15 Haziran 2022, Çarşamba 18:44:01

THY'de iki yeni atama yapıldı

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi TİP Eğitim Müdürü ve Uçuş Eğitim Başkanlığına atama yaptı.
  • Oner de ucus calmayi biraksin artik. Hatta ogretmenliklerde alinsin
  • Filo sağlığı ve kas yapımı için simülatorlerde daha çok hidrolik arızası ve mümkünse manuel reversion istiyoruz. Teşekkürler
  • Yillarca yoneticilik pozisyonunda gorev yapmanin gelinen yeri ve asil meslegi unutturan bir sarhosluk yarattigi asikardir. B737 egitim mudurlugu yillarca HKK devre kayirmaciliginin ust sinirlarda yapildigi, ogretmenlerin, seflerin bu kriterlerle belirlendigi ve cevrelerine gerek line checklerde gerekse atamalarda maximum faydanin saglandigi bir birimdi. (Ikinci pilot, kaptan demeden saygisizlikta sinir tanimayan tip egitim sefinin iyi haberini de en kisa zamanda bekliyorum.) Bu sebeplerle rotasyonun B737 filosu icin gerekli ve hayirli olacagi kanaatindeyim. Darisi AÜ kontrolunde tekelinde ucus isletme birimlerine... Tum atamalar kaptanlarimiz ve sirketimiz icin hayirli olsun. Liyakat, adalet!
  • aynen devran donecek devren daha iyi yerlere gelecek. hahahahahah çok beklersin
  • ismi gibi mert, çalışkan, tevazu sahibi herkes tarafından sevilen sayılan Mert kptım, umarımki daha iyi yerlere başkan gen müd olarak gelirsiniz! devran illaki dönecektir. b737 eğitim boşluğa düşecektir.
  • Kafayı yemiş pilot pilotu cekemiyor patranlar daha cok üstümüze basar aferin bize boyle devam
  • Meraklanmayın yakında 777 de bizim elimizde olucak az kaldı
  • Başganım para lazım paraaa bayramda ufaktan bişeyler ateşlede yüzümüz gülsün
  • 320 ci arkadaslar, hadi canim. Kalkin bakalim o bosuna isgal ettiginiz koltuklardan, iqos icerek olmaz bu isler. Gelin bakalin ust tipe. Bekliyoruz sizi. Gelmeye cesareti olmayan arkadaslar siz kalin. ;) Ama hatta doneceksiniz. Babanizin sirketl degil burasi. Hersey kayit altinda. Yeter...Oynadiniz yeterince, haddinizi de astiniz. Emanete hiyanet ettiniz. Hesap zamani simdi;)
  • Temizlenmeli. Arkadaşlar gidip başka yerde oynasın...

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi TİP Eğitim Müdürü ve Uçuş Eğitim Başkanlığına atama yaptı. 

Bugün alınan karar ile Burak Bekman'ın Uçuş Eğitim Başkanı olarak, Musa Deniz Perçinkaya'nın ise TİP Müdürü (B737) olarak atandığı duyuruldu.

THY'de iki yeni atama yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

Erhan ~ 2 yıl önce
Oner de ucus calmayi biraksin artik. Hatta ogretmenliklerde alinsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaslı 737 Kaptan ~ 2 yıl önce
Filo sağlığı ve kas yapımı için simülatorlerde daha çok hidrolik arızası ve mümkünse manuel reversion istiyoruz. Teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 2 yıl önce
kas yapmak istiyorsan sana Gulfstream IV tavsiye ederim.
koltuk sarhoslugu ~ 2 yıl önce
Yillarca yoneticilik pozisyonunda gorev yapmanin gelinen yeri ve asil meslegi unutturan bir sarhosluk yarattigi asikardir. B737 egitim mudurlugu yillarca HKK devre kayirmaciliginin ust sinirlarda yapildigi, ogretmenlerin, seflerin bu kriterlerle belirlendigi ve cevrelerine gerek line checklerde gerekse atamalarda maximum faydanin saglandigi bir birimdi. (Ikinci pilot, kaptan demeden saygisizlikta sinir tanimayan tip egitim sefinin iyi haberini de en kisa zamanda bekliyorum.) Bu sebeplerle rotasyonun B737 filosu icin gerekli ve hayirli olacagi kanaatindeyim. Darisi AÜ kontrolunde tekelinde ucus isletme birimlerine... Tum atamalar kaptanlarimiz ve sirketimiz icin hayirli olsun. Liyakat, adalet!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mort ~ 2 yıl önce
aynen devran donecek devren daha iyi yerlere gelecek. hahahahahah çok beklersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İLiyakat ül. ~ 2 yıl önce
ismi gibi mert, çalışkan, tevazu sahibi herkes tarafından sevilen sayılan Mert kptım, umarımki daha iyi yerlere başkan gen müd olarak gelirsiniz! devran illaki dönecektir. b737 eğitim boşluğa düşecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes ~ 2 yıl önce
Kafayı yemiş pilot pilotu cekemiyor patranlar daha cok üstümüze basar aferin bize boyle devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A 320 ~ 2 yıl önce
Meraklanmayın yakında 777 de bizim elimizde olucak az kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben bilmem ~ 2 yıl önce
Başganım para lazım paraaa bayramda ufaktan bişeyler ateşlede yüzümüz gülsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koltuk tatlı tabi... ~ 2 yıl önce
320 ci arkadaslar, hadi canim. Kalkin bakalim o bosuna isgal ettiginiz koltuklardan, iqos icerek olmaz bu isler. Gelin bakalin ust tipe. Bekliyoruz sizi. Gelmeye cesareti olmayan arkadaslar siz kalin. ;) Ama hatta doneceksiniz. Babanizin sirketl degil burasi. Hersey kayit altinda. Yeter...Oynadiniz yeterince, haddinizi de astiniz. Emanete hiyanet ettiniz. Hesap zamani simdi;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 Baştan sona... ~ 2 yıl önce
Temizlenmeli. Arkadaşlar gidip başka yerde oynasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000