28 Ağustos 2020, Cuma 11:40:00

THY'de iç hat bilet fiyatları asgari ücreti geçti!

Covid-19 salgını nedeniyle aylarca uçuş yapamayan şirketlerden THY, iç hatlarda uyguladığı fahiş business fiyatıyla bir kez daha gündeme geldi.
  • hem hafta sonu hemde business uçacaksın sonra asgari ücreti geçti diye ağlayacaksın?? business uçmak zorunda değilsin ayrıca THY ticari bir şirkettir fazla talep olunca en yüksek ücretten satabilir
  • ''Istanbul - Bodrum business class'' fiyatı ile asgari ücreti karşılaştırmak çok mantıksız değil mi? Asgari ücret alan insanlar için değil bu ürün fiyat belli ki. Asgari ücretin üstüne çıkan hiçbir ürün satılmasın o zaman Türkiyede öyle mi?? :)
  • Bodrum'da 250.00₺Döner yemesini biliyorlarsa, lütfen THY eleştirmek hakkına sahip değildirler.TK bir numaradır her daim bir numara kalmasını cani gönülden destekliyorum.benim THY'em benim ülkem.
  • Biziniz uçuyoruz şekerim diyenler düşünsün. Yarım sanatlık ucus da yemesin ikramları
  • Asgari ucretmi olur. ??? Adam kirami versin yemek mi yesin ne yapsın. Sadece yemege ywtmez o para
  • 300 euro ya bul da gorelim
  • AMA BİLET BUSİNESS SINIFINDAN KARALAMAK NE KADAR KOLAY
  • Yalnızca iç hat olsa iyi dış hatlarda da ekonomi sınıfı bile uçmuş gidiyo fiyatlar.thy nasıl bir politika ixliyo anlamak imkansız üstelik zarardasın bari bilet leri uygun bir fiyata indirde hem doluluğunnartsın hemde ekonomik olarak açığını kapatırsın.thy zararının çoğu iş bilmez kiyakatsız müdürlere verilen paralardır bence işçiden kısacağına müdürlerden liyakatsız indanlardan kurtul bence.
  • Ama tk sandviç veriyor.. Diyenlere gelsin...
  • Bu fiyatlar normal en yoğun hat en yoğun sezon! Ayrica business uçan da versin yani. Gittiği yerde nargile 500 şezlong 1000 otel enaz 2 bin uçak mı koydu!

Covid-19 salgını nedeniyle aylarca uçuş yapamayan şirketlerden THY, iç hatlarda uyguladığı fahiş business fiyatıyla bir kez daha gündeme geldi.

Yeni normalin yaz sezonuna denk gelmesiyle hızlı bir toparlanma sürecine giren şirketler, yolcuları çekebilmek için çeşitli yöntem ve kampanyalar düzenlerken THY'nin business class için istediği ücret şaşkına uğrattı.

ASGARİ ÜCRETTEN FAZLA

Hafta için İstanbul-Bodrum arasında gidiş-dönüş business class bilet almak isteyen yolcular, asgari ücretin üzerinde bir bedel görünce şoke oldu.

Cumartesi gidiş Pazar da dönüş almak isteyen bir THY yolcusu, bu seyahat için 2 bin 473 Lira ücret ödemek durumunda kalıyor. Söz konusu fiyatın aşırı olduğunu ifade eden yolcular THY'ye büyük tepki gösterdi.

©AirportHaber

THY'de iç hat bilet fiyatları asgari ücreti geçti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (112)

işci ~ 4 yıl önce
hem hafta sonu hemde business uçacaksın sonra asgari ücreti geçti diye ağlayacaksın?? business uçmak zorunda değilsin ayrıca THY ticari bir şirkettir fazla talep olunca en yüksek ücretten satabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C ~ 4 yıl önce
''Istanbul - Bodrum business class'' fiyatı ile asgari ücreti karşılaştırmak çok mantıksız değil mi? Asgari ücret alan insanlar için değil bu ürün fiyat belli ki. Asgari ücretin üstüne çıkan hiçbir ürün satılmasın o zaman Türkiyede öyle mi?? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlhan yiğen ~ 4 yıl önce
Bodrum'da 250.00₺Döner yemesini biliyorlarsa, lütfen THY eleştirmek hakkına sahip değildirler.TK bir numaradır her daim bir numara kalmasını cani gönülden destekliyorum.benim THY'em benim ülkem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizene ~ 4 yıl önce
Biziniz uçuyoruz şekerim diyenler düşünsün. Yarım sanatlık ucus da yemesin ikramları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
300 usd ~ 4 yıl önce
Asgari ucretmi olur. ??? Adam kirami versin yemek mi yesin ne yapsın. Sadece yemege ywtmez o para

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 4 yıl önce
Öncelikle bu sayfayı önerilerden kaldırıyorum. Tam bir karalama üzerine kurulmuş site. Kafası çalışan biletin bc olduğunu gidiş geliş zamanını bakın. THY emin olun diğer hava yollarının üstündedir. Siz gidin birde yurt dışında uçun. Bu kaliteyi bulabilecekmisiniz. Airporthaber THY’yi karalamak İçin yaptığın bu haberle kendini karaladın.
Avrupada bu mesafe business kabin ~ 4 yıl önce
300 euro ya bul da gorelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti comar ~ 4 yıl önce
aynen sende avrupa da 1200€ dan asagi is bulda gorelim. mal mal yorum yapmakta ustunuze yok comar surusu
BİLETEBAKIN ~ 4 yıl önce
AMA BİLET BUSİNESS SINIFINDAN KARALAMAK NE KADAR KOLAY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dany ~ 4 yıl önce
Yalnızca iç hat olsa iyi dış hatlarda da ekonomi sınıfı bile uçmuş gidiyo fiyatlar.thy nasıl bir politika ixliyo anlamak imkansız üstelik zarardasın bari bilet leri uygun bir fiyata indirde hem doluluğunnartsın hemde ekonomik olarak açığını kapatırsın.thy zararının çoğu iş bilmez kiyakatsız müdürlere verilen paralardır bence işçiden kısacağına müdürlerden liyakatsız indanlardan kurtul bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Servis ~ 4 yıl önce
Ama tk sandviç veriyor.. Diyenlere gelsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul dan ~ 4 yıl önce
Arkadaşlar THY ile ucmayin mümkün kendi aracınızla seyahat edin insanlar ölsün ama THY zarar etmesin batsın ve batsın.!!!.?
Maksat Haber Olsun ~ 4 yıl önce
Bu fiyatlar normal en yoğun hat en yoğun sezon! Ayrica business uçan da versin yani. Gittiği yerde nargile 500 şezlong 1000 otel enaz 2 bin uçak mı koydu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000