29 Şubat 2008, Cuma 11:03:13

THY'de hostes BİLMECESİ

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer, THY uçağı ile Amerika seyahati sırasında yaptığı ilginç tespiti bakın nasıl anlatıyor...
  • ne alaka simdi ya ?! alakaya maydanoz olmus türbanli thy olaiy....millet yazacak birsey bulamiyor uzluvlarindan birseyler uyudurup yaziyor!!!!
  • bence herkes ısıne bakmalı onemlı olan ısın dogru durust yapılması erkek bayan ayırt edılmemesı cogu dısardakı ısyerlerı bayana olsun camurdan olsun gorusunde sızce burdan ne cıkarmalı bu seferde erkekler kahveden cıkmaz hale geldı butun ıslerde bayana aranırsa olucagı bu ama neden sebebı acık bence :)
'BİR dostum THY ile seyahat edeceksen dikkat et; kabin memuru olarak görev yapan hostesler azalıyor, bindiğin ilk uçakta bir say bakalım, dedi. 25 Şubat'ta THY ile New York'a seyahat ettim. Sık sık da Amerika'ya gider gelirim. Dostumun dediği doğru çıktı, uçakta 'erkek hostesler' daha çoktu; yani steward'lar... Saydım, 11 görevliden ancak 5'i hostesti. Türkiye'deki dostuma telefon ettim; 'Doğru, erkeklerin sayısı artmış' dedim. Bana 'THY yönetimi daha çok erkek hizmetli alıyor' dedi. Hostesler artık etek de giymiyorlar. Gerçi, Avrupa'nın diğer havayollarında çalışan hostesler de genellikle pantolon giyiyorlar artık. Ama dostumun söylediği şu gerçek de var: THY'de yaklaşık 1/4 oranında olan kadın hostes ağırlığı artık yarıya gelmiş; yani daha çok steward'lar alınıyor.

Demek artık türbanlı THY'de türbanlı hostes dönemi başlarsa, hiç şaşmamak gerekiyor."

Hürriyet
THY'de hostes BİLMECESİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ne alaka simdi ya ?! alakaya maydanoz olmus türbanli thy olaiy....millet yazacak birsey bulamiyor uzluvlarindan birseyler uyudurup yaziyor!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence herkes ısıne bakmalı onemlı olan ısın dogru durust yapılması erkek bayan ayırt edılmemesı cogu dısardakı ısyerlerı bayana olsun camurdan olsun gorusunde sızce burdan ne cıkarmalı bu seferde erkekler kahveden cıkmaz hale geldı butun ıslerde bayana aranırsa olucagı bu ama neden sebebı acık bence :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000