 2 yıl önce
Birileri de SAW niye açıldı tuz gölü felan fişmekan demişti. Büyüyünce anlarsınız yeni havalimanın neden yapıldığını. Tabiii kafanın paralel olarak büyümesi şartı da var tabi.
Aynen ~ 2 yıl önce
Bir de uçucu olmayıp etrafımda ordan uçan tipler var. Ben operasyonel anlamdaki sıkıntıları söylediğimde 'bence gayet iyi beğendim' falan demiyolarmı:) olay sadece yapı ve mimaride bitiyorsa stadı güzel olan tüm takımları şampiyonlar ligine alsınlar
Sht ~ 2 yıl önce
Peki neden Atatürk Havalimanında da uçuşlar durduruldu neden SAW da inemeyen uçaklar ESB ADB AYT seferlerine divert ettirdildi
Böyle ~ 2 yıl önce
Demeyin ama millet bahçemizde çayınızı yudumlayıp kekinizi yiyip etrafınızdaki arapları seyredip sevap kazanırken söylediklerinizden utanacaksınız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000